0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hát én már a Dexter Laborjáért se voltam oda... amikor bejöttek ezek a Tartawosky (vagy a mi a tosz...) rajzfilmek, én onanntól számolom a CN hanyatlását... MI az a Boomerang?
Idézetet írta: BuB - 2014. november 09. - 10:08:41Hát én már a Dexter Laborjáért se voltam oda... amikor bejöttek ezek a Tartawosky (vagy a mi a tosz...) rajzfilmek, én onanntól számolom a CN hanyatlását... MI az a Boomerang?Azért ez így erős megfogalmazás volt részedről. Akkoriban még simán elfért a többi stílus mellett, mert létezett olyan,hogy VÁLASZTÉK! Ráadásul grafika ide vagy oda, a Tartakovsky rajzfilmek igényes alkotásnak számítottak, sőt számítanak mind a mai napig. Nem feltétlenül kell minden mesének a hagyományos anatómiai modellt követnie Nyilván egy Pókember és Batman rajzfilmtől elvárom,de a Pindur Pandúroknál abszolút nem ez volt a mérvadó Manapság azért hanyatlik a színvonal, mert az emberek igényei a béka segge alatt vannak és bármit megesznek amit eléjük tolnak (persze vannak azért kivételek,de kevesen)...
MI az a Boomerang?
A Pixar megint emeli a tétet.
3 videó jelent meg az X-Men: TAS-ból. 1. Az Őrök éjszakája + Jövendő múlt napjai2. A Főnix halála+ A Vadföld átka3. Apokalipszis