Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503834 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3260 Dátum: 2015. június 16. - 07:22:51 »
Tegnap este befejeztem a Superman TAS-t!
Ezer eve meg akartam nezni...
Osszessegeben egy nagyon jo kis sorozat, nagyon jol indul...kar,hogy a vege fele mar ellaposodik.:-/
Latszik az otlethiany...a befejezes kifejezetten semmilyen. :-/
Nagy kar ertr.Lehetett volna valami nagy BOOM!!!

Az 1. evad vegen mikor feltunt Flash...mint egy kisgyerek ugy orultem! :-D
Aztan kesobb Batman...na ott megnagyobb udvrivalgas volt! :D
Volt Lobo...Aquamen,Supergirl,Joker,Zold Lampas...

8/10
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 16. - 07:24:33 írta ZoliZoltán »
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3261 Dátum: 2015. június 16. - 22:58:55 »
Megnéztem az Asterix-Istenek otthonát.
Jó volt, tetszett a 3d animáció. Ez az a vonal amerre tovább kellett vinni, nem az élőszereplős borzalom.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3262 Dátum: 2015. június 17. - 19:42:11 »
Jó volt, tetszett a 3d animáció. Ez az a vonal amerre tovább kellett vinni, nem az élőszereplős borzalom.
Ez folytatása valamelyiknek? :-[

Úgy értem,hogy eddig azt hittem nem összekapcsolódó filmek...(igazából sosem voltam oda értük)
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 17. - 19:43:49 írta ZoliZoltán »
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3263 Dátum: 2015. június 17. - 20:24:21 »
Ez folytatása valamelyiknek? :-[

Úgy értem,hogy eddig azt hittem nem összekapcsolódó filmek...(igazából sosem voltam oda értük)
És most mitől zavarodtál össze? Nem folytatás, csak egy önálló sztori, ahogy az eddigi rajzfilmek és filmek is.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3264 Dátum: 2015. június 18. - 06:29:07 »
Ja csak az "ez az a vonal"-at mashogy ertettem.
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3265 Dátum: 2015. június 18. - 11:32:45 »
Ja értem.  :D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3266 Dátum: 2015. június 22. - 12:05:09 »
Assault of Arkhamot mar le is adtak HBO-n.... :D
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #3267 Dátum: 2015. július 22. - 08:02:30 »
He... anno 2010-ben a Young Justice első promoja közönség előtt

Úgy tűnt tetszett nekik  ;D

Ez meg az első kuliszák mögötti videó:

Furi, hogy egy két kari még mennyire más volt: Miss Marsi, Batman, Aquaman.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #3268 Dátum: 2015. július 22. - 14:05:10 »
Oh, de furi, láttátok, hogy mától kapható itthon a legújabb "JLA' rajzfilm? (gods and monsters ?)
Nem igazán vágom, ez mondhatni egyből megjelenik odakint, míg az Atlantisz még mindig nem jött ki...  :headscratch:
Miért pont ezt karolták fel? Nekem furcsa választás, hogy ez az Elseworlds lett a nyerő, ellentétben a normális Liga rajzfilm koncepcióval... :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3269 Dátum: 2015. július 22. - 15:50:38 »
Megnéztem, a War és a Throne of Atlantist, de sztem elég laposak. A Young Justice sorozat ezerszer érdekesebb, jó sztori, karakterek, átgondolt történet.
De az elég vicces, hogy a szárnyas lények, pl Blue Beatle és a sasemberek:) nem verdesnek a  szárnyukkal, csak úgy lebegnek.
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 22. - 23:15:16 írta VTomi »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3270 Dátum: 2015. július 23. - 12:59:05 »
Ha mindenáron jó DC rajzfilmet akartok nézni, akkor ajánlom figyelmetekbe a JLA Gods and Monsters-t! Tudom,hogy Elseworlds sztori és semmi köze a fő univerzumhoz,de ilyen jó animációs filmet sem láttam az utóbbi időben a DC-től 8) Esküszöm Zod fia és Bekka ezerszer jobb karakterek mint az eredeti Supi & WW páros. Őket valamilyen módon át kéne tenni a mainstream univerzumba, vagy kibővíteni a sajátjukat amolyan Föld 2 jelleggel ^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #3271 Dátum: 2015. július 23. - 17:26:45 »
Na én valszeg ezt nem nézem meg soha... max egyszer majd a magyar hangok miatt belenézek, de ennyi... nem szimpi hogy ezzel jöttek ki... ás ahogy olvasgattam a kinti hozzászólások zöme is így volt vele...  :-\  lehet elkezdődött a Dc rajzfilmek hanyatlásának kora is?   :hehe:  az utóbbi 3-4 most meg ez elég megoszóak voltak...

Tényleg a marvel fronton valaki képben van? Figyeli valaki az Avengerst és a Ulti Pók rajzfilmeket? Történt vmi változás? Nézhetőbbek már?  :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3272 Dátum: 2015. július 23. - 18:27:11 »
A rajongók sokszor inkább hátráltatják az ipart, mintsem előrelendítik! Ez a Gods & Monsters szerintem remek történettel és karakterekkel bír, éppen ezért elképzelni sem tudom miért nem jött be a többségnek :roll:
Érdekes a Superman Red Son úgy tudom nagy siker volt és az is az Elseworld történetek közé tartozik, szóval végképp nem értem a logikájukat.

Azt pedig miből gondolod,hogy az idő múlásával majd javulni fog a Marvel rajzfilmek színvonala? Ha már a kezdésnél is sz*r volt, akkor nyilván később se lesz jobb... :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3273 Dátum: 2015. július 23. - 20:24:07 »
Hát lehet úgy vannak vele, hogy kár volt erre "elpazarolni" egy kiadást, ahelyett hogy folytatták volna a Liga történet szálat... most ahelyett jött egy ilyen semmilyen... izé...  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3274 Dátum: 2015. július 23. - 20:47:07 »
A Liga történetszálat így is úgy is folytatni fogják nem? Most az,hogy csináltak egy What If-et közben az miért akkora érvágás?

Raisu

• Traveller
« Válasz #3275 Dátum: 2015. július 24. - 08:35:10 »
A Gods & Monsters szerintem is remek volt, bár lehetett volna inkább egy 6 részes sorozat, hogy jobban kibontsák a karaktereket meg a sztorit. A minik is bejöttek, főleg Supermané és Wonder Womané. Remélem, a 10 részes minisorozat is legalább ilyen jó lesz.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3276 Dátum: 2015. július 24. - 08:51:12 »
Nekem is csak az volt vele az egyetlen problémám,hogy ebből 1 film édeskevés. A Youtube-on lévő 5 perces rövidfilmek szintén elnyerték a tetszésemet és reménykedem benne,hogy valamilyen módon folytatni fogják! Egyébként csináltak neki prequel képregényt ami asszem az előzményeket hívatott bemutatni,de igazság szerint engem is inkább egy folytatás hozna tűzbe mintsem ezek a csatolt termékek ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #3277 Dátum: 2015. július 24. - 11:25:13 »
Folytatás lesz, ezt már bejelentették, csak hát nem film, hanem 4-5 perces minik formájában.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3278 Dátum: 2015. július 24. - 11:35:25 »
Folytatás lesz, ezt már bejelentették, csak hát nem film, hanem 4-5 perces minik formájában.

Az is több mint a semmi! Csak semmire sem elég, mert annyira jól van megtervezve az a világ,hogy örökké tudnám nézni ;D

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #3279 Dátum: 2015. augusztus 19. - 12:18:36 »
Végtelen hatalom rajongóknak ajánlott "olvasmány" az 1998-as (és ezidáig egyetlen) Silver Surfer rajzfilm sorozat! A teljes Marvel űrrészleg felvonul benne: Galactus, Frankie Ray mint Nova, Thanos, Mentor, Nebula, Drax, Pyp, Gamorra, Beta Ray Bill, kree-k, skrullok... :)