Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503553 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3300 Dátum: 2016. január 01. - 12:33:16 »
Új LEGO Igazság Ligája film és Throne of Atlantis januárban az HBO-n: http://rajzfilmovezet.blogspot.hu/2015/12/hbo-januar-igazsag-ligaja.html

És volt Black Widow and Punisher anime a DIGI TV-n: http://rajzfilmovezet.blogspot.hu/2015/12/fekete-ozvegy-megtorlo-mult-arnyai.html
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 01. - 14:02:57 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3301 Dátum: 2016. január 01. - 13:08:28 »
Hu,ez tök jó, köszi a infót.
Kivi vagyok vajon megmarad e az eddigi szinkron csapat, és SZéles továbbra is Bats lesz-e?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3302 Dátum: 2016. január 01. - 17:41:18 »
Ez az!Meg lesz az utolsó(ez idáig) darab is! :P
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3303 Dátum: 2016. január 02. - 11:01:41 »
Megnéztem a Black Widow and Punisher-t. Az előzetes tetszett, szeretem az anime stílusú rajzfilmeket, mert nagyon szépek kidolgozottak, de ez egy nudli sztori rengeteg értelmetlen dumával elnyújtva. Tényleg értelmetlenek a dialógusok, nem csak úgy mondom :)
Csöcswidow kissé már nevetségesen volt megrajzolva. Az úgynevezett szuperkatonák meg túlzás nélkül csak álltak amíg összetörték őket.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3304 Dátum: 2016. január 18. - 18:47:38 »
Oh-oh, de kár... Batmannek nem Széles Tamás maradt a hangja...  :'(

És pont most befutott egy kép a következő Liga rajzfilmről: A Liga vs Titánok.

Hehe, összemosták a new52- a klasszikkal, Damien és Kiborg csapattagok lesznek. Csillagtűz is végre megjeleni, ha már a Youngból kimaradt. Éééééééééééés Tim Draket jól kihagyták megint...  :drying:

Azt nem vágom, hogy mi a fenéért nem folytatják a Youngot ilyen formátumban... kaphatna egy nagy film lezárást... mi a franc az akadálya ennek?  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 18. - 18:53:26 írta BuB »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3305 Dátum: 2016. január 19. - 17:42:13 »
ennek nem örülök(Battsy magyar hang)

Ez a kép meg olyan CN-es.... :-\
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #3306 Dátum: 2016. január 20. - 22:05:52 »
Hát, mivel ugyanaz a karaktertervező, aki eddig volt,, plusz ő tolta a YOung Justice-hoz is a cuccokat.

Btw: hallkan, naaagyon halkan jegyzem meg, hogy a letölthető helyekre felkerült a Batman Bad Blood...
Olyan sok jót nem fűzök hozzá, az eddigi új kettő is nagyon béna átírat volt, azóta se néztem meg őket, pedig a régiek milyen jók voltak (Piros Sisak, Sup&Bat, Supgirl), de ezeknél az újaknál nagyon félre ment vmi... most is összeolvasztják a Batwoman sztorit, Bruce halálát, meg Dick és Damien Robin korszakát...  előre félek...  :-\

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3307 Dátum: 2016. január 20. - 22:12:57 »
Pedig szerintem pont, hogy nem lett rossz. Amellett, hogy remekül viszi tovább az átívelő fonalat, jó kis eredeti sztori. Látszik, hogy kapcsolódni is akar az eddigi két adaptációhoz, meg most vmi újat is akar, ami nem egyenes adaptáció. Legalábbis szerintem kellemes kis film volt :)

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3308 Dátum: 2016. január 24. - 12:53:15 »
BATMAN,Spawn,Star Wars

Raisu

• Traveller
« Válasz #3309 Dátum: 2016. január 24. - 17:39:23 »
Nem láttam még ugyan a filmet, de szerintem a 18-as karika azért túlzás. :D Vagy ez most tényleg annyira durva lett?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3310 Dátum: 2016. január 24. - 19:14:55 »
20 perce vagyok túl, eddig nem annyira...
Lehet a szokásból indultak  ki  :D a Throne of Atlantisban eléggé kaszabolták az ellenfeleket...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3311 Dátum: 2016. január 26. - 21:41:35 »
Úgy tűnik ezt a Damien-szálat hosszabb időre tervezik.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3312 Dátum: 2016. január 26. - 22:01:29 »
Az viszont érdekes, hogy az eddigi 3 Batman film megjelent/megjelenik itthon DVD-n, viszont a 2 Igazság Ligája nem, csak az HBO szinkronizálta és adta le. Vajon most, hogy keresztezik egymást, hogy lesz? :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3313 Dátum: 2016. január 26. - 22:05:41 »
Engem annyira zavar, hogy Batman-nek eltakarják az állát, így olyan Robotzsarus... >:(

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3314 Dátum: 2016. január 26. - 22:09:20 »
Heh. Nekem meg pont az tetszik ( sajnálom, hogy a filmekbe, képregényekbe még nem vették át), sőt Flashnél is.  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3315 Dátum: 2016. január 26. - 22:12:38 »
Szerintem is jól néz ki, és azért egy állcsúcsra mért ütésnél csak ér valamit. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3316 Dátum: 2016. január 26. - 22:22:35 »
Vicces,hogy nem azonnal fedik be a maszkját, hanem szép lassan apró lépésenként :lol: Különben is nagy szüksége lenne egy teljes arcot lefedő maszkra, mert abban simán eltorzulna a hangja és nem kéne még pluszba rájátszania. Nem beszélve a hallucinogén gázról amivel Madárijesztő általában minden második történetben lefújja... :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3317 Dátum: 2016. január 28. - 09:08:35 »
Hát valamilyen szinten túl vagyok a Batman Bad Bloodon, még kb. olyan 3 perc lehet hátra... háááát nem igazán vagyok elragadtatva tőlve...  :roll:
 az elején még tetszett is, talán azért mert nem ismerem annyira az alapanyagot, mint az előző kettőnél, így nem tűnt annyira kiforgatottnak...
viszont a végére... baszki, mi bajuk van az alkotóknak, komolyan...  :stupid:  miért érzik a késztetést, hogy kinyírjanak MINDEN egyes Batman ellenfelet... MINDET megölik...  :drying:  a régi képregényfilmekben volt ez divat, hogy minden ellenfelet megöltek a film végén... erre most itt is... ha így haladunk basszus 3 rész múlva, az összes Batman ellenfél meghal...  :-\
A végén már kezdtem örülni, hogy Talia túl éli, erre bumm, Onix, aki elvben hős lenne, csak "kinyírja"... (bár nem láttuk)
Az meg hogy Timet látványosan kihagyják mindenhonnan rohadtul elszomorít...  :drying:

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3318 Dátum: 2016. január 28. - 17:10:53 »
Nm hangzik túl jól.... :( :-\
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #3319 Dátum: 2016. január 29. - 08:49:38 »
Hát másnak tetszhet attól, az eleje nekem is úgy ahogy bejött, főleg mert mint modntam nem ismertem az alapanyagot, csak a végén akadtam ki ezen a MINDEN ellenfél megölésén...  :roll: :roll:

Btw, épp filózgattam, hogy oké, hogy Timet ennyire látványosan kihagyják, de még Orákulumot is passzolják? Erre lett egy kis meglepetés a végén.  :hehe: