Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 504762 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3320 Dátum: 2016. január 29. - 22:34:31 »
Baaaammeg... pofám leszakad... ne máááár....  :uhoh:  :roll: :roll:

Ez, ez lesz az új JLA rajzfilm... faszom...  :roll:
ez olyan Teen Titans Go szintű baromság lesz... a rohadt életbe...  :stupid:  :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #3321 Dátum: 2016. január 29. - 22:52:22 »
Ezt így egy plakátból szűrted le? :D Szeretnélek emlékeztetni, hogy az USM rajzfilmnek tök jó az animációja és a karakterdizájnja, mégis pocsék sorozat. A sima Teen Titansnek hasonló volt a karakterdizájnja, és azzal tudtommal nem volt sok gond (jó, nem egy Batman TAS volt, hanem egy sorozat kisgyerekeknek), a TTG! meg kimondottan szórakoztató, ha az ember nem úgy ül le elé, hogy egy komoly szuperhősös sorozatot akar nézni. Az legalább tényleg vicces, nem úgy, mint az USM, sőt, néha kimondottan fekete a humora. Ja, és szintén ott a The Brave and the Bold sorozat, aminek szintén nem volt kimagasló az animációja, mégis egy nagyon kellemes sorozat volt (Fain kis musical epizóddal, meg ezzel)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3322 Dátum: 2016. január 30. - 07:48:42 »
Ez gondolom nem egy 18+ -os film lesz! ;D
Ettől függetlenül még szép ,hogy meglessük. :P
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #3323 Dátum: 2016. január 30. - 07:54:22 »
Ezt így egy plakátból szűrted le? :D Szeretnélek emlékeztetni, hogy az USM rajzfilmnek tök jó az animációja és a karakterdizájnja, mégis pocsék sorozat. A sima Teen Titansnek hasonló volt a karakterdizájnja, és azzal tudtommal nem volt sok gond (jó, nem egy Batman TAS volt, hanem egy sorozat kisgyerekeknek), a TTG! meg kimondottan szórakoztató, ha az ember nem úgy ül le elé, hogy egy komoly szuperhősös sorozatot akar nézni. Az legalább tényleg vicces, nem úgy, mint az USM, sőt, néha kimondottan fekete a humora. Ja, és szintén ott a The Brave and the Bold sorozat, aminek szintén nem volt kimagasló az animációja, mégis egy nagyon kellemes sorozat volt (Fain kis musical epizóddal, meg ezzel)

Jah, na ezek pont nem tetszettek/tetszenek  ;D
A Spectaculer jó volt, tetszett, valamilyen szinten megszokható volt az a grafika, de oda illet is, mármint mindenki kisgyereknek nézett ki, de itt... ezekhez vhogy ez a dizájn annyira nem illik... ezért gondolom, hogy olyan paródia lesz, mint a TT... és egen már írták, hogy 30 perces lesz egy rész és 2x11 (mondjuk nem értem akkor miért 30 perces sorozatként emlegetik az ilyeneket  ;D ) epizódokra felosztva... tehát nagyon egyezik a dizájn...
És pont amiatt vagyok csalódott, mert vmi Young félét vártam volna... de nem baj, legalább ezt nem kell várni, ha vmi olyasmi lett volna, tűkön ülve vártam volna  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3324 Dátum: 2016. január 31. - 20:22:57 »
Ez, ez lesz az új JLA rajzfilm... faszom...  :roll:

Most miért?...Olyan cuki. ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #3325 Dátum: 2016. február 04. - 09:03:52 »
Jahj, kijött magyarul a Bad Blood.  :uhoh:

Raisu, nem egy csapat áll ezek mögött az animációs rajzfilmek mögött?  :headscratch:
A hangok megint... felemásak lettek, úgy látszik Széles Tamást kétszer találták meg Batman hanggal, most megint Welker Gábor (?) lett , furi mert az Atlantiszos Ligában lecserélték Czvetkó Sándort rá, most meg megint Batmant szólaltat meg... az előző részben ALfred hangja Rosta Sándor volt, most meg ő lett az Elfajzott... Éjszárnyat is lecserélték Markovits Tamásra.... ráadásul baszták lefordítani, így maradt Nightwing...  :o  :ohmy:
Gondoltam, ha már ennyi csere, akkor a Bagolyban lévő új behozott Robin hangot is lecserélik, hát nem... azt a gyereket meg meghagyták... egy full kezdő, nem tom, rokona valakinek?  ;D  :hehe:

Raisu

• Traveller
« Válasz #3326 Dátum: 2016. február 04. - 19:38:37 »
Nem tudom, nem láttam az újakat még szinkronnal, nem tudom, kik alkották a stábot, vagy hogy egyáltalán ugyanabban a stúdióban készültek-e a szinkronok. De nem feltétlenül kapja mindig ugyanaz a rendező, fordító stb.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3327 Dátum: 2016. február 12. - 19:40:08 »
A 2015-ös JL fimlek miylenek?Még nem láttam azt a 2-t. :headscratch: :-[
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #3328 Dátum: 2016. március 16. - 19:10:00 »
Jön a Batman-Gyilkos tréfa c. rajzfilm, reméljük hű marad a képregényhez!
Első kép:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3329 Dátum: 2016. március 24. - 16:19:24 »
Óóó jee...  ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3330 Dátum: 2016. március 27. - 19:16:18 »
Ezt asszem pénteken néztem meg!Erősen várós kis lazaság! :)
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #3331 Dátum: 2016. március 27. - 21:24:54 »
Bakker... ekkora f@$#$@got...  :roll:
Ez most nekünk nagyon kell...  :roll: értem én, hogy a Batman hisztériát ütni kell amíg még forró... de akkor is egy ilyet csinálni?
Miért nem kap akkor már egy önálló új rajzfilm sorozatot... vagy ha már ennyire animációs moziban gondolkodnak és nem tudnak ülni a seggükön, ehelyett a sok a f@$#$@g helyett, inkább komponálnának össze egy Young Justice mozit, amiben lezárják a sztorit...  :drying:

Raisu

• Traveller
« Válasz #3332 Dátum: 2016. március 27. - 22:53:23 »
Láttad a The LEGO Movie-t (ha nem, pótold)? Ha ez olyan jó lesz, mint az, akkor igenis kell egy ilyen, hiába pofátlan bőrlehúzás. :)

A Young Justice folytatására egyébként van némi esély, hála a Netflixnek. Ha elég sokan streamelik náluk, és látják, hogy van érdeklődés a sorozat iránt, akkor elképzelhető, hogy kap egy harmadik évadot, ezt a sorozat készítői is megerősítették twitteren.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3333 Dátum: 2016. március 27. - 23:04:18 »
jahj, ehhez hasonló fellángolás volt már... abból se lett semmi...
Annyiból még mindig tartják bennem a reményt, hogy semmi infó, riport, karakterterv nem jött ki a lehetséges 3. évadról... szal, lehet azóta is folyamatosan harcolnak érte, de az hogy elegen streamelik (bármit is jelentsen ez), nem tom menyni esély van rá... ez alatt a pár év alatt elég sokan láthatták már ... bár az utóbbi időben eléggé hanyagolta a CN is a sorozatot...  :headscratch:

Láttam, jó volt, de hogy most ilyenre ellőni ezt...  :-\ hát nem tom... kicsit sajnálom rá a befektetett energiát, időt, pénzt... egy értelmesebb feldolgozásnak jobban örültem volna...  :'(

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3334 Dátum: 2016. március 28. - 16:13:50 »
Óóóóó Bub ......     ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3335 Dátum: 2016. március 28. - 17:13:36 »
Ajjajj.... :lol: :headscratch:
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3336 Dátum: 2016. március 28. - 17:38:53 »
 ;D ;D ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3337 Dátum: 2016. április 03. - 10:55:48 »

8) :brow:
BATMAN,Spawn,Star Wars

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3338 Dátum: 2016. április 03. - 11:07:10 »
Wow,ez nagyon képregényhű lesz.Konkrét paneleket emeltek át,nem is keveset.Nagyon várom! :oh:

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #3339 Dátum: 2016. április 03. - 16:07:00 »
Az!Kegyetlenül várom már!
BATMAN,Spawn,Star Wars