Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495832 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #360 Dátum: 2009. február 27. - 12:50:22 »
Kis emlékeztetőül, március 3.-án jelenik meg (nálunk ekkor még nem) világszerte a Wonder Woman animációs egész estés film, amelyet a Warner Home Video bocsát a nagyérdemű elé.
A sztori maga eredet történet lesz, vagyis a letöl...ízé vásrálók azt követhetik nyomon a filmben, ahogy Diana harcos amazonná válik és megvívja első csatáit.
A szinkronhangok között olyan neveket találunk mint Keri Russell, Nathan Fillion, Virginia Madsen, Rosario Dawson,  Oliver Platt és Alfred Molina. Az animációs film producere Bruce Timm, aki ezidáig is a vállán vitte az összes ilyen jellegű projectet, hol alkotóként, hol pedig szakértő konzultásként.
A történetet Gail Simone írta, aki eléggé otthon van a Wonder Woman témában, hiszen jelenleg is ő az írója a Wonder Woman ongoing képregénynek, de írt már bőven Birds of Prey-t is.
Előzetesért nyomás ide: http://www.warnervideo.com/wonderwomanmovie/

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #361 Dátum: 2009. február 27. - 14:04:56 »
Nekem tetszett az előzetes, kicsit hasonlít a JLA rajzfilmre, ami a Cartoon Network-on ment. De ebben kicsit másképp néz ki WW arca.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #362 Dátum: 2009. február 27. - 14:13:50 »
Erről jut eszembe, múlt héten az HBO-n volt egy Igazság Ligája: Az első küldetés című rajzfilm, 70-80 perces, szerintem ez az, de nem tuti:

Legközelebb március 8.-án fogják adni, 17:15-kor.

BuB

• Pókfej
« Válasz #363 Dátum: 2009. február 27. - 14:40:23 »
Wonder woman rajzfilm pedig nagyon jó.
Én múlt héten láttam, nem tudtam komentelni mert nem volt fórum.
Szóval, ajánlom mindenkinek. Nagyon jó, úgy látszik a rajzfilmkészítők kezdenek felnőni mert ez is igen kemény kis "mese" lett, fejlevágások vér és egyéb apróságok színesítik az egészet.
A történet a kezdeti cuccokat dolgozza fel, de ajánlom mindenkinek, mert humor is van benne bőven(főleg az a rész, amikor az amazonok vallatják Steve Trevort az igazság lasszóval nagyon kemény ;D plusz az elengedhetetlen Amazon csini babák és a nyáladzó férfi poénok is benne vannak) :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #364 Dátum: 2009. március 01. - 16:07:48 »
Ámberek újabb DC-s egész estés animációs film tűnt fel a horizonton. Július 18-án jelenik meg Amerikában a Green Lantern: First Flight című DVD, amely Hal Jordan Lámpássá válásáról fog szólni.  :oh:

A film egy és két lemezes változatban is meg fog jelenni, és ami eddig kiderült róla, hogy eredet sztori, és Hal Jordan Sinestro-val való kapcsolatára fókuszál, ahogy a tanítványnak le kell győznie áruló mesterét. Alan Burnett írta a forgatókönyvet és Lauren Montgomery a direktor. A szinkronhangok: Hal Jordan - Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit, Oz); Sinsestro - Victor Garber (Alias, Eli Stone); Boodika - Tricia Helfer (Battlestar Galactica); és Kilowog - Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs).
http://comicsworthreading.com/2009/02/28/green-lantern-first-flight-announced-as-next-dc-animated-dvd/

BuB

• Pókfej
« Válasz #365 Dátum: 2009. március 01. - 18:07:13 »
Nem igazán értem a Dc-t.
Miért erőltetik mostanában ennyire ezeket az "Első éves" filmeket :headscratch:
Volt egy jól felépített rajzfilm univerzumuk, amiben benne volt a Bat meg Supi rajzfilm, majd jött az ezeken alapuló Jla.
Miért nem azt folytatják?
Most ahelyett meg csinálnak csupa nem összefüggő első éves Univerzumokat. Legalábbis nem sok közük volt egymáshoz eddig :nemtudom:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #366 Dátum: 2009. március 01. - 19:05:09 »
ja, ez engem is zavar. Azt a történetfolyamot pedig szivesen néztem volna még tovább is. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #367 Dátum: 2009. március 01. - 19:08:17 »
Az ok pedig pofonegyszerű. Ezek a rajzfilmek a 8-13 éves korosztálynak szólnak elsősorban, akik tinik lesznek (legalábbis a most 10-13 évesek) mikor kijönnek a komolyabb DC filmek, mert a Wonder Woman film Megan Gale-el, a Green Lantern mozi, a Superman remake stb legkorábban 2011 körül várhatóak. Vagyis mire "kinőnek" a rajzfilmes korszakukból ezek a gyerekek, megkapják a pofijukba a filmeket, amire el lehet cipelni a frissen beszerzett barátnőt.
A DC ötletesen előre kitenyészti a későbbi mozis közönségét.  :brow:
Ha mégsem így gondolkodnak akkor  :nemtudom:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #368 Dátum: 2009. március 01. - 19:56:13 »
Mostanában tényleg DC-rajzfilm özön van. :D
Ben, van abban valami, amit mondasz. :nezze:
Amúgy én 6-7 éves koromban imádtam nézni az akkoriban a TV-ben futó Szupit és Batmant, sajnálom hogy ma már nem adják őket egyik csatornán se. Amíg ment a Cartoon Network-on, kb. 10-11 éves koromban, néztem a JLA-t is, ami szintén tetszett. 6-7 olyan DVD-m is van, amin JLA felvett részek vannak. :) Aztán pár hete a Saturn-ban meglepődve láttam, hogy az új évadot a JLA-ból DVD-n adják, és Supergirl is van benne, bár nem a mostani kinézetével. :) Majd megpróbálom beszerezni valamikor. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #369 Dátum: 2009. március 01. - 20:48:09 »
Hm, akkor az amcsiknál lejjebb van a korhatár?
Mert a  Ww-ben és a Jla Frontierben is volt vér dögivel.
Sőt a Ww-ben, mint írtam nem egyszer volt fej lesuhintás.
Oké-oké, rajzfilm, de a ha a Rozsó rajzfilmet nézem, akkor az tényleg kölköknek készült, mert abban szegény rozsi nem meri használni a karmait sőt még a bunyót is jól kicenzúrázzák...
Szóval sztem ez inkább a "felnőttebb" rajongóknak készülne, vagy nem tom, de kölköknek tuti nem :D
Vagy csak én vagyok ennyire lemaradva? :headscratch: Mondjuk nálunk már mindent kivágnak(lásd mai smallville...)
így érthetőbb hogy nem tudom már mi lenne való a gyerkőcöknek...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #370 Dátum: 2009. március 02. - 21:13:13 »
Meg hiába olyan jó és egységes a DC Anuimated universe, már a The Batmannél is igyekeztek új irányba menni vele. Azért már elég öreg az a világ is, rajzfilmeknél ennyi idő után simán szoktak rebootolni, teljesen új világokat alkotni. Akinek meg a régi DCAU kell, ott a mostani Brave and the Bold.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #371 Dátum: 2009. március 06. - 09:09:14 »
For Kids  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #372 Dátum: 2009. március 06. - 15:01:55 »
Ez nagyon jó! :lol: :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #373 Dátum: 2009. március 07. - 18:57:45 »
Ma sikerült megvennem a Vasember rajzfilmet.  :brow: Kiváncsi leszek rá, hogy milyen lett.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #374 Dátum: 2009. március 08. - 10:19:16 »
Hát... Szerintem furcsa. A szinkrontól hülyét kaptam, meg az a csaj és a vége... Sztem 990 Ft-ot ért tényleg... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #375 Dátum: 2009. március 10. - 17:17:58 »
Nem tom nézi e valaki a Wolverine and the X-men-t, de napokban hihetetlen öröm ért, valahonan, valaki, elkezdte elérhetővé tennii az utolsó részeket, szélesvásznon, dvd, gyönyörű minőségben :D 1 hét leforgása alatt már fent van a 24. részig (eddig a Kanadaiak a 19-ig voltak, az Amcsik meg aszem a 7. résznél tartanak) szóval ha így halad a héten még befejezi ez a jótét lélek az első évadot ;D
Gondoltam szólok, hátha valaki nem látta.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #376 Dátum: 2009. március 10. - 21:26:24 »
Khm... link privátban esetleg? ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *