Most nézegettem a NETPIACOT, és találtam 2 TRANSFORMERS rajzfilm-dvd-t!!!
TRANSFORMERS-ARMADA dvd 1. Ára: 990Ft
Stúdió/Forgalmazó: Független/Mirax
Hang: magyar (DD 2.0), angol (DD 2.0), cseh (DD 2.0), román (DD 2.0)
Kép : 1,33:1 (4:3)
Régiókód: 2
Kivitel: Gyűjtemény
Fényévekkel ezelőtt, a kozmosz mélyén különleges digitális lények jöttek létre. Ők voltak a Transzformerek. A benépesített bolygók egyikének a neve hamarosan közismertté vált idő és tér hullámainak szárnyain: ez volt a Kibertron.
Szörnyű polgárháború robbant ki, melyet a Minikon nevű robok fajának terjeszkedése okozott... A Minikonok nem voltak hajlandóak fejet hajtani sem az Aztobotok, sem a Deszeptokonok előtt. Értelmetlen csaták egész sora, és megannyi áldozat után az Autobotok, és a Deszeptikonok békét és szövetséget kötöttek.. A Minikonokat egy hatalmas hajóra száműzték, és kilötték őket az űrbe, hogy soha többé ne lehessenek okozói egy újabb galaktikus háborúnak.
Hosszú utazás után a hajó egy holdba ütközött, amely egy Föld nevű bolygó körül keringett. Az űrhajó raktere megsérült. Így a Minikonok elárasztották a bolygót. A Minikonok több millió éven át a föld mélyén maradtak, rejtőzködve, várva a pillanatra, mikor végre birtokukba vehetik a bolygót.
Nagyon lemaradtam rajzfilm-megjelenések terén, de ezt melyik csatorna szinkronizálta (Magyarországon)

Melyik csatorna vetítette?
Ha valakinek megvan esetleg, akkor megmondaná, hogy hány rész van 1 DVD-n?
Érdemes megvenni, jó sorozat?
Apropó, megtaláltam a régi 1986-os Transzi rajzfilmet is a dvd-futáron...ez felújított változat?
Most rákerestem a Wikiben is a TF-re, s azt írják tegnap jelent meg a régi rajzfilmsorozat 1. évada is (1. régióban), ami összesen 16 részt tartalmaz...
Valaki látta már a Vasember rajzfilmet? Jó? Nemrég a Corában láttam 1000Ft-ért...
http://www.dvdzoom.hu/a/a_vasemberrajz.php