Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043232 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #5980 Dátum: 2013. január 26. - 10:24:57 »
De azóta már ténylegesen is szerepelt többször a sorozatban, nem? A szigetes visszaemlékezésekkor. Ő kínozta meg Olivert.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5981 Dátum: 2013. január 26. - 12:51:16 »
De azóta már ténylegesen is szerepelt többször a sorozatban, nem? A szigetes visszaemlékezésekkor. Ő kínozta meg Olivert.
Ott mindig maszkban volt, ha jól emlékszem...

venom75

• Pókfej
« Válasz #5982 Dátum: 2013. január 26. - 14:51:38 »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5983 Dátum: 2013. január 26. - 14:58:34 »
Ott mindig maszkban volt, ha jól emlékszem...

Raisu szerintem erre reagált:
Jól néz ki. Kiv leszek rá maszkban. Biztos nem hagyják el, mert szerepelet az első részben csak maga a maszk.

Szóval igen, maszkban már láthattuk akció közben, anélkül még nem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5984 Dátum: 2013. január 26. - 15:01:45 »
Szóval igen, maszkban már láthattuk akció közben, anélkül még nem.

*bólogat* Erre gondoltam, de akkor sikerült rosszul fogalmaznom. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5985 Dátum: 2013. január 26. - 18:08:02 »
Ebben az Arrowban már részenként van 17 fordulat rendesen megkavarják a sz.rt. :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #5986 Dátum: 2013. január 31. - 15:39:46 »
XIII sorozat:

Erről halottatok már, milyen, nézhető?  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5987 Dátum: 2013. február 01. - 21:52:33 »
Vágott az Íjász? :headscratch: Itt-ott mintha kilógna a lóláb...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5988 Dátum: 2013. február 02. - 11:54:48 »
Valóban és a szinkronrendező sem lehetett éppen józan.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5989 Dátum: 2013. február 02. - 14:34:21 »
Néztem tegnap este én is, mikor az RTL leadta az első két részt! Mikor eszméletlenül fekszik a szobájában pl. na azt se értettem, szóval vágás gyanús! :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #5990 Dátum: 2013. február 02. - 14:55:11 »
Amikor nyitott ablaknál fekszik a földön? Annak nincs előzménye. Én ott arra gondoltam anno, hogy a szigeten annyira megszokta, hogy kemény felületen alszik, hogy amikor visszatért, szokatlan volt neki az ágy... vagy valami hasonló. ^^"

BuB

• Pókfej
« Válasz #5991 Dátum: 2013. február 02. - 15:19:45 »
Ja, az nekem is annak tűnt...

Csak a verekedéseket és a kínzást vágták meg...
Komolyan most először szurkolok annak, hogy bukjon és paterolják el egy későbbi időpontra...

Amúgy a Mörlin kiejtés tük furi... soha nem gondoltam, hogy így kell kiejteni a nevét...
A Spuri elnevezés meg enged következtetni, milyen jó neveik lesznek majd a többi szereplőnek. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 02. - 15:33:43 írta BuB »

Raisu

• Traveller
« Válasz #5992 Dátum: 2013. február 02. - 16:11:56 »
Pedig a Merlynt úgy kell ejteni. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5993 Dátum: 2013. február 02. - 17:43:29 »
Tegnap sajna elfeledkeztem róla, de szerencsére ismételték, így ma néztem meg az Arrowot. Összességében eddig pozitív a véleményem róla, tetszik. :D Nem voltam elájulva tőle, nem hozott túlságosan lázba, de egyelőre jónak tűnik.
Ami tetszett: a magyar cím Zöld Íjász lett, ez piros pont. A párhuzamosan futó szigetes szál is jó ötlet. A főszereplőt kicsit szokni kellett (nekem eddig a Smallville-es Oliver volt a Zöld Íjász :) ), de jó a szerepre, talán picit túlságosan ki van gyúrva. A ruci nem rossz, de a napszemcsis megoldás, vagy valami maszk jobb lett volna a kapucni mellé. Maga a kapucni túl bő, inkább olyasmi fazon kellett volna, ami Ezio-n van az Assassin's Creedben (vicces, hogy szerkó kapcsán egyből az AC-re asszociáltam. :lol: ). A bunyók nem rosszak, tűrhetőek, de nem is egetrengetőek.
Ami fura, hogy öt év kihagyás szigetelés ( :hehe: ) után is képben van a hi-tech kütyükről és könnyen tudja kezelni őket. Persze azt a pilotból is levágtam, hogy a szigeten nem malmozott, hanem profi kiképzést kapott, de akkor is fura. Bár lehet hogy ez meg lesz magyarázva, ha többet megtudunk a szigeten történtekről.
Illetve ami még zavart, hogy mintha kicsit túlságosan kapkodna a film, néha túl hirtelen változnak a szereplők közötti kapcsolatok.

Csak a verekedéseket és a kínzást vágták meg...
Komolyan most először szurkolok annak, hogy bukjon és paterolják el egy későbbi időpontra...
Nem láttam az eredeti verziót, de nekem is feltűnt, hogy néhol kilóg a lóláb. De ha fontos jeleneteket nem hagytak, ki, akkor talán olyan vészes. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom amikor cenzúrázzák a filmeket, de azért azt nem kívánnám hogy bukjon el, mert így is csoda, hogy legalább bepróbálkoznak vele itthon. Viszont ha nem számítjuk a délutáni ismétlést, akkor így is elég későn adják, szal nem értem, minek cenzúrázni... :roll:

Mindenesetre, bár nem vagyok nagy sorozatnéző, a pilot volt olyan jó, hogy adok esélyt a sorozatnak (ha nem feledkezem el róla péntekenként :hehe: ). :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5994 Dátum: 2013. február 02. - 18:14:46 »
Ez nem csak a pilot volt ha jól emlékszem hanem a második rész is. Amúgy a sorozat egyetlen nagy negatívuma hogy tényleg kapkod és mindent egy részben akar lezárni, kivéve egy dolgot amit viszont egy évadig is lehetett volna bontogatni. De azért van egy nagy főszál persze.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5995 Dátum: 2013. február 02. - 18:25:38 »
Ja, ezt a kapkodást én is nagyon éreztem... amúgy nekem olyan so-so, furi, hogy a jelen szál totál nem hozott lázba, viszont a szigeten történtek sokkal jobban izgatnak... főleg a második rész vége csigázott fel.

És Tom, kihagytak egy nagyon fontos jelenetet, én is csak utána olvasva tudtam meg: az apja fejbe lőtte magát a csónakban... na ez totál érthetetlen volt így nélküle, mert én is azt keresgéltem, hogy mi lett az apjával... :roll:

BTW: reméltem, hogy felkerül a kölcsönzős oldalakra a vágatlan rész, és egen, ma reggel már fent is volt, a kihagyott részek feliratot kaptak, de legalább "normálisabb" így, lehet ha nem paterolják el hamarosan későbbre, így fogom tovább nézni, mert pöttyet idegesít, hogy vagdossák... amúgy sztem a verekedések tök jók lettek, csak a vágás gondolom azt is tönkre tette...

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5996 Dátum: 2013. február 02. - 19:00:24 »
A szigetes szál valóban elég érdekes, bár az meg nagyon lassan halad, viszont a jelen szálban vannak a legjobb részek főleg a Vadásznős meg amikor a rendőrséggel hadakozik. Meg persze minden részben van 2746 fordulat mindkét szálon.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5997 Dátum: 2013. február 02. - 19:16:42 »
Ez nem csak a pilot volt ha jól emlékszem hanem a második rész is.
Igen, két részt adtak le, csak manapság szokás dupla résszel indítani a sorozatot, ezért én a második részt is pilotnak vettem. :)

Ja, ezt a kapkodást én is nagyon éreztem... amúgy nekem olyan so-so, furi, hogy a jelen szál totál nem hozott lázba, viszont a szigeten történtek sokkal jobban izgatnak... főleg a második rész vége csigázott fel.
Igen, az a vicces, hogy a szigetes történetszál izgalmasabb és hangulatosabb, mint a jelenben játszódó szál, sőt, a főszereplő színészi játéka is jobb a szigetes jelenetekben... :lol:

Idézet
És Tom, kihagytak egy nagyon fontos jelenetet, én is csak utána olvasva tudtam meg: az apja fejbe lőtte magát a csónakban... na ez totál érthetetlen volt így nélküle, mert én is azt keresgéltem, hogy mi lett az apjával... :roll:
Érdekes, ezt én utánanézés nélkül magamtól is simán kikövetkeztettem, legalábbis a második rész elég egyértelművé tette, hogy ez történhetett. De valóban bennehagyhatták volna a jelenetet a drámai hatás növelése céljából, én sem örülök a vagdosásnak.

Idézet
amúgy sztem a verekedések tök jók lettek, csak a vágás gondolom azt is tönkre tette...
Nem tudom, én nem voltam hasraesve a bunyóktól. Nem voltak rosszak, de nem voltak kiemelkedők sem a filmsorikban jellemző akciókhoz képest. Tipikus, gyors vágásokkal operáló jelenetek, hogy minél pörgősebbnek tűnjenek. A kapkodó kamera miatt nem lehet mindig jól látni a mozdulatokat. Spec a kínai csajjal való bunyóját kicsit bénának éreztem.
Egyébként ezért is zavart kissé, hogy túlgyúrt a srác, ehhez a szerephez inkább egy vékonyabb, szálkásabb testelkatú színész illett volna szerintem (főleg hogy 5 évig sínylődött a szigeten). Vagy halak és kókusz helyett szteroidokkal tömte magát? :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5998 Dátum: 2013. február 02. - 19:31:08 »
Még az is lehet. :D A sziget sok mindent fog rejteni!

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5999 Dátum: 2013. február 03. - 20:41:25 »
Barátnőm velem együtt nézi angolul a sorozatot, de mivel Ő megnézte a magyar szinkronos részeket, így az Ő véleménye következik most: Neki is feltűntek az érdekes fordítások (Speedy - Spuri?, ...stb.), valamint a film megvágása. A szinkronhangra pedig idézem amit mondott: "úgy sz.r ahogy van".