Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043555 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:TV Műsorok
« Válasz #7440 Dátum: 2015. május 19. - 15:51:01 »
Mindig a heti Flash jön előbb.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7441 Dátum: 2015. május 19. - 17:53:34 »
Kár, hogy egyelőre csak ezen a borítón találkozhatnak:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #7442 Dátum: 2015. május 22. - 13:17:09 »
Kiszivárgott a Supergirl pilotja. Én egyelőre még csak beletekertem, de ez így elsőre akár még jó is lehet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7443 Dátum: 2015. május 22. - 15:00:34 »
Amúgy Supergirl-ből miért csinálnak sorozatot? Főleg ilyen gagyi Lois és Clark-ot idéző rucival és semmitmondó színészcsajjal :roll: Azt még talán elfogadnám ha Power Girl-t filmesítenék meg,de ez a karakter szerintem nem elég érdekes ahhoz,hogy önállóan is megállja a helyét...
Bár ha az olyan szériákra pénzt költenek mint a Gotham akkor eleve ez egy hülye kérdés volt részemről :lol:

Mellesleg tudom,hogy ez merész elképzelés,de speciel én egy Batman sorozatot inkább el tudnék képzelni ami totál megvalósítható lenne és biztosan imádná a nép. Nyilván nem lennének benne olyan extrém jelenetek mint a filmes bőregérben,de ha egy Daredevil életképes tudott lenni a TV képernyőn akkor Batman is 8)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7444 Dátum: 2015. május 22. - 15:23:14 »
Az átlag laikus nézőt jobban a képernyő elé lehet csalogatni egy olyan hőssel, akiről van vmi fogalma, vagy legalább tudja valaki/mihez kötni, mint egy olyannal, akiről halvány gőze sincs, hogy ki.  ;) Amúgy nem t'om, nekem a Gotham bejött, főleg a hangulata miatt, úgyhogy én spec. egyáltalán nem bánom, hogy elkészítették. :D A Daredevil meg azért rossz példa, mert azt nem vetítették a tévében, hanem egyben kijött az egész évad a Netflixen, és alapból nem úgy tervezték, hogy egy több évados sorozat lesz, vagyis annyira nem számított a nézettség, gondolom én. Az más kérdés, hogy hatalmas siker lett, és ezért kapott egy második évadot. Batman sorozat pedig van, Arrow címen fut. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7445 Dátum: 2015. május 22. - 15:23:33 »
Épp ezt akartam írni én is... ha már ennyire nyíltan koppintják Batmanet mi a fenéért nem egy olyan sorozatot csinálnak eleve??  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7446 Dátum: 2015. május 22. - 16:01:52 »
Mert Batmant jobban el lehet adni a mozikban, lehet belőle 100 milliós költségvetésű blockbustert készíteni. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7447 Dátum: 2015. május 22. - 16:55:29 »
De ha lehet Flash sorozatot csinálni és mellette párhuzamosan filmet is, akkor Batsy is megérdemelne egy szériát nemde? :D Őt sokkal többen néznék mint a róla koppintott Arrow-t és azt a nonsense Batman prequel-t amit Gotham-ként árulnak!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7448 Dátum: 2015. május 22. - 19:33:57 »
Jaja, pontosan...

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #7449 Dátum: 2015. május 25. - 22:30:36 »
Az a helyzet, hogy a Bosszúállók után nagyon ki lettem éhezve a szuperhősökre, és kicsit körbenéztem a TV sorozatok között.

Sajnos a DD-vel kezdtem. Azért sajnos, mert ezután minden írtó gagyinak tűnik, annyira zseniális, megalkuvást nem tűrő minisorozat lett.

Az Arrow és a Flash korábban sem fogott meg, sajnos már nem üti meg az ingerküszöbömet a sok easter egg, meg utalás, az akciók meg suták, akárhogy is próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy a jelmezekről ne is beszéljünk. És ugyanez a helyzet a Gotham pilotjával is, nem a kedvenc karaktereimet látom vissza, hanem rájuk csak halványan emlékeztető alakokat, szituációkat, akiket mindenféle kereskedelmi békjók kötnek. Nyugodtan át lehetne keresztelni az egészet, senkinek sem tűnne fel, és ez az ami nagyon zavar benne. Kicsit erőltetettnek érzem, hogy még csak egy rész ment le, de már a fél Batman szereplőgárda felbukkant, plusz halál unalmasan indul. Egy sima nyomozós sorozat.

És biztos vagyok benne, hogy ez az egész csak a DD miatt van, mert egyébként mindenki ódákat zeng a Gothamről.

A trailer után végig görgettem a Supergirl pilotot is (a trailer igazából mindent elmesélt), és túl azon, hogy a főszereplő egyébként szimpatikusan szerencsétlen, ez a szuperhős sorozatok legalja, borzalmasan gyenge próbálkozás. Talán csak a négy évvel ezelőtti Wonder Woman múlja alul. Komolyan nem értem, hogyan próbálkozhatnak meg ilyenekkel. :/

De a legnagyobb disszonanciát mégis csak az okozza bennem, hogy nem értem mit csinál a DC. A semmiből próbál filmes univerzumot építeni (lásd az Acélember következő részét), miközben a TV-sorozatok is más-más univerzumban játszódnak (A Supergirl-Flash-Arrow ugyanaz a világ, a Gotham meg elméletileg a Nolan féle Batman prequelje, ami meg ugye elméletileg nem lesz része a most épülő DC-s moziverzumnak), és a régiekkel (Smalville) sem kokettálnak nagyon (mondjuk ez nem is baj).

Ezzel szemben a Marvel elég összeszedett, bár a SHIELD-et is inkább az viszi a hátán, hogy sok az utalás a mozifilmekre. Agent Carterbe még nem néztem bele, de főleg Stark apja miatt érdekel, a DD meg mint már mondtam, hibátlan. Na jó, a szerkó írtó béna, nem kellene erőltetni a teljes orrot eltakaró maszkokat, már a Zöld Lámpáson is idétlenül hatott. És ha a másik négy mini is ilyen stílusos, magál ragadó atmoszférával fog dolgozni, a DC egyetlen érdeme az marad a mozgóképes versenyben, hogy a 90-es évek elejétől a2000-es évek közepéig tényleg csinált egy frankó rajzfilmes univerzumot.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7450 Dátum: 2015. május 25. - 22:54:12 »
A Flashnek szerintem adj még egy esélyt, az nagyon is jó. A kezdeti szárnypróbálgatások után elég hamar megtalálja a saját hangját, és onnantól kezdve az apróbb hülyeségek (és Iris) ellenére baromira élvezetes sorozat lesz. Az utolsó részbe meg betettek egy olyan VFX-et, amilyenhez fogható szerintem nem sok van sorozatokban. Én legalábbis csak ámultam és bámultam. :D

Btw, a Supergirl külön van a Flash-től és az Arrow-tól, mert a CBS nem akart közösködni, a Gotham pedig én úgy tudom, hogy mindentől (így a Nolan-féle filmektől is) különáll.

Engem amúgy az érdekelne, hogy Marvel sorozatok miért nem voltak eddig. Mármint, DC-s sorozatok a '90-es évek közepe óta szinte folyamatosan mennek, ehhez képest a Marvelnek egészen a SHIELD-ig nem volt semmi jelentős dobása (megjegyzem, a SHIELD egy önmagában is teljesen élvezhető sorozat, csak az első évad első fele volt gyenge, a második évad zárója meg iszonyat jó volt). Jó, régen volt a Hulk meg a Pókember, de utána semmi. Pedig bőven lett volna miből válogatni. Vagy ilyen sokat jelent, hogy a WB-nek (és ezáltal a DC-nek) volt csatornája, a Marvelnek meg nem?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7451 Dátum: 2015. május 26. - 09:38:36 »
Pfff... nem mondod, hogy végül a Supergirl is külön lesz...???  :roll: :uhoh:

Ezt sztem hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a DC/Warner egy töketlen idióta banda...  :roll:

Most olvastam, hogy az Arrowbeli Öngyilkos Osztagba is Harley Quenn azért nem került bele, mert a Warner szólt, hogy ő a filmben lesz, plusz elvben Deadshotot is ezért nyírták ki a mostani évadban...  :roll: :stupid:

Komolyan, ezek hülyék? ?? Jelzik, hogy nem Univerzum lesz, a tv külön áll a filmektől... akkor mégis miért? tán most arra gondoltak,hogy ne zavarja meg a nézőket? De két supi lehet, meg két Flash lehet a tv-sben meg a filmesben...  :stupid: :stupid:
olyan az egész mintha hetente más főnököt választának és az mindig megvétózza az előtte lévő döntéseket...  :stupid:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7452 Dátum: 2015. május 26. - 09:47:42 »
Pontosan ezen húztam fel én is magam. Mikor mondták, hogy azért nem lesz egy cinematic universe, mert a készítők így nagyobb önállóságot kapnak, annyira nem is voltam elkeseredve, mert a CWverse azért TV szinten nem rossz. Tavaly kezdtem megörülni Harley behozásának, azt kb most minden karakter aki előfordul/előfordulhat a nagy vásznon el lesz távolítva a kis képernyőről (kivéve Flash, persze). Ezt az Amanda Waller szálát is szerintem totál összecsapták a végére, pont ezért...

BuB

• Pókfej
« Válasz #7453 Dátum: 2015. május 26. - 10:50:25 »
És tudjátok, mi lesz majd a legszebb... amikor majd megint későn kapcsolnak, hogy a tv tudná támogatni a filmeket, több esély lenne az Univerzum nyitásra/bemutatásra ás néző számot is lehetne így emelni... és akkor majd hirtelen eltörölnek minden megkezdett sorozatot, hogy rá fél évre a mozis univerzumos tv-s sorozatokat hozzanak be ;D :hehe:  :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7454 Dátum: 2015. május 26. - 11:54:33 »
Emberek, a csatornák döntenek arról, hogy lehet-e átjárás két különböző csatornán futó sorozat között, nem a Warner/DC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7455 Dátum: 2015. május 26. - 12:29:59 »
Ez tiszta sor, nem akarnak közösködni... (mondjuk ez is vhol marhaság, egymást tudnák felfuttatni...) de nem a Warner/Dc az anyacég? Nem övékké a karakter, nem ők adják el őket, hogy készítsenek sorozatot belőle? Tehát, ha közös unit akarnának, szerződésben gondolom kikötnék/kiköthetnék, hogy egy világban játszódjanak, nem?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7456 Dátum: 2015. május 27. - 07:14:39 »
Lehet, hogy ők is már korábban eladták a jogokat, és olyankor már nehéz beleszólni a dolgokba. Lásd, hogy mennyire megszenved a Marvel is a Pókemberrel és az X-Men/F4 jogokkal.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #7457 Dátum: 2015. május 27. - 08:30:33 »
Edes Istenem...ez tenyleg kegyetlen amit a WB/DC muvel...
Mikor lesz mar egy Marvel szintu DCCU!? :-(
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #7458 Dátum: 2015. május 27. - 08:51:57 »
Lehet, hogy ők is már korábban eladták a jogokat, és olyankor már nehéz beleszólni a dolgokba. Lásd, hogy mennyire megszenved a Marvel is a Pókemberrel és az X-Men/F4 jogokkal.
Ez meg akkor megint ott bukik el, amit fentebb írtam... azért íratták ki Deadshotot, meg azért nem kerülhet Harley tv-re mert a moziban benne lesznek...  tehát alakítgathatják a szerződést utólag?  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7459 Dátum: 2015. május 27. - 09:29:13 »
Én úgy tudom, meg talán a Flash készítői nyilatkoztak így, hogy minden karakter joga a Warner/DC-nél van, ha valakit fel akarnak használni, akkor hozzájuk kell fordulni engedélyért. Csak ugye most ütközik a TV-s és filmes Suicide Squad. Az meg logikus, hogy a csatornák döntik el, hogy közösködnek-e vagy sem. A Supergirl esetében csak azért kérdéses ez, mert a CBS félig tulajdonosa a CW-nek, szóval nem lenne probléma a karakterek átjárása.