Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044261 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #7520 Dátum: 2015. június 18. - 17:12:52 »
Egyre biztosabb vagyok benne, kaine, hogy nekünk homlokegyenest ellenkező az ízlésünk. :D
Filmek terén könnyen lehet, mert elég keveset nézek, így ami (a sokat nézőknek) klisés lehet, nekem még akár új is.
Idézet
Számomra a 3. évadban Ray és Nyssa volt a legjobb mellékszereplő, Felicityt szerintem eléggé tönkretette az Oliverrel való románca.

Ray sem volt rossz, de valójában semmi különös nekem. Inkább zavart, hogy mennyire lazán veszi nagy szerelme állandó Ollie-mániáját, pedig a Flashben már Rayt a pasijaként mutatta be. Tény, hogy itt Felicity már nem volt az a poénos csajszi, aki eddig, de nem bántam, hogy kicsit változik.
Idézet
Amikor pl. Oliver kínaiul nyugtatgatja a szerencsétlen Akiót, aki amúgy japán, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban.
De hát azt tőle kérdezte meg, hogy hogy kell mondani. Ő csak azt mondta vissza.  :)
Idézet
Btw, a canary cry a gallérnak volt köszönhető, amelyet Cisco készített Laurelnek, Nyssának semmi köze nem volt hozzá. Vagy mire gondolsz?
Tényleg, erre gondoltam, elfelejtettem. Még egy óriási pluszpont Ciscónak!  ;D
(ld. Oliver túléli a döfést és a zuhanást, illetve a magyarázat, hogy miért nem lehet elmondani Ra's al Ghulnak, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, és nem Thea. Ez utóbbi mondjuk elég sokat hozzátesz a karakter ostobaságához.)
Az a túlélés nekem is elég meredek volt (döfés, zuhanás + fagyhalál együtt), meg hogy a hazaérte után 3 nappal már semmi baja... szerintem hiába mondták volna el, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, akkor is megölték volna Theát is, de ezt elmondták a filmben.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7521 Dátum: 2015. június 18. - 17:46:36 »
Amikor pl. Oliver kínaiul nyugtatgatja a szerencsétlen Akiót, aki amúgy japán, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban.
De hát azt tőle kérdezte meg, hogy hogy kell mondani. Ő csak azt mondta vissza.  :)
Hát épp ez az! Tudja, hogy japán, akkor miért nem azt kérdezi szerencsétlen gyerektől, hogy japánul hogy mondják, hogy nyugi? Miért kínaiul kérdezi? :D

(ld. Oliver túléli a döfést és a zuhanást, illetve a magyarázat, hogy miért nem lehet elmondani Ra's al Ghulnak, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, és nem Thea. Ez utóbbi mondjuk elég sokat hozzátesz a karakter ostobaságához.)
Az a túlélés nekem is elég meredek volt (döfés, zuhanás + fagyhalál együtt), meg hogy a hazaérte után 3 nappal már semmi baja... szerintem hiába mondták volna el, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, akkor is megölték volna Theát is, de ezt elmondták a filmben.
Nekem az a magyarázat volt baromság. És még rá is cáfoltak azzal, hogy miután kiderült, sem Ra's, sem Nyssa nem ölte meg Theát. Jó, Ra's megölte, de teljesen más okból. Szóval felesleges volt az egész hercehurca.
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 18. - 17:48:20 írta Raisu »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7522 Dátum: 2015. június 18. - 18:54:39 »
Oliver kínaiul akarta megtanulni, na.  ;D
A másik: igaz, de az egész azon alapult, amit Merlyn tudott a Ligáról és RAG-ról. Ő sem tudhatott mindent, de a legrosszabbat feltételezte. Szerintem ez belefér.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7523 Dátum: 2015. június 18. - 19:54:11 »
Ra's eleinte nekem sem volt szimpi, de idővel elfogadtam. Viszont nekem az volt baromság, hogy Ra's holmi jóslatok miatt mindenáron olyan embert akart utódjául, aki nem kért a hatalomból, és aki ráadásul az ellensége, aztán meg csodálkozik, ha elárulják. :stupid: Persze ezt be lehet tudni annak, hogy az évszázadok alatt megbomlott az elméje, és azt hitte, tényleg bármit megtehet. Viszont az meglepett, hogy Oliver Merlyn-nek adta Ra's gyűrűjét, és nem Nyssa-nak. Persze nyilván ez is az alku része volt.

Egyébként Routh szerintem zseniális volt Palmer szerepében. :D Nyssa pedig gyönyörű. :sweetheart:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #7524 Dátum: 2015. június 18. - 22:53:02 »
Én ezt inkább úgy értelmezem hogy Merlyn az Arrow univerzum igazi Ra's al Ghul-ja (mint az Iron Man 3-ban a Mandarin) . Sokkal nagyobb játékos az eredetinél + simán király lenne ha Thea-ból válna Thalia... persze csak ha beigazolódik hogy tényleg valahogy kontinuitásban lesz a sorozat a Gothammel...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7525 Dátum: 2015. július 04. - 19:37:03 »
A Cool-on épp Pókember megy.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7526 Dátum: 2015. július 08. - 08:40:07 »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7527 Dátum: 2015. július 08. - 12:09:53 »
Sai helyett kard?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7528 Dátum: 2015. július 08. - 12:15:05 »
Ez a kép nem a DareDevilből van, hanem a GI Joe-ból.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7529 Dátum: 2015. július 08. - 13:25:06 »
Hehe, tényleg?  :D Akkor tök jó.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7530 Dátum: 2015. július 08. - 20:02:16 »
Szerintem tökéletes választás, már nagyon várom! ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7531 Dátum: 2015. július 09. - 08:01:28 »
Még nagyon (nagyon-nagyon) régen volt egy emlékeim szerint egy japán? rajzfilm ,amiben egy rendőr valahogy a jövőbe kerül és ott tevékenykedik. Az biztos hogy a VW 'bogár"  kocsija is átkerül amit átalakításra kerül. Kb. ennyi jut eszembe róla. Már 2 napja gondolkozom rajta, és nem jut eszembe.  :cavinton: >:(
Talán a német Sat.1 vagy RTL-en ment hétvégenként.
Valami ötlet ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7532 Dátum: 2015. július 09. - 08:30:28 »
Csak egy tipp, de lehet, hogy a "Japán Wolksvagenes időutazó legújabb kalandjai" lehetett az.  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #7533 Dátum: 2015. július 09. - 09:49:24 »
Van kölcsönzői linked ?  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7534 Dátum: 2015. július 09. - 10:09:51 »
Még nagyon (nagyon-nagyon) régen volt egy emlékeim szerint egy japán? rajzfilm ,amiben egy rendőr valahogy a jövőbe kerül és ott tevékenykedik. Az biztos hogy a VW 'bogár"  kocsija is átkerül amit átalakításra kerül. Kb. ennyi jut eszembe róla. Már 2 napja gondolkozom rajta, és nem jut eszembe.  :cavinton: >:(
Talán a német Sat.1 vagy RTL-en ment hétvégenként.
Valami ötlet ?

Csak nem erre gondolsz?

https://en.wikipedia.org/wiki/Mirai_Keisatsu_Urashiman

Mero

• Thanos
« Válasz #7535 Dátum: 2015. július 09. - 13:11:31 »
De, ez az !! Hálás köszönet !! :bravo:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7536 Dátum: 2015. július 09. - 15:35:29 »
Ilyen esetre:

Mero

• Thanos
« Válasz #7537 Dátum: 2015. július 09. - 15:41:08 »
Nem rossz.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7538 Dátum: 2015. július 10. - 10:21:15 »
De, ez az !! Hálás köszönet !! :bravo:

Mindig öröm ha segíthet az ember. ;)

Jaj de jó, hogy itt a Comic-Con, így ezzel kezdődhetett a napom:

balogh44

• Thanos