Egyre biztosabb vagyok benne, kaine, hogy nekünk homlokegyenest ellenkező az ízlésünk.
Filmek terén könnyen lehet, mert elég keveset nézek, így ami (a sokat nézőknek) klisés lehet, nekem még akár új is.
Számomra a 3. évadban Ray és Nyssa volt a legjobb mellékszereplő, Felicityt szerintem eléggé tönkretette az Oliverrel való románca.
Ray sem volt rossz, de valójában semmi különös nekem. Inkább zavart, hogy mennyire lazán veszi nagy szerelme állandó Ollie-mániáját, pedig a Flashben már Rayt a pasijaként mutatta be. Tény, hogy itt Felicity már nem volt az a poénos csajszi, aki eddig, de nem bántam, hogy kicsit változik.
Amikor pl. Oliver kínaiul nyugtatgatja a szerencsétlen Akiót, aki amúgy japán, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban.
De hát azt tőle kérdezte meg, hogy hogy kell mondani. Ő csak azt mondta vissza.

Btw, a canary cry a gallérnak volt köszönhető, amelyet Cisco készített Laurelnek, Nyssának semmi köze nem volt hozzá. Vagy mire gondolsz?
Tényleg, erre gondoltam, elfelejtettem. Még egy óriási pluszpont Ciscónak!

(ld. Oliver túléli a döfést és a zuhanást, illetve a magyarázat, hogy miért nem lehet elmondani Ra's al Ghulnak, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, és nem Thea. Ez utóbbi mondjuk elég sokat hozzátesz a karakter ostobaságához.)
Az a túlélés nekem is elég meredek volt (döfés, zuhanás + fagyhalál együtt), meg hogy a hazaérte után 3 nappal már semmi baja... szerintem hiába mondták volna el, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, akkor is megölték volna Theát is, de ezt elmondták a filmben.