Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044107 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
Re:TV Műsorok
« Válasz #3360 Dátum: 2010. augusztus 14. - 16:37:36 »
Amúgy a smallville sorozat most a 7. v a 8. évadnál jár magyarul? Nekem az első 7 van meg de egyet sem láttam :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3361 Dátum: 2010. augusztus 14. - 16:39:10 »
A 8.-nál jár.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3362 Dátum: 2010. augusztus 14. - 16:57:07 »
Én meg egyre több helyen látom, hogy 2012-ben jön a Pókember 4. ;D
Én meg egyre több helyen látom, hogy 2012-re jön a világvége. Mindenhol a jeleit lehet látni. Már itt a fórumon is. Kiderült, hogy a társaság fele mangát olvas.  :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3363 Dátum: 2010. augusztus 14. - 16:59:09 »
Ne aggódj Sepi. Nemsokára beérem hozzászólásban Tomit, és akkor nagy változtatásokat eszközlök. A fórum nevét alapból lecserélem SpiderBen-re.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3364 Dátum: 2010. augusztus 14. - 17:30:54 »
Semmi gond, majd az első hsz-aidból törlök vagy 300-at.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3365 Dátum: 2010. augusztus 14. - 17:50:42 »
Alighanem épp azért akarják ezt is, mert annak is Avengers a címe.
Azt kétlem. Az a film nem csak Amerikában bukott, de idehaza is, mint az ólajtó. Egy senki által sem kedvelt film alapján címet adni marketinges öngyilkosság.
Amúgy minden logika szerint tényleg Bosszúállóknak kellene lenniük, az más kérdés, hogy a logó miatt régen Angyalok lettek.
És ja, igazság szerint az eredetiben se derül ki, hogy pontosan mit bosszulnak meg, és még Stan se tudott választ adni, amikor kérdezték, hogy miért pont ez lett a nevük. Még Millar Ultimate változatának van a legtöbb értelme.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3366 Dátum: 2010. augusztus 14. - 18:00:47 »
Amúgy minden logika szerint tényleg Bosszúállóknak kellene lenniük
Idézet
És ja, igazság szerint az eredetiben se derül ki, hogy pontosan mit bosszulnak meg, és még Stan se tudott választ adni
Ja, tényleg minden logika szerint.  :D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3367 Dátum: 2010. augusztus 14. - 21:25:59 »
Augusztus 25-től (szerda) újra lesz Batman a TV6-on délután 17:00-től (2. rész)! Nem Batman of the future, hanem sima Batman!

Augusztus 19-én, csütörtökön pedig egy még érdekesebb film lesz a National Geograpicon 21:00-tól...
A rozsomák-mese

"A rozsomákot különleges tulajdonságokkal ruházza fel a néphit: a legendák szerint egy magányos, vérszomjas gyilkos, mely mindig támadásra készen a fagyos északot járja, csontrepesztő erejű állkapcsai által akár olyan meglepő prédákat is elejtve, mint a nálánál többször nagyobb jávorszarvas. De mi igaz ebből a túlzónak tűnő rozsomák-képből? Eme – inkább kisebbfajta medvére emlékeztető – menyétféle személyében valóban a világ egyik leghatékonyabb ragadozóját tisztelhetjük? A gyönyörű film a rozsomák természetes élőhelyén, az északi erdőségekben és tundravidékeken igyekszik elválasztani a legendát a valóságtól."
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 14. - 21:30:18 írta D-TOX »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3368 Dátum: 2010. augusztus 14. - 21:47:43 »
Na, akkor nekem ez kötelező! ;D

A tv6 meg érdekes, akkor most mi, a Futurenek csak az első szezonját adják le?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3369 Dátum: 2010. augusztus 14. - 22:00:20 »
A Batman of the Future délelőtt megy 9:00-től (2 rész hétfőtől-péntekig); 8:00 X-men: Evolúció (2 rész hétfőtől-péntekig); augusztus 25-től meg ehhez csatlakozik a sima Batman is, 17:00-tól (2 rész hétfőtől-péntekig??).
Sőt, augusztus 26-tól, 7:00-tól ismétlik reggel a sima Batmant...

7:00 - 8:00 Sima Batman
8:00 - 9:00 X-men: Evolúció
9:00- 10:00 Batman of the future

Véget ér amúgy a Kaliforniába jöttem Will Smith-es sorozat, s ahelyett megy majd a sima Batman....

Ja, és szombaton, meg vasárnap 12:00 és 17:00 között megy az X-men: Evolúció és a Batman of the Future (második évad is lesz)....

Remélem így érthető.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 14. - 22:05:14 írta D-TOX »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3370 Dátum: 2010. augusztus 14. - 22:28:41 »
Hát ez szép.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3371 Dátum: 2010. augusztus 14. - 23:15:23 »
Ja, tényleg minden logika szerint.  :D
:judge: :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3372 Dátum: 2010. augusztus 14. - 23:53:13 »
Jón. :)

Most már két helyen is (neten és a heti TVR7-ben) láttam a 2012-es filmet "Bosszú Angyalaiként" leírni. De mivel a Vasembert forgalmazó hazai cég "Bosszúállókként" mondatta be a filmbe, majdnem biztos, hogy ragaszkodni is fognak hozzá. Mennyire gáz lesz már a filmben végig ezt hallani. "Bosszúállók, gyülekező!" Ráadásul senki sem fogja érteni, vajon miért is állnak bosszút.
Szerintem rájuk is zúdítani kéne egy felháborodott áradatot, ahogy annak idején az Intercomra az X-Men miatt, hátha ők is a fejükhöz kapnak, és kérnek hozzáértő segítséget a fordításaikhoz.

Szép is lenne, ha BA lenne a film cím is.  :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3373 Dátum: 2010. augusztus 19. - 20:50:29 »
National Geograpicon 21:00
A rozsomák-mese!!!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3374 Dátum: 2010. augusztus 19. - 20:53:31 »
Majd meséljétek el, mit mondtak.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3375 Dátum: 2010. augusztus 19. - 22:02:35 »
Már én is gondoltam rá hogy ellövöm ezt a poént  :hehe:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3376 Dátum: 2010. augusztus 19. - 22:39:04 »
:spoiler:

Elég érdekes kis természetfilm volt (2010-es).
Gyakorlatilag azt mondták, hogy nagyon keveset tudnak eme, a menyét-félék családjába tartozó állatról.
Élőhelyük a vadregényes és jéghideg észak (Szibéria, Alaszka, Skandinávia valamint Kanada hófödte tájai). Máshol elég ritkán fordulnak elő. Ragadozók, kecskéktől kezdve rénszarvason át mindent megesznek. Télen dögöket fogyasztanak főleg, 6 méteres hóréteg alatt is megérzik az elhullott táplálék illatát.
Kb. 1500 m2-nyi terület jut 1-1 rozsomákra. Ezen kb. 1 hím és 3 nőstény él. Eléggé nehezen szaporodnak. Fogságban meg főleg (az élve született utódok közül meg nagyon sok elpusztul). A hímek család-centrikusak, vándorolnak állandóan, s besegítenek egy kicsit minden alomba.
4 mancsuk van, ezek egy emberi tenyér méretével érnek fel. 5 tűhegyes karom van minden ujjuk végén. Ezzel a jéggé fagyott sziklákon is jól meg bírnak kapaszkodni.
Nem alusznak téli álmot, télen is vándorolnak a zord időjárásban. Jó pár kuckójuk van a föld alatt. 

Volt egy csávóról szó, aki rozsomákokat nevel. Van pár darabja neki belőlük, s a "farmján" neveli őket. Ezek szelíd példányok. Aztán volt szó 1 néniről, aki fotókat készít róluk, de elég nehezen sikerül ez, mert a felállított "csapdákat" a medvék mindig tönkreteszik. Aztán még egy kutatóról volt szó, aki a csapatával követte ezeket az állatokat.

Nagyjából ez volt a lényeg! De ismétlik majd biztos a filmet...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3377 Dátum: 2010. augusztus 19. - 22:48:10 »
Köszi a részletes leírást.  ;) Érdekes állat.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3378 Dátum: 2010. augusztus 26. - 01:36:48 »
Huh! Most láttam a hatodik érzék című filmet a tévében, tényleg klassz kis film. Tudom, hogy itt volt róla szó, főleg a végéről, meg barátaim is mindig úgy emlegetik, hogy a "végét nem mondom el, ha nem láttad". Nos most megnéztem és a végéről csak annyit, hogy már a közepén sejtettem, hogy vagy a kiskölyök vagy Willis halott, 10 perc múlva már egyértelművé vált,hogy Willis az .Szóval kicsit salódtam, nagyobb csattanót vártam volna a végéről, kicsit túlságosan sokat vártam előre szerintem, de ez nem volt egy húdenagy csattanó, de attól még tetszett a film és nagyon is jónak tartom. :) Meg szerintem pár ilyen filmet már láttam amikor a végén kiderül, hogy a főszereplő vagy képzelte a mellette lévő embert vagy már rég halott volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3379 Dátum: 2010. augusztus 26. - 08:30:35 »
Szerintem ha már úgy ülle megnézni egy filmet az ember, hogy hú mi lesz a rohadt nagy csattanó a végén, mert mondták, hogy lesz, az már régen rosz.
Szerintem csak az tudott igzán meglepődni ezen, aki tényleg semmit se tudott róla. A baromi nagy hú ezen meg fogsz lepődni figyelmeztetések szerintem majdnem ugyanolyan poéngyilkosak tudnak lenni, mintha elsütik az egészet.
Hiszen ha beindul az ember fantáziája, akkor azért nem nehéz megjósolni, hogy egy kísértetes filmben mi lehet a végepoén.