Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041791 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3440 Dátum: 2010. szeptember 11. - 18:27:55 »
Más téma: nézi itt valamelyikőtök az új Doctor Who sorozatot? :D Sci-fi és időutazás faneknek ajánlom. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3441 Dátum: 2010. szeptember 11. - 18:56:25 »
Odáig néztem amíg Eccleston átadta a stafétát.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3442 Dátum: 2010. szeptember 11. - 19:11:47 »
Pedig onnantól lesz a legjobb. :) Kell egy fél évad, amíg megszokod Tennant stílusát, de onnantól ő a legjobb, zseniális karaktert hoz. :) Én azután hagytam abba, hogy Tennant befejezte, mert az új fiú nagyon nem tetszik és az írót is lecserélték és ettől az új részeknek nem tetszik a hangulata.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3443 Dátum: 2010. szeptember 11. - 19:44:47 »
Hú várj csak. Akkor lehet hogy mégiscsak láttam tovább is, mert rémlik hogy Tennent volt a Doki, amikor ő és Rose elbúcsúznak egymástól a tengernél.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3444 Dátum: 2010. szeptember 11. - 20:55:41 »
Egyszer belenéztem , de engem nem ragadott el.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3445 Dátum: 2010. szeptember 11. - 23:11:54 »
Hú várj csak. Akkor lehet hogy mégiscsak láttam tovább is, mert rémlik hogy Tennent volt a Doki, amikor ő és Rose elbúcsúznak egymástól a tengernél.
Akkor ő volt. :) Imádom azt a fazont. Zseniális. ;D

Egyszer belenéztem , de engem nem ragadott el.
Én már a barátomat is megfertőztem vele. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 11. - 23:13:44 írta Ju »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3446 Dátum: 2010. szeptember 19. - 11:02:06 »
Minden szombaton, 16:30-kor, az RTL Klubbon megyen a Merlin kalandjai c. sorozat!
Aki szereti a fantasy-t, az minden képpen nézze, nekem tetszik, akárcsak az Igazság Kardja /Legend of the Seeker/, reméljük azt is megveszi valamely itthoni csatorna! ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3447 Dátum: 2010. szeptember 19. - 11:18:10 »
akárcsak az Igazság Kardja /Legend of the Seeker/, reméljük azt is megveszi valamely itthoni csatorna! ;)

Már megvette, A hős legendája címen fut. Sőt az első évad dvd-n is megjelent. De szerintem nem egy nagy szám. A harcjelenetek az unalomig ismert bullet time hatásra épülnek, a történet meg finoman szólva sem eredeti. Akkora klisék vannak benne mint egy ház, Gyűrűk Ura, Star Wars, Pókember, de még Harry Potter is, az eredeti könyvre amiből készült meg alig hasonlít. De hát mit várjunk Sam Raimi-től, aki producerként áll mögötte. Természetesen még azt az idióta öccsét is beletette azt hiszem a 3. részbe. Brrr...
Az egyetlen pozitívuma a női főszereplő, Bridget Regan akit emlegettek már a Wonder Woman kapcsán is mint lehetséges jelöltet. Meg persze a mesés Új-Zéland. Az tényleg szép benne. A sok zöld. Az lenne jó a tehénnek is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3448 Dátum: 2010. szeptember 19. - 12:14:51 »
Én most láttam az utolsó két Smallvillet. Tök jó volt mindkettő, nekem változatlanul nagyon tetszik. Lanát erősen hiányolom belőle, Lois kicsit idegesít is, annyira hülye sokszor, de Chloe karaktere sokkal jobb lett, és a Zöld Íjász rendszeres jelenléte is sokat dob az egészen. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #3449 Dátum: 2010. szeptember 19. - 12:47:01 »
Ez az ,én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3450 Dátum: 2010. szeptember 19. - 17:06:04 »
Na, mindjárt jön Ben. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3451 Dátum: 2010. szeptember 19. - 18:02:47 »
Nem tud, ő is épp a Smallville-t nézi.  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3452 Dátum: 2010. szeptember 19. - 18:05:20 »
akárcsak az Igazság Kardja /Legend of the Seeker/, reméljük azt is megveszi valamely itthoni csatorna! ;)

Már megvette, A hős legendája címen fut. Sőt az első évad dvd-n is megjelent. De szerintem nem egy nagy szám. A harcjelenetek az unalomig ismert bullet time hatásra épülnek, a történet meg finoman szólva sem eredeti. Akkora klisék vannak benne mint egy ház, Gyűrűk Ura, Star Wars, Pókember, de még Harry Potter is, az eredeti könyvre amiből készült meg alig hasonlít. De hát mit várjunk Sam Raimi-től, aki producerként áll mögötte. Természetesen még azt az idióta öccsét is beletette azt hiszem a 3. részbe. Brrr...
Az egyetlen pozitívuma a női főszereplő, Bridget Regan akit emlegettek már a Wonder Woman kapcsán is mint lehetséges jelöltet. Meg persze a mesés Új-Zéland. Az tényleg szép benne. A sok zöld. Az lenne jó a tehénnek is.

Tényleg? Ezt nem is tudtam, és melyik csatornán fut, vagy fog futni? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3453 Dátum: 2010. szeptember 19. - 18:32:18 »
Az AXN-en meg még egy csatornán. De annak a neve nem jut eszembe.  :headscratch:

Nem tud, ő is épp a Smallville-t nézi.  :hehe:

Azt néztem. A 8. évad 6. részét.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3454 Dátum: 2010. szeptember 19. - 19:32:24 »
Hát én néztem a port.hu tv műsorait, de az AXN-en nem találtam semmi ilyesmit. Biztos hogy azon megyen?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3455 Dátum: 2010. szeptember 19. - 19:33:52 »
Az AXN műsora szolgáltatónként sőt néha még régiónként is más és más. Ebből a szempontból a Port-hu nem ér semmit.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3456 Dátum: 2010. szeptember 20. - 12:28:51 »
Na ezt nem is tudtam!

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3457 Dátum: 2010. szeptember 21. - 09:12:52 »

Azért annyira nem rossz sorozat, a magyar cím érdekes (és eléggé vicces), főleg, mivel a szinkronban is benne maradt az Igazság Kereső(je) (Seeker of Truth) név. :) Egyébként, pontosan azoknál a részeknél kezd érdekes lenni, ahol eltérnek a regénytől és ezzel semmi gond nincs. Nem lehet 2x25 részt csak a könyvből csinálni. Mindenesetre az első évad közepe táján kezdenek beindulni a dolgok és onnantól kezdve elég jó kis sorozat lesz belőle. A második évad meg kimondottan jó. ;) A harcok meg látványosak akármennyire is unalmas effekteket használnak benne, végre egy sorozat, ahol valóban kardoznak és harcolnak, nemcsak bohóckodnak, mint az idióták. ;)

Vasárnap lesz a Tv-ben a Tiltott királyság (Jackie Chan, Jet Li) című film, amiből úgy tűnik tényleg létezik szinkronos verzió és már vagy 2 éve csúszik a DVD kiadása...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3458 Dátum: 2010. szeptember 21. - 11:51:32 »
Akkor érdemes belevágni abba a Seekrebe ?  :headscratch: Nekem bejönnek a fantasy beütésű cuccok is de anyi gagyi igénytelen fantasyt hánynak össze hogy már nem merek belenézni lassan semmibe...  :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3459 Dátum: 2010. szeptember 21. - 12:06:05 »
Ezért nézz Hawk the Slayert, az legalább egy klasszikus és már bizonyított. :D