Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041134 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:TV Műsorok
« Válasz #3480 Dátum: 2010. szeptember 27. - 11:04:22 »
Ne hülyéskedj, állati jó rész volt, és ami fontosabb
Darkside is coming!  :brow:
Gondolom majd ugyanolyan "hatalmas" csatában nyomják majd le, mint Doomsday-t, úgyhogy ennyit a Smallville-ről.  :'(
Nem bántam meg, eszméletlen volt újra látni a részeges Jackie-t, ez való neki! A zenére is felkaptam a fejem, bár nagyon ismerős volt...vkinek van tippje, honnan koppintás (ha az)?
Nem koppintás, kínai hagyományokra épülő fergetegesen jó zene. Zeneileg a kínai kosztümös filmek nagyon eltaláltak, árasztják magukból a hangulatot, szerencsére ott még nem divat a Hollywoodo "technorocktucctuccabasszusszétviszizaemberfejétacsatajelenetekben" zene.  ;D Egyébként szerintem a Tiltott Királyság Jackie Chan (és Jet Li) egyik legjobb (ha nem a legjobb) filmje, ezért is nem igazán értem, hogy hazánkban hogyhogy ennyire parkolópályára került.  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 27. - 11:06:23 írta holloo »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3481 Dátum: 2010. szeptember 27. - 11:39:39 »
Én se. Ezer éve nem néztem filmet a tv-ben, de tegnap este annyira unatkoztam, hogy gondoltam, eh, egye fene. És egész jó. Ez nem jelent meg itthon dvd-n? Vagy anblokk kettes régióban valami emberi nyelven?
A zenéje meg tényleg jó, már... ööö... kölcsönzöm is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3482 Dátum: 2010. szeptember 27. - 11:50:17 »
Ez nem jelent meg itthon dvd-n? Vagy anblokk kettes régióban valami emberi nyelven?
Nem jelent meg, sőt én még szinkronos verzióval sem találkoztam egészen eddig. Egyébként vicces, mert Jackie Chan és Jet Li filmjei egytől egyig kijöttek DVD-n (ergo itthon is van rá kereslet), de pont ez, ami ugye többek között arról is híres, hogy a két nagyágyú első és egyetlen közös filmje meg nemhogy nem jött ki, de még csak hír formájában sem tudott róla senki semmit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3483 Dátum: 2010. szeptember 27. - 12:59:52 »
Úgy tudom, ki fog jönni DVD-n. De, bár jó film volt, igen messze van Jackie legjobb filmjeitől.  ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3484 Dátum: 2010. szeptember 27. - 13:16:20 »
Úgy tudom, ki fog jönni DVD-n. De, bár jó film volt, igen messze van Jackie legjobb filmjeitől.  ;)

Istenek fegyverzete...hmmm...gyerekkorom nagy kedvence ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3485 Dátum: 2010. szeptember 27. - 13:47:35 »
Nekem a rendőrsztori 1-2 a legnagyobb kedvenc, de igen, a legnagyobbak közt ott van még az Istenek fegyverzete 1-2, a Részeg mester 1-2, a Dragons Forever, a Wheels on Meals, vagy a Prisoner. De az újabbak közül is az Elveszett zsaru, például.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3486 Dátum: 2010. szeptember 27. - 14:11:12 »
Ilyen szempontból én inkább azt a filmet mondom, ami nem tetszett Jackie Chantől, ez pedig a Rob-n-hood. Ezt a filmet nem igazán lehet sehova rakni, nem vígjáték (vagy ha annak szánták, akkor valamit nagyon elrontottak ;D) nem komoly alkotás, a karakterek is bénábbak a szokásosnál, a poénosnak szánt jelenetek inkább csak buták, végig azt éreztem az egész filmen, hogy a rendező azt mondta a szereplőknek, hogy na akkor rögtönözzetek valamit és majd alakul...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3487 Dátum: 2010. szeptember 27. - 14:13:23 »
Azt nem láttam. De a kezdeti hongkongi filmjei között van vagy 10-15 alig nézhető, vagy nézhetetlen alkotás is. De nyilván ott még nem sok beleszólása volt a dolgokba.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3488 Dátum: 2010. szeptember 27. - 14:19:32 »
Igen ez így van, azt azért azért tudni kell, hogy az ő szekere csak onnan indult meg, hogy elkezdte hozni a "saját" karakterét. Előtte mindenki Bruce Lee utódjának tekintette és nagyon azt a vonalat akarták erőltetni a stúdiók, nem sok sikerrel. De szerintem ha valakinek 50+ filmje van és abból 10-15 gyengébb, az már elég szép eredmény...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3489 Dátum: 2010. szeptember 27. - 15:01:23 »
Főleg, hogy van az 70-80 is, és a gyengébbek inkább az elején voltak.  :D
Szerintem nem tekintették Bruce Lee utódjának. Bár akkoriban Hongkongban a filmesek mind Bruce Lee utódját keresték, de Jackie nem volt benne. A saját stílusa, a "Kung-Fu bohóc" egy évvel az első Részeg mester előtt debütált, a Kígyó a sasok árnyékában című filmmel, amiben ugyanaz az öreg volt a tanítómestere, mint a Részeg mesterben (később egész sorozatot kapott az öreg, olyan nagy nevekkel, mint Billy Chong).  :)
De igaz, hogy csak onnantól lett sztár, a szó szorosabb értelmében. Tudod, hogy Bruce Lee-utánzatok (mint Bruce Li, Bruce Lay, Bruce Thai, Dragon Lee, Bruce Le) hatására (?) létezik Jackie Chan-utánzat is? :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #3490 Dátum: 2010. szeptember 27. - 15:32:15 »
Nagyon szeretem a filmjeit a Rendőrsztori sorozat és az Istenek Fegyverzete meg is van műsorosba, de a Részeges karatemester is a kedvenceim közé tartozik.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3491 Dátum: 2010. szeptember 27. - 16:25:32 »
A Tiltott Királyság 2010. október 14.-én érkezik a Mokép jóvoltából DVD-n! ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3492 Dátum: 2010. szeptember 27. - 17:52:38 »
Én már láttam...vagyis egy ismerősöm már látta is fenn torrent oldalon 2.0-ás magyar hanggal  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3493 Dátum: 2010. szeptember 28. - 17:19:58 »
Megnéztem én is a Tiltott Királyságot és tényleg nagyszerű film, bár a történet alapja az Egy kölyök Arthur király udvarában, de ebbe környezetbe helyezve tényleg érdekes feldolgozás. Pláne, hogy a Nyugati utazás is bele van dolgozva. Összességében nagyon tetszett, és újfent kiderült, hogy bárkiből kung-fu nagymester válhat rövid idő alatt.  Jackie Chan meg a legnagyobb.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3494 Dátum: 2010. szeptember 29. - 07:56:03 »
Jackie Chan meg a legnagyobb.
Nem is, Jet Li sokkal jobb volt. :D Amúgy ebben a filmben van a kedvenc harcjelenetem, a botos harc az elején Jackie és Jet Li között. :) Na jó, ehhez az is hozzátartozik, hogy életemben nem láttam 5-nél több kung-fu filmet. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3495 Dátum: 2010. szeptember 29. - 08:00:27 »
Öreg hiba, az egyik legnézhetőbb műfaj, valahogy még a ZsZsZs-kategóriásak is képesek élvezhetőek lenni. Bár mondjuk lehet, ezért készült Hong Kongban a nyolcvanas években évi kétezer...

Ju

• Pókfej
« Válasz #3496 Dátum: 2010. szeptember 29. - 08:15:27 »
Az az igazság, hogy engem sosem kötött le ez a műfaj... biztos az Y kromoszómában van kódolva. ;) :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3497 Dátum: 2010. szeptember 29. - 09:01:54 »
Nem éppen, én se néztem/nézek ilyesmit. Belenéztem a királyságba 5 perc erejéig de klikkeltem is tovább.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3498 Dátum: 2010. szeptember 29. - 09:29:38 »
Tudod, hogy Bruce Lee-utánzatok (mint Bruce Li, Bruce Lay, Bruce Thai, Dragon Lee, Bruce Le) hatására (?) létezik Jackie Chan-utánzat is? :)
Igen tudtam, emlékszem is még néhány ilyen koppintott filmre. :hehe: Nem is olyan rég bele is futottam egy bizonyos Jaycee Chan nevezetű illető filmjébe, azt hittem első blikkre, hogy hasonló a helyzet, de aztán kiderült, hogy ő bizony Jackie fia és maga is színészkedik...
a történet alapja az Egy kölyök Arthur király udvarában
Nekem alapból a Sárkány Éve című film ugrott be, ott tényleg a Nyugati Utazást dolgozzák fel hasonló tematikával...
Nem éppen, én se néztem/nézek ilyesmit. Belenéztem a királyságba 5 perc erejéig de klikkeltem is tovább.
Ezzel semmi baj nincs, Ha valaki nem szereti az ilyesmit nem is kell néznie, vannak olyanok is akiknek a "HozéRodolfós" sztorik jönnek be, ahol a női főszereplő 2,5 órán át azon sirdogál, hogy szép, gazdag, tehetséges és több férfi is szereti és most mit csináljon, mert ez akkora dilemma. Van neki amerikai feldolgozása is magyar címében a Nagy Alma is benne van, én például az ilyen filmeket nem tudom végignézni. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3499 Dátum: 2010. szeptember 29. - 11:22:31 »
Én konkrétan olyat láttam, amibe - Bruce Lee utánzatokhoz hasonlóan -, bevágták Jackie Chan 1-2 jelenetét más filmekből, vagy csak a fejét, pedig nem is ő játszott a filmben. :) Konkrétan emlékszem a Fantasy Mission Force című filmjére (csak részleteiben szerepelt benne), abból vágtak be egy csomót.

JU: ha a bunyó nem is tetszik az ilyen filmekben, a koreográfia, a "légi balett", az akrobatika fantasztikus. Vagy nem? :)