Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041064 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3540 Dátum: 2010. október 02. - 14:59:12 »
Mivel én már láttam ezeket a részeket feliratosan elmondhatom lesznek jobb részek is . Sajnálni fogom , hogy a tizedik évad után vége lesz.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3541 Dátum: 2010. október 02. - 15:01:10 »
Majd kikölcsönzöd, sokkal jobb egyszerre több részt megnézni. ;)

Miért, kiadják dvd-n? Én úgy tudtam, hogy eddig csak az 1. évadot adták ki szinkronosan, na meg magyar feliratos változattal is csak a 3. évadig jutottak talán...

Nem , nem DVD-ről beszélek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3542 Dátum: 2010. október 02. - 17:42:46 »
BuB, Doki, tudjátok ki fogja játszani Slade Wilsont a Smallville Patriot című epizódjában? Behugyoztok. Michael Hogan! Ez lesz a második szerepe amikor kap egy patch-et.  ;D
A tegnapi Smallville-ben Clark-nak már új ruhája volt.
Klikk
Klikk

venom75

• Pókfej
« Válasz #3543 Dátum: 2010. október 02. - 18:00:02 »
Na és ezt hol szerezte ?  :o
Nem kis munka egy ilyen nyomott mintás bőrkabát megvarrása otthon. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3544 Dátum: 2010. október 02. - 18:03:38 »
BuB, Doki, tudjátok ki fogja játszani Slade Wilsont a Smallville Patriot című epizódjában? Behugyoztok. Michael Hogan! Ez lesz a második szerepe amikor kap egy patch-et.  ;D
Klikk
Klikk

Háhá, nem semmi ;D hirtelen nem tudtam hova tenni a nevet, de aztán beugrott, a jó öreg kenyérpirító. :hehe: Amúgy honnan veszed, hogy itt is lesz szemkötője? :uhoh:
Meg nem túl öreg ő hozzá?

Úristen ez a ruha... ez tiszta X-men, csak piros, meg X helyett S van... kemény meló a dizájnernek...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3545 Dátum: 2010. október 02. - 18:09:24 »
Háhá, nem semmi ;D hirtelen nem tudtam hova tenni a nevet, de aztán beugrott, a jó öreg kenyérpirító. :hehe: Amúgy honnan veszed, hogy itt is lesz szemkötője? :uhoh:
Meg nem túl öreg ő hozzá?

Öreg? Hát Wilson azért nem egy fiatal ember.

De ezt persze te is tudhatnád, ha ismernéd a karaktert. Azt hiszem valamelyik magyar honosító oldalon, talán a Newgenen két srác, Reilly és BuB készített róla karakterlapot. Olvasd el.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3546 Dátum: 2010. október 02. - 18:15:37 »
Tudom, köszi ;D Olvastam is amikor átnéztem, de én Michaelt öregnek tartom hozzá, nem tom elképzelni, hogy karddal a kezében szaltózna Supi mellett. (mondjuk a Smallvilleből kiindulva valszeg nem is lesz benne ilyen)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3547 Dátum: 2010. október 02. - 18:19:51 »
Azért az öreg szeszkazánról a BSG óta tudjuk, hogy More than meets the eye.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3548 Dátum: 2010. október 02. - 23:23:26 »
Ez a hapsi ugyan az a Slade aki a teen titans-ban a főgenyó?
Ben linkeld be a karakterleírást kérlek ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3549 Dátum: 2010. október 03. - 06:10:05 »
Klikk (2 oldalas)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3550 Dátum: 2010. október 03. - 07:40:10 »
Mi fene, mik vannak...

SG.hu
  Ha mozifilm nem is készül egyelőre Wonder Woman kalandjaiból, tévésorozat igen. Legalábbis akkor, ha David E. Kelley forgatókönyve megtetszik egy csatornának annyira, hogy megvásárolja.
  Az elmúlt években nem egyszer próbálkoztak már mozifilmre adaptálni Csodanő, azaz Wonder Woman kalandjait, de úgy néz ki, hogy hamarabb készülhet el a tévésorozat verziója a népszerű képregénynek. A Warner Bros. Television ugyanis az 1975-ös széria után egy modernizált rebootját kívánja elkészíteni a klasszikus DC-s szuperhősnő történetének. A forgatókönyvet a jogi sorozatokból ismert David E. Kelley írja.
  A Warner Bros. stúdió és Joel Silver már az évezred elején nekiálltak a Wonder Woman-film megvalósításának, de a projekt 10 éve alatt nem sokat jutott előre, pedig elég sok színésznőt összefüggésbe hoztak a főszereppel, Angelina Jolie-tól kezdve Beyoncén át egészen Megan Fox-ig. A forgatás megkezdéséhez legközelebb 2005-ben került a filmterv, amikor bejelentették, hogy Joss Whedon írhatja és rendezheti a produkciót, azonban az író nem tudta befejezni szkriptjének első verzióját és 2007-ben kiszállt a filmből. Mindezt azzal magyarázta, hogy a stúdiónak nem tetszettek az elképzelései. ** ** Érdekesség egyébként, hogy a DC éppen nyáron, a 600. számmal rebootolta a képregényes sorozat, J. Michael Straczynski író közreműködésével.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3551 Dátum: 2010. október 03. - 12:46:29 »
Klikk
Klikk

Jó dzseki. Most akkor nem lesz belőle teljesen Superman kék-piros ruhával, mert az meg van tiltva a szerződésben, csak félig egy kicsit mégiscsak?:headscratch: Szemüvege van civilben?

venom75

• Pókfej
« Válasz #3552 Dátum: 2010. október 03. - 14:43:03 »
Megnéztem én is a10x02 . részt , tényleg jó volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3553 Dátum: 2010. október 03. - 23:22:48 »
Klikk
Klikk

Jó dzseki. Most akkor nem lesz belőle teljesen Superman kék-piros ruhával, mert az meg van tiltva a szerződésben, csak félig egy kicsit mégiscsak?:headscratch: Szemüvege van civilben?

A készítők már a sorozat előtt megfogadták hogy soha nem adják rá a köpenyes cuccot, mondván nem trendi!
Félő, hogy a Wonder Woman próbálkozás is ezt a koncepciót fogja követni, úgymond Smallville pótlék lesz, ha az befejeződik!

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3554 Dátum: 2010. október 03. - 23:33:03 »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3555 Dátum: 2010. október 04. - 10:05:40 »
Klikk
Klikk
Ha Ha Ha Ha. Hát ez a ruha borzasztó. A fekete ruhája még valamennyire jó is volt, de ez? Az oké, hogy a gatyós Superman ruhát nem akarják ráadni, de ne mondja már senki, hogy ez olyan trendi, meg jó. Tökre úgy néz ki, mi egy kretén...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3556 Dátum: 2010. október 08. - 19:58:30 »
Szerintem a kabát magában jól néz ki, csak nem Superman ruha. Inkább Superboy (vagy ki az fekete supermanes pólóban és farmerban) Olyan félmegoldás.  Én úgy hallottam, hogy ne a trendiség itt az akadály, hanem az, hogy szerződésbe foglalták, hogy soha nem jut el a Superman storiig a Smallville története.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3557 Dátum: 2010. október 08. - 21:54:04 »
Holnap, ha jól látom 16:10-től lesz a Smaillville.....
A 2 kézi-meccs biztos utána kezdődik (17:20 és 20:20) , ennek utánanéztem az EHF oldalán....

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3558 Dátum: 2010. október 15. - 19:28:36 »
Holnap a változatosság kedvéért 15:05-kor indul a Smallville-es banzáj  :D.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3559 Dátum: 2010. október 15. - 19:29:04 »
Köszi, hogy szóltál! :)