Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041179 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

D-TOX

• Rinó
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #3560 Dátum: 2010. október 16. - 18:50:32 »
Érdekes volt ez a mai Smallville. Az a rész, amikor Clark egy udvaron az autóban megtalálja a puskát, s a kezébe veszi (így ugye az ujjlenyomatai rákerülnek), azonnal megjelennek a zsaruk, s letartóztatják. Az fel sem tűnt nekik, hogy csak úgy simán feltépte az autó hátulját.
De az is érdekes volt, amikor Olivernek beöltözve az hangja másodjára tök más lett. Először a saját hangján szólalt meg, aztán sokkal mélyebb lett, amikor a Turpines-jelenet volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3561 Dátum: 2010. október 17. - 16:00:09 »
Hmhm, úgy néz ki ma este lesz a Pókember 1 a Tv2-őn. Furi, eddig az Rtl-en ment, na nem ez az első fim, ami csatornát cserélt.
Mondjuk az már nagyobb gáz, hogy tök más film volt írva az újságba, jó hogy így az utsó pillanatokba változtatnak műsort. :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3562 Dátum: 2010. október 17. - 20:52:20 »
Érdekes volt ez a mai Smallville. Az a rész, amikor Clark egy udvaron az autóban megtalálja a puskát, s a kezébe veszi (így ugye az ujjlenyomatai rákerülnek), azonnal megjelennek a zsaruk, s letartóztatják. Az fel sem tűnt nekik, hogy csak úgy simán feltépte az autó hátulját.
Szerintem nem zárták le, hogy biztosan megtalálja, hisz nem tudhatták, hogy képes rá.
Idézet
De az is érdekes volt, amikor Olivernek beöltözve az hangja másodjára tök más lett. Először a saját hangján szólalt meg, aztán sokkal mélyebb lett, amikor a Turpines-jelenet volt.
Hát elváltoztatta, hogy ne ismerjék meg. Batman is ilyen. :)
Nagyon jó volt Lanát újra látni. :) Sikerült megújítaniuk a karakterét.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3563 Dátum: 2010. október 17. - 23:37:48 »
Már párszor láttam, de azért a karakter iránt érzett szeretetemből kifolyólag, megnéztem a TV-ben a Pókember 1-et  :D  :spidey:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3564 Dátum: 2010. október 18. - 00:09:32 »
Szerintem nem zárták le, hogy biztosan megtalálja, hisz nem tudhatták, hogy képes rá.
Idézet
Hát elváltoztatta, hogy ne ismerjék meg. Batman is ilyen. :)
Nagyon jó volt Lanát újra látni. :) Sikerült megújítaniuk a karakterét.

Nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy feltépte a kocsi hátulját :).
Eddig nem változtatták el a Zöld Íjász hangját. Most az évad közepén kezdik el?
Lana tényleg sokat változott. De hol van már Lois? 2 része nem láttuk! :)

Október 24. RTL KLUB Batman: Kezdődik!
Október 24. TV2 Pókember 2.
Vajon a nézettségi harcot ki fogja nyerni? Lenyomja-e Batsy Pókit? Előre lehet fogadásokat kötni!

Viasat 3-on október 25-től minden hétköznap este képregényfilmek mennek majd!
Október 25. Hulk
Október 26. Batman (Michael Keaton-ös)
Október 27. Batman visszatér
Október 28. Mindörökké Batman
Október 29. Batman és Robin

BuB

• Pókfej
« Válasz #3565 Dátum: 2010. október 18. - 07:39:49 »
A Zöld Íjász eddig is változtatta a hangját, nem most kezdték el. Bár a mostani részt még nem láttam, lehet itt jobban megnyomta a hangját a srác.

Pók 2, most Vasárnap??
Mi a francot csinál ez a Tv2-es... most is változtatta a műsorát, még tök mást írt az újság.
Azt se tom melyiket nézem, két kedvenc egy időben... :uhoh:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3566 Dátum: 2010. október 18. - 07:41:22 »
Vajon a nézettségi harcot ki fogja nyerni? Lenyomja-e Batsy Pókit? Előre lehet fogadásokat kötni!
Az első fél órában a Batman, majd miután a nézők fele elkezd lassan bealudni rajta és rájön, hogy Batmant még egy-két órán át nem fognak látni benne, átnyergelnek a Pókemberre.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3567 Dátum: 2010. október 18. - 09:02:46 »
Igen, de aki nem depresszióra hajlamos, vagy nem tudja beleélni magát a két váltás ruhám és egy pókruhám van túlzó és elcsépelt világába, azonnal visszakapcsol és végre megnéz egy igazán jó Batman feldolgozást. Plusz, aki esetleg nem képregényfan és most találkozik először a bőregérrel lehet érdekesnek fogja találni, hogy is képzi ki magát Bruce szupernindzsává. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3568 Dátum: 2010. október 18. - 09:28:33 »
Igazán jó Batman-feldolgozást inkább 26-án és 27-én a Viasaton. A Begins tényleg inkább csak egy elnyújtott felvezetés volt a Dark Knighthoz, de önmagában a három legjobb Batman-film közé se raknám be. Annál már tényleg jobbnak tartanám a Pók2-t.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3569 Dátum: 2010. október 18. - 09:37:13 »
A Batman visszatér már inkább nevezném erőltetett másolásnak. Sem a karakterek, sem a történet nem igazán működik. Maga a rendező is azt nyilatkozta az első Batman után, hogy már mindent kihozott a figurából, amit akart, de aztán csak rávették a folytatásra. De az erőlködés nagyon látszott a filmen...

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #3570 Dátum: 2010. október 18. - 10:01:16 »
Lehet, hogy Burton erőlködésnek érezte, és talán tényleg nincs annyira jó sztorija, mint az első résznek, de a Pingvin meg Max Shreck szerintem elég jól felépített karakterek, Michael Keaton tökösebben fest, mint az első részben, a jelmeze is kidolgozottabb lett, és a hangulata is megvan. Michelle Pfeiffer elég fura volt Selina Kyle-nak, annyira nem is sikerült neki a eltalálni a figurát, bár lehet, hogy ez a rendezés hibája is.
Mondjuk én elég elfogult vagyok, mert ez volt az első képregényfilm, amit moziban láttam :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3571 Dátum: 2010. október 18. - 15:07:16 »
Nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy feltépte a kocsi hátulját :).
Hát, már csak azért se, mert nem a hátulja volt, hanem a csomagtartó, vagy motorháztető.  :)

Szerintem is nagyon gyenge volt az első új Batman-film. Az első 1 óra bármelyik régi hongkongi filmben ugyanilyen, a metrós akciójelenet tök felesleges és idegen volt, csak azért került bele, hogy ha már képregényfilm, lennie kell benne akciónak, a Bat-tank meg inkább volt röhejes. Egyedül a Madárijesztő volt benne 100-as.
Amennyire jó volt a 2. rész, annyira nem az első.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3572 Dátum: 2010. október 18. - 16:01:45 »
Nekem személy szerint a Begins is tetszett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3573 Dátum: 2010. október 18. - 16:13:38 »
Ja nekem is nagyon bejött, az a rész nagyon közre játszott abban, hogy még jobban nyissak Batman Univerzum felé.
Rohadtul bejött, ahogy láttuk felkészülni, ahogy összeszedte a cókmókjait, csinálta a kis bizgentyűjeit, és a mólós rész, az számomra verhetetlen, az összes Bats filmben nem tetszett annyira jelenet, mint az. Ahogy elkapja, az embereket, hozza rájuk a frászt, zseniális. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3574 Dátum: 2010. október 18. - 16:18:22 »
Yeah, az volt a Batman esszencia. Ha így nézzük, a TDK már nem igazi Batman film, hanem egy csavaros maffiasztori, egy különleges főkolompossal.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3575 Dátum: 2010. október 22. - 22:16:37 »
Holnap elvileg 16:30-kor lesz a Smallville!
Amúgy mostantól vasárnapoként is ismétlik az aktuális részt!

A FILM+ meg hamarosan a Daredevil filmet fogja vetíteni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3576 Dátum: 2010. október 22. - 22:29:49 »
Na, ez jó hír, ha lemaradok róla valamiért. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3578 Dátum: 2010. november 16. - 19:53:36 »
Ez jó hír, remélem jön majd a többi is, Fekete Párduc, Doc. Strange, Elektra, Ant-Man, belőlük jó TV alapanyag lehetne! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3579 Dátum: 2010. november 16. - 22:55:28 »
Szerintem nem jó hír. Akkor nem lesz több Hulk mozifilm?