Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043229 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3700 Dátum: 2010. december 25. - 13:07:29 »
pink floyd?!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3701 Dátum: 2010. december 25. - 13:57:36 »
Nem, Keith Floyd.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3702 Dátum: 2010. december 25. - 22:42:01 »
For Ju

Ju

• Pókfej
« Válasz #3703 Dátum: 2010. december 26. - 13:48:30 »
Köszi Ben! :D Még barátkozom ezzel az új gyerekkel (meg az új írói gárdával), de egyelőre odáig jutottam, hogy kérem vissza Davidet. :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #3704 Dátum: 2010. december 28. - 13:32:33 »
Ó, édes Mózes... a port.hu szerint a héten a Viasaton a Smallvilleből az első részt fogják adni... :roll: nagyon fasza, így heti egy bontásban eltart vagy 2-3 évig míg elérünk a 9. évadig... :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3705 Dátum: 2010. december 28. - 14:34:35 »
Nem szoktam sorozatokat nézni, nem szeretem őket. A The walking deadet most mégis elkezdtem, bár számítottam rá, hogy nem lesz jó. Nem is lett, a képregényhez képest borzalmas az a sorozat. Ez vele a baj:

• A kötelező néger. Nem értem, a képregény jól felépített csapatát miért kellett újakkal kiegészíteni.
  • A nők egyhavi városszéli táborozás után is szép hajjal, sminkelve járkálnak az erdőben.
  • A tábor miért olyan prosti nagy? A képregényben próbálnak olyan szűken lenni, amennyire csak lehet, hogy egy esetleges zombitámadás ellen könnyebb legyen védekezni.
  • Shane és Lori között a képregényben csak egy egyszeri félrelépés történt, mikor Atlanta felé tartottak, és csak ketten voltak (plusz Carl). Ez fontos volt a későbbi eseményekhez.
  • A zombik túl okosak. Miért tudják, hogy az ajtó kilinccsel nyílik? Miért nagy kövekkel törik be az ajtót?
  • Meg egyébként is, időnként túl gyorsan mozognak.
  • Rick nem is hasonlít arra, ahogy a képregényben kinéz.
  • Lori és Rick között már a katasztrófa előtt se volt minden rendben. Ez hülyeség, a képregényben a kapcsolatuk nagyon jó volt előtte.
  • Nem Glenn az egyetlen, aki bemerészkedik a városba a táborból. Még nők is mennek. Pff...

Volt két pozitívum is, a "Mister yo!" vicces volt, a környezet és a zombik kinézete lényegében mindenhol rendben van. Mivel a negatívumok sokkal nagyobb arányban vannak, mint a pozitívumok, soha többé nem akarok belőle egy képkockát se látni. Ismét rájöttem, hogy nem szeretek sorozatokat nézni.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3706 Dátum: 2010. december 28. - 14:55:30 »
Honnan tudod, hogy a képregényben nem volt néger? Nem volt kiszínezve.  ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #3707 Dátum: 2010. december 28. - 15:47:11 »
Én úgy gondolom a leírt hibák ellenére , hogy nem olyan rossz kis sorozat lesz ez. Első részt megnézve nekem tetszett...igaz én nem olvastam a képregényt.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3708 Dátum: 2010. december 28. - 15:58:27 »
Az első rész még úgy-ahogy elment, a második borzasztó volt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3709 Dátum: 2010. december 28. - 16:01:14 »
Megvan az első évad ,csak időm nincs megnézni. Majd ha sikerül akkor elmondom az egészről a véleményem.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3710 Dátum: 2010. december 28. - 18:58:37 »
Ja, még egy részletet elfelejtettem ezzel kapcsolatban. A színészek játéka is rendben van.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3711 Dátum: 2010. december 28. - 22:06:35 »
Igen, páne a fekete csávó nyújtott igazi alakítást, mikor a stukkerral akarja lelőni az ablakból azt a bizonyos valakit, akit nem mondok meg hogy ki neki, mert nem akarok spoilerezni. ;)
Szerintem jó kis, hiánypótló sorozat, a sok nem tudom én milyen feleségek és helyszínelők után!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3712 Dátum: 2010. december 28. - 22:14:54 »
Azzal a feketével nem volt semmi bajom, ő remek volt. Viszont a dagi nem.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #3713 Dátum: 2010. december 28. - 22:21:24 »
Ó, édes Mózes... a port.hu szerint a héten a Viasaton a Smallvilleből az első részt fogják adni... :roll: nagyon fasza, így heti egy bontásban eltart vagy 2-3 évig míg elérünk a 9. évadig... :drying:

Érdekes, itt meg ezt írják: http://www.smallville.hu/inda.html:
Viasaton a 9. évad! (2010.12.26.)

A Viasat3 nem lassít, a nyolcadik évad végeztével január elsején máris elkezdi vetíteni a 9. évadot, ami csupán májusban ért véget Amerikában. A friss kalandokba 18 órai kezdettel vethetik bele magukat azok, akik addigra kijózanodnak a szilveszteri eseményekből. :) Ebben a szezonban Clark végre mellkasán viseli a legendás szimbólumot. Visszatér Perry White és Martha Kent, valamint feltűnik Sólyomember és Zod tábornok fiatalkori énje is. Ez az évad a felvezetése a tizedik évados nagy finálénak. Az izgalom, a kaland és a látvány garantált. Már csak rátok vár a tévétek és fórumunk!

venom75

• Pókfej
« Válasz #3714 Dátum: 2010. december 29. - 06:53:41 »
Szerintem is a 9. évad jön , hülyén jönne ki , hogy már megint újra kezdenék. :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3715 Dátum: 2010. december 29. - 07:38:01 »
Ja, ezért is furcsáltam, hogy a port.hu szerint visszamennek az elejére, megint...
De ekkor jön be, hogy a Port 80%-ban megbízható. :D
De jóvan, örülök nagyon, hogy folytatják, már csak két rész van a gépemen a 8.-ból, talán szombatra végzek is vele, és ha nem felejtem el, hogy most 6-kor kezdődik, talán "élőben " is tom nézni ;D

Wow: az Rtl is híres a logikus döntésiről úgy nézem: a két ünnep közötti rajzfilm matinéban reggel leadják az F4-et, asszem 2 részt egyszerre, utána nyomtak egy kis Pókembert, hétfőn kíváncsiságból belenéztem, és azt a vacak MTV-set kezdték adni az elejétől, ma reggel meg a Spectacular-t kezdték adni az első részétől...
Hogy állítják össze ezek a műsorrendet? :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 29. - 08:34:22 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #3716 Dátum: 2010. december 30. - 14:14:29 »
Ben, te láttad már az új, karácsonyi Dr Who-t? Tegnap elkezdtem nézni. Az oké, hogy sosem a karácsonyi részben lövik el a legjobb ötleteket, meg az új író is jobb volt sit-comban, és az új főszereplő is vérszegény, de azt nem gondoltam, hogy ezek összeadva ennyire rosszat tudnak alkotni. :headscratch: Komolyan a felénél kikapcsoltam unalmamban. :-\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3717 Dátum: 2010. december 30. - 14:38:52 »
Amint tudtam megnéztem. De alig bírtam ki a végéig. Gyalázatos volt.  :drying:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3718 Dátum: 2010. december 30. - 15:13:35 »
Ben, ezért jutalmat érdemelsz, mást nem tudok mondani...  :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3719 Dátum: 2010. december 30. - 15:42:50 »
Nekem egészen tetszett a karácsonyi Doctor Who. Nem volt ez olyan rossz. Matt Smith amúgy szerintem nem rossz színész, bár Tennant azért jobb volt.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”