Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041059 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3880 Dátum: 2011. január 29. - 11:11:12 »
Elég menő, mindegyik rész a star wars körül mozog, vagy csak ezt a párat emelted ki?

Nem csak ezeket találtam hirtelen magyarul.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3881 Dátum: 2011. január 29. - 20:12:46 »
Na bazz, már megint elvagyok maradva a Smallvillel (pedig a JSA-t "élőben" akarnám majd nézni), most úgy belenéztem a múltkori meg a mostani részbe és pofám leszakadt...
A múltkori egy Resident Evil koppincs volt (jelzem csak az elejét láttam, de addig teljesen olyan volt minden), a mainak az elejében meg minden olyan volt, mint a Játszma c. filmben...
Komolyan basszus, ennyire eredeti ötleteket, ezek az írók, amúgy pénzt kapnak a munkájukért? Mert így én is szeretnék írni, megnézek egy filmet, lerövidítem a sztorit 40 percesre, a neveket kicserélem a sorozatbeli hősök neveikre és tadam kész is... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #3882 Dátum: 2011. január 29. - 20:14:27 »
Minden hosszabban futó sorozat erről szól. Nézz csak meg egy Sliderst, ott lényegében mindig egy-egy híresebb film világában találták magukat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3883 Dátum: 2011. január 29. - 20:21:25 »
Na jó, de akkor még nem tűnt fel ennyire az ilyen koppincs. ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3884 Dátum: 2011. január 29. - 20:27:17 »
Öregszel mi ? ;D
Kéne valamilyen járókeretes smiley... :headscratch:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #3885 Dátum: 2011. január 29. - 20:31:58 »
Nem, csak sztem nem néztem annyi filmet mint mostanában. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3886 Dátum: 2011. január 29. - 20:34:09 »
Nekem is feltűnt már a Sliders idején is. Különösen a Tremors-rész volt pofátlanul nyúlt. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3887 Dátum: 2011. január 29. - 20:37:54 »
Jajj a Sliders-ben még az Y az utolsó férfi koppintást is megcsinálták csak ott nem Yorick volt a főszereplő hanem a 4 utazó  :) De abban a sorozatban már volt Jurassic Park nyúlás is meg egyéb eredeti ötletek...

De amúgy ha belegondoltok az Avatar sem éppen saját ötlet alapján készült  :hehe:

Mero

• Thanos
« Válasz #3888 Dátum: 2011. január 29. - 20:39:26 »
Különösen a Tremors-rész volt pofátlanul nyúlt. :)
Télleg Tremors :cavinton:
Ma este 21:00 Film+
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3889 Dátum: 2011. január 29. - 20:41:47 »
Jajj a Sliders-ben még az Y az utolsó férfi koppintást is megcsinálták

A Sliders volt előbb.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3890 Dátum: 2011. január 29. - 20:47:03 »
A Sliders jó kis sorozat volt. Manapság Jerry O'Connell meg nagy őt játszik. :stupid:
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
« Válasz #3891 Dátum: 2011. január 29. - 20:47:48 »
Az nem ő,hanem a testvére ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3892 Dátum: 2011. január 29. - 20:50:09 »
Ő is Slider volt. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3893 Dátum: 2011. január 29. - 20:51:00 »
Meg amish. A sorozat a prof halála után átment nézhetetlenbe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3894 Dátum: 2011. január 29. - 20:52:27 »

Az nem ő,hanem a testvére ;)
Már csak azért is, mert Jerry elvette feleségül Mystique-et, vagyis Rebecca Romijn-t.
A tesója, Charlie is sokat volt a Slidersben, még azelőtt is, hogy "hivatalosan" megjelent volna. Például ő volt a taxisofőr, aki elszöktette őket egy börtönből.
Meg amish. A sorozat a prof halála után átment nézhetetlenbe.
Ez biza nem igaz! Nagyon jó volt az új csajjal is, bár tényleg leült egy darabig, amíg a prof gyilkosát vadászták. De volt sok király rész utána is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3895 Dátum: 2011. január 29. - 21:07:13 »
Én azután nem nagyon követtem, miután már a kiscsaj is kiszállt, meg hatszor haza értek, és egyik se volt az igazi otthon, aztán meg kiderült, hogy a mi földünket is elfoglalták a... kromagok (? :headscratch:) vagy mik...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3896 Dátum: 2011. január 29. - 21:08:41 »
Nem mertek klingonokat írni. Valamelyik részbe visszahozták Wade-et (persze nem az eredeti színész játszotta). De amikor a két Mallory egyesült az nálam már full gáz volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3897 Dátum: 2011. január 29. - 21:10:03 »
Úristen, na ezt nem is értem. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3898 Dátum: 2011. január 29. - 21:14:08 »
Az 5. évadban  sliderek a megszokott csúszást végzik, Rembrandt és Maggie sértetlenül jut át a másik világba, ám Colin-nak nyoma vész, és egy férfi azt állítja, hogy ő Quinn Mallory. Kiderül, hogy ő tényleg Quinn, de ebből a világból, ahová csúsztak. Ebben a dimenzióban Dr. Oberon Geiger tudós az itteni Quinn-t (aki nem tud járni) összeillesztette a csúszás közben a "mi" Quinn-ünkkel. A járni nem tudó Quinn-be beleépült a másik Quinn-jeinek szubatomikus részecskéi, így, amikor kicsúsztak az "új" Quinn járni tudott. Dr. Diana Davis, aki Dr. Geigernek dolgozik segít Remmy-éken. Elmondja az összeolvasztást, és, hogy Colin a beavatkozás miatt (mivel egyszerre csúsztak Quinn-nel) térben és időben szétoszlott. Közben kiderül, hogy Geiger egy stabil burokban képes élni, mert ő is szétoszlott tér-időben. Ez a stabil burok lehetővé teszi, hogy egyben maradjon. A gond csak az, ez a néhány négyzetméteres burok kicsi neki, így titokban az összes világot össze akarja olvasztani, hogy neki jó legyen. Erre tett kísérletet a két Quinn összeolvasztására.   :stupid:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3899 Dátum: 2011. január 29. - 21:40:11 »
Jaj... azt hiszem, jobb is hogy nem néztem tovább. :D
Anno amikor itt ott láttam, hogy már Quinnék sincsenek benne, azt hittem, hogy megtalálták az eredeti otthonukat, amit kerestek... de lám, sokkal jobb dolgot találtak ki az eltüntetésükre. ;D