Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043361 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4040 Dátum: 2011. február 14. - 17:21:38 »
Közös nőnek túros a csusza.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4041 Dátum: 2011. február 14. - 17:26:03 »
Ben te rosszul lettél kiskorodba összerakva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4042 Dátum: 2011. február 14. - 17:27:51 »
Megfordították bennem a polaritást mint az Enterprise deflektor egységében akármikor.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4043 Dátum: 2011. február 14. - 17:48:57 »
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4044 Dátum: 2011. február 14. - 17:59:28 »
Mero emlékszel amikor telefonon beszéltünk a Smallville-ről és szóba került Lex klónja akire azt mondtam hogy szerintem belőle Superboyt csinálnak? Na így legyen ötösöm a lottón:

http://www.tvline.com/2011/02/smallville-exclusive-first-look/#more-191721

Todd

• Pókfej
« Válasz #4045 Dátum: 2011. február 14. - 18:25:20 »
Ezt még nem is hallotam, csak azt, hogy ajándék nőnek ne nézd a farát!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4046 Dátum: 2011. február 14. - 18:26:25 »
Ezt még nem is hallotam,

Csodálnám is mert saját szabadalom.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4047 Dátum: 2011. február 14. - 18:54:13 »
Mero emlékszel amikor telefonon beszéltünk a Smallville-ről és szóba került Lex klónja akire azt mondtam hogy szerintem belőle Superboyt csinálnak?

:omg: Bazz...meg...Erre azé'nem fogadtam volna..... :roll:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #4048 Dátum: 2011. február 14. - 19:17:06 »
És ez nem spoiler gyerekek? :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4049 Dátum: 2011. február 14. - 20:39:36 »
Deeeeeee ;D
Mentségemre legyen mondva nem én dobtam az első követ. :roll:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4050 Dátum: 2011. február 14. - 20:42:27 »
Ezt nem a stúdió reklámozza? Mert az nem spoiler inkább, hanem promo. Nitrónak van olyan mentalitása, hogy még előzeteseket se néz meg, mert azok ellőnek teljes 30(!) másodpercet a leendő mozgóképes alkotásból.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4051 Dátum: 2011. február 14. - 20:53:41 »
És milyen igaza van. Anno nálam is volt ilyen, hogy semmi reklámot nem néztem vmi sorozatnál, mert lelőtte az összes jó részt a következő részből, a többi rész meg csak kitöltő idő volt...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4052 Dátum: 2011. február 14. - 20:55:25 »

Boldog Valentin napot álá Fringe.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4053 Dátum: 2011. február 15. - 17:28:43 »
Doki ez talán érdekel. DS9 titkok:

Amikor Nana Visitor jelentkezett Kira őrnagy szerepére, nem sokat tudott a Star Trek sorozatról. Sőt, azt sem tudta, hogy egy Star Trek sorozatba nyert felvételt! Tudatlanságát kihasználva Berman meg is tréfálta egyszer. Behívta, hogy megbeszéljék a bajori őrnagy szerepéhez tartozó maszk kérdését, majd egy hatalmas elefántormányt mutatott Visitornak, mondván, majd ezt kell viselnie. Időbe telt, amíg a színésznő rájött, hogy Berman, csak tréfát űz vele.

René Auberjonois sem tudta, hogy Star Treket játszik, amikor jó barátja Nicholas Meyer kérésére ráállt, hogy eljátszik egy kisebb szerepet valami sci-fiben. Egyetlen jelenetről volt szó, bár később kiderült, hogy még egyre lenne szükség. Ekkor már René nem ért rá,  viszont beleegyezett, hogy a fejéről viaszmintát vegyenek, és a viaszképmás szerepeljen a filmben. Később megnézte a filmet, de a saját jelenetét nem találta meg benne. Erre úgy döntöt, hogy bizonyára rossz filmet nézett meg, de különösebben nem zavarta a dolog. Egészen évekkel későbbig, amikor egy conon megkérdezték tőle, milyen érzés volt szerepelni a Star Trek VI-ban. Mire Ő: De hát én nem is szerepeltem abban a filmben! Kiderült, hogy a videóváltozatban szerepel az Auberjonois által játszott West ezredes, valamint a viaszszobor is.

Alexander Siddig addig eljutott,hogy a Star Trekbe jelentkezett, hiszen akkor már évek óta próbálta meggyőzni a producereket, hogy szerepeltessék. Még javalatot is tett arra, hogy kit is játszhatna el: Deanna Troi elveszett öcsikéje szeretett volna lenni. Viszont amikor a producerek behívták, azt hitte, hogy valamilyen vendégszereplő karaktert kap,és Ő volt a legjobban meglepődve, amikor kiderült, az egyik főszerepről lene szó. Igaz nagy volt a meglepetésük Bermanéknak is: A Dangerous Man: Lawrence After Arabia (Arábiai Lawrence 2)-ben, Sid egy idősebb királyt alakított,rendkívül meggyőzően. Ezért ők Sisko szerepét szánták neki. Amikor viszont a meghallgatáson kiderült, hogy mindössze 27 éves, gyorsan felajánlották neki az ifjú doktor szerepét.

A forgatás közben Nana Visitor egyszer megcsúszott, és olyan súlyosan megsértette a lábát és a hátát, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. De nem vették le az arcáról az orrdíszt. A hozzá siető orvos rémülten nézte a színésznő arcát: " Te atyaúristen, mi a fenét csinált maga az orrával???!!!"

1994-ben földrengés pusztított Los Angelesben. Számos épület megsérült, jó ideig nem volt áram, füst szállt fel a város utcáiról. Ebben a szürreális környezetben egyszer csak feltünt két nagyon furcsa alak. Az egyiknek nagy fülei voltak és négyosztatú koponyája, a másiknak hüllőszerű arca és nyaka. Arról nincs hír, hogy hányan kaptak szívrohamot az utcán bóklászó ferengit és kardassziait látván. Pedig csak annyi történt, hogy az éppen forgató Armin Shimerman, valamint Ed Wiley nagyon aggódtak a családjuk miatt, és egy percet sem akartak késlekedni,hogy megtalálják őket. Így nem várták meg azt, amíg a maszkmesterek levették  volna róluk a maszkot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4054 Dátum: 2011. február 15. - 17:35:02 »
He télleg, a tv6 nemsoká elér a Voyager végéhez, ami tom, hogy anno nekem tök nagy csalódás volt, azzal lett vége, hogy meglátják a Földet... pf...
Nincs annak vmi lecsengése, hogy mi lett a szereplőkkel? A kapitány, doki, meg Hetessel kb?
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 15. - 17:37:59 írta BuB »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4055 Dátum: 2011. február 15. - 17:37:54 »
Janeway-t előléptették admirálissá és volt egy cameoja a Star Trek Nemesisben.

2002-ben egy conon elmondták a többiek történetét majd előkeresem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4056 Dátum: 2011. február 15. - 17:42:48 »
A Nemesis melyik volt? A 10.? Azt még egyben nem láttam. ;D
Fura amúgy, hogy a mozik tekintetében nem ők következtek, mármint a Voyager, hanem elkezdték előröl. Jó tom, megbuktot a film stb, csak én anno azt hittem, hogy így a mozik tekintetében sorba mennek a soroaztok megjelenésén. tehát először Kirkék, aztán jöttek Patrickék, és gondoltam biztos a Voyager lesz a következő film témája.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4057 Dátum: 2011. február 15. - 17:44:35 »
A mozifilmek mindig a zászlóshajó köré épültek. A Voyban és a DS9-ben nagyon sok dupla epizód volt, a DS meg ráadásul egy komplex történetet vitt elejétől a végéig. A Nemesis volt a 10. igen.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4058 Dátum: 2011. február 15. - 17:52:29 »
Idézet
Nincs annak vmi lecsengése, hogy mi lett a szereplőkkel? A kapitány, doki, meg Hetessel kb?
Több könyv is született erről a témáról tudtommal, plusz az IDW Alien Spotlights Borg egyrészesében is van pár információ, ott is feltűnik Janeway. ;) Amúgy jó kis leírás lett ez, Ben! Amúgy a Tuvok-ot alakító színész is feltűnt valamelyik másik sorozatban, de ott emberként. Asszem talán a TNG-ben, de nem vagyok benne biztos... :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4059 Dátum: 2011. február 15. - 17:59:39 »
Abban 6. évad 18. epizód.

És a Trek Nemzedékek mozifilmben amiben már Tuvokot játszotta.

Meg a DS9-ben is de ott klingont játszott

De szerepelt az Űrgolyhókban is, ő az aki azt mondja nem találtak szart se.

Azt tudtad hogy eredetileg Geordi szerepére jelentkezett?