Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041480 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4100 Dátum: 2011. február 17. - 08:38:23 »
Hú vazze hát ez... meredek. (Csak erős idegzetűeknek)
http://www.youtube.com/watch?v=Ka-0lHUx-9g

Nagyon brutálisra sikeredett kis mű.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4101 Dátum: 2011. február 17. - 11:28:20 »
Idézet
De a legszebb csatákat a Dominium háború során vívták. Ott nem úgy mint a SW-ben egy két naszád ment egymásnak, hanem több ezer hajó. Csodálatos látvány.
De csak azért, mert addigra fejlődött olyan szintre a számítógépes technika... :D

Idézet
Tényleg nyitni kéne egy Star Trek topicot.

Ezt én is támogatom. :D

Idézet
Nem tudom, mert én eddig magasról sz*rtam az egész Star Trek-re, de rohadjak meg, ez tetszik.
Egy újabb megtért reménytelen eset... 8)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4102 Dátum: 2011. február 17. - 11:30:23 »
Idézet
De a legszebb csatákat a Dominium háború során vívták. Ott nem úgy mint a SW-ben egy két naszád ment egymásnak, hanem több ezer hajó. Csodálatos látvány.
De csak azért, mert addigra fejlődött olyan szintre a számítógépes technika... :D

Francokat. Az első összecsapásnál amikor a kardassziaiak visszafoglalták a Telok Nort az összes hajó még model volt, a cgi hajókat csak akkor alkalmazták amikor Sisko visszavette.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4103 Dátum: 2011. február 17. - 12:16:33 »
Tényleg klassz látvány volt, a zenét meg ismertem valahonnan.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4104 Dátum: 2011. február 17. - 12:21:01 »
A Treket általában nálunk úgy azonosítják mint egy bohóckomédia amiben pizsamás emberek technoblabláznak és megfordítják a polaritást. De ha egyszer pl megnéznék a ds9 sorozatot ami egy messiás történet, vagy a voyagert ami egy robinzonád akkor nagyon megdöbbenének.  Rengeteg társadalmi, morális, vallási és erkölcsi kérdést vet fel. És persze látványos.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4105 Dátum: 2011. február 17. - 12:26:06 »
Kezdesz még engem is megdumálni, Ben... :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4106 Dátum: 2011. február 17. - 12:30:57 »
 :D
Neked a ds9-et ajánlom. A főszereplője egy afro kapitány, Sisko. A felesége halála után aki a legnagyobb Borg támadás során a Worf 359-nél életét vesztette Sisko-t a bajori rendszerbe vezénylik, hogy ott segítse a kardassziai elnyomás alól nemrég felszabadult bajori nép belépését a Föderációba. Csakhogy Sisko megnyit egy féregjáratot amely utat nyit az alfa kvadránsból a több ezer fényévre lévő gamma kvadránsba ahol a Dominium haderői székelnek. A bajori hit szerint az ősi féregjáratban élnek a Próféták, a bajori Istenek, és azzal, hogy Sisko megnyitotta a kaput, ő lett a kiválasztottjuk. A kapitánynak egyszerre kell helyt állnia a DS9 katonai vezetőjeként és vallási figuraként is. Egy igazi eposz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4107 Dátum: 2011. február 17. - 12:42:13 »
Tudod, erre egy tipikus nő azt mondja, hogy csak a névelőket érti. :D Milyen jó, hogy én nem vagyok olyan. :) Különben meg érdekesnek tűnik. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4108 Dátum: 2011. február 17. - 12:46:33 »
A DS9 első részét mindenképp nézd meg ha a sorozat nem is érdekel utána. A Worl-nál történtek azért is igazán tragikusak, mert Picard (Patrick Stewart) kapitányt asszimilálta a borg és így Locutus lett. Ő rendeli el a Föderációs flotta kiírtását, és miatta hal meg Sisko felesége is. Aztán amikor Picard visszanyeri emberi mivoltát ő adja Sisko-nak a DS9 feladatot. Picard Sisko felett áll, de ugyanakkor a felesége gyilkosa is. Az a feszültség ami kettejük között van a pilot epizódban leírhatatlan.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 17. - 13:09:01 írta Ben Reilly »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4109 Dátum: 2011. február 17. - 12:50:10 »
Nem tom, anno, amikor először adta a Viasat megnéztem az első rész, mint új Trek sorozat, de nekem annyira nem jött be. A Voyager valahogy sokkal jobban megfogott. (és nem, nem Hetes miatt, akkor ő még ott se volt ;D)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #4110 Dátum: 2011. február 17. - 12:51:02 »
Kíváncsi vagyok. ;)

Picard (Patrick Stewart) kapitányt asszimilálta a borg
Szóval őt asszimilálták... :headscratch: azt tudtam h vmelyik kapitányt...
Mindenesetre érdekes Patrick Stewartot állni vagy sétálni látni. ;D Múltkor láttam valamilyen videóban és egy pillanatra teljesen WTF lettem. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4111 Dátum: 2011. február 17. - 12:54:46 »
Nem tom, anno, amikor először adta a Viasat megnéztem az első rész, mint új Trek sorozat, de nekem annyira nem jött be.

Én is így voltam eleinte. Most néztem újra a teljes DS9-et és rengeteg dolgot észrevettem ami korábban elkerülte a figyelmem, és jobban összeállt a történet.

Picard (Patrick Stewart) kapitányt asszimilálta a borg
Szóval őt asszimilálták... :headscratch: azt tudtam h vmelyik kapitányt...

Picardot egész életében kísértette az eset

BuB

• Pókfej
« Válasz #4112 Dátum: 2011. február 17. - 12:56:50 »
De őt hogy tudták megszabadítani az alkatrészektől, Hetest meg nem sikerült? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4113 Dátum: 2011. február 17. - 13:04:18 »
Hetes gyerekkorában került a Borg kezére. Kislány volt még amikor asszimilálták. A borg implantok az idő előrehaladtával egyre inkább átveszik a szerves részek szerepét, elpusztítják az elő sejteket. Picard max néhány hétig volt borg, Hetes viszont 20 egynéhány évig. Az implantok annyira beépültek a testébe, hogyha mindent kivennének azzal megölnék.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4114 Dátum: 2011. február 17. - 13:08:06 »
Idézet
A Worf-nál történtek

Akarod mondani, hogy Wolf-nál, ugye? :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4115 Dátum: 2011. február 17. - 13:08:41 »
 ;D
Worf-Wolf, krumpli-burgonya.  ;D
De jogos.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4116 Dátum: 2011. február 17. - 13:08:57 »
Hetes gyerekkorában került a Borg kezére. Kislány volt még amikor asszimilálták. A borg implantok az idő előrehaladtával egyre inkább átveszik a szerves részek szerepét, elpusztítják az elő sejteket. Picard max néhány hétig volt borg, Hetes viszont 20 egynéhány évig. Az implantok annyira beépültek a testébe, hogyha mindent kivennének azzal megölnék.
oh, értem...
Mondjuk valahol erre gondoltam, de egyszer se láttam ezeket a részeket, így pontosan nem tudtam.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4117 Dátum: 2011. február 17. - 13:10:08 »
Idézet
Worf-Wolf, krumpli-burgonya. 
De jogos.
Na azért nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit... ;) :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4118 Dátum: 2011. február 17. - 13:17:24 »
A névelőket nem értem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4119 Dátum: 2011. február 17. - 13:18:40 »
Hogy érted hogy nem érted? A Borg esetében?