Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043348 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #4120 Dátum: 2011. február 17. - 13:21:27 »
Tudod, erre egy tipikus nő azt mondja, hogy csak a névelőket érti. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4121 Dátum: 2011. február 17. - 13:23:29 »
Tényleg kellene egy Trekes topic.  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4122 Dátum: 2011. február 17. - 13:25:52 »
Na az lesz az amit én nem nagyon fogok látogatni.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4123 Dátum: 2011. február 17. - 13:26:53 »
Na, így már én is értem, hogy hogyan is volt a Voyager végén még 1 borg királynő :) . Amúgy nekem sem jött be igazán a Deep Space Nine. Kb. épp ezeket a harcolós részeket láttam/néztem én is, amikor Sisko visszafoglalja az állomást. A többi részét nem néztem. Az Új nemzedéket és a Voyagert viszont szívesen megnézem 26-odjára is, ha úgy adja a sors. Kár, hogy nem a Voyagerrel folytatták a filmek készítését a Nemesis után. 

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4124 Dátum: 2011. február 17. - 13:30:42 »
A Voyager mozifilmnek nem igazán lett volna értelme. Hazaértek és nagyjából ennyi. Sokan inkább a romulánok elleni háborúról szóló filmet néznének meg szívesen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4125 Dátum: 2011. február 17. - 13:51:14 »
Na, még egy ember aki úgy gondolkodik, mint én. ;D

Lehetett volna belőle mozi, pölö, mint amit kérdeztem is a múltkor, hogy illeszkednek be, kiből mi lett, hetest hogy fogadták el (mert tuti, hogy neki aztán még lenne mit mesélnie) meg azért a doki is eléggé meglepné a föderációt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4126 Dátum: 2011. február 17. - 13:57:44 »
Olvasd el Peter David könyvét, ő remekül leírja az utóhatásokat

BuB

• Pókfej
« Válasz #4127 Dátum: 2011. február 17. - 15:39:52 »
Hát akkor ezt sajna ide kell írnom... :(
Filmdorid:
2009-ben érkezett volna az Igazság Ligája (Justice League) mozifilm, amiben Csodanő is felbukkant volna Megan Gale megformálásában. Ám a Warner a forgatás előtt jégre tette a produkciót, úgy döntött, hogy először a DC képregényekben megismert főbb karakterekről készít egy filmet. Nyáron be is fut a Zöld Lámpás, ám hiába várunk arra, hogy a Villám vagy a Csodanő mozis eljövetelét bejelentsék, mert nem nagyon akarnak haladni semerre. 2007-ben Joss Whedon megírta a Csodanő forgatókönyvét (Angelina Jolie-t képzelte el a főszerepre), de a Warner a szkript elolvasása után Whedont kirúgta, a papírra vetett oldalakat meg lehúzta a wécén.

Azóta sok rendező és színésznő jelezte, hogy részt vállalna a filmben, de még így sem történt változás a projekt körül. David E. Kelley producer azonban látott fantáziát egy sorozatban és az eltelt hónapokat azzal töltötte, hogy megpróbált otthont találni a tervezetnek, de mindenütt csak elutasító választ kapott, végül a fáradozás meghozta az eredményt, az NBC-nél meghallgatták az ötletet és zöld utat adtak a szériának. Ezzel elmondható, hogy a mozifilmre várók bizony egyhamar nem láthatják kedvencüket a vásznakon, jó ideig nem.

A képregényhősnő szerepében Adrianne Palicki domboríthat. A színésznő többek között látható volt a South Beach, a Friday Night Lights és az Odaát (Supernatural) sorozatokban, a mozikban is felbukkant, legutóbb a Légióban (Legion) játszott, idén pedig a Vörös hajnal (Red Dawn) feldolgozásában tűnik fel (már ha bemutatják).  A sorozatban a karakter mikor éppen nem a bűnt üldözi, akkor egy sikeres vállalatot igazgat.

Hááát furi, e kép alapján inkább tudnám elképzelni Cassienek, mint Diananak...

És volt még egy hölgy, aki versenget a szerepért, őt is behívták a meghallgatásra...
Tanit Phoenix.

Na, ilyenkor tudom megállapítani, hogy mennyire hülyék a studionál, ez a csaj,rohadt jó lett volna a szerepre... :roll:

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #4128 Dátum: 2011. február 17. - 15:51:53 »
Nem értem a DC miért nem használja ki a figuráiban rejlő filmes lehetőséeket, különös tekintettel a Warnerrel való kapcsolatára, pláne, hogy Marvel lassan köröket ver rá.

De hogy Tv-nél maradjunk, a Birds pf Prey sotozatot látta valamelyikőtök? Én még csak az 1. részen vagyok túl, de elég szimpi. Nagy siker bizonyára nem volt, mert 13 rész után nem folytatódott, de a hangulatot adja.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4129 Dátum: 2011. február 17. - 15:55:25 »
Palicki arca olyan mintha egy pincsi fejét tették volna a nyakára, tuti pocsék lesz a sorozat, a másik csajszi sokkal jobb lett volna valóban!  :-\
De hát ez holibudi, de csodálkozzunk!

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #4130 Dátum: 2011. február 17. - 16:02:02 »
Ez a Tanit Phoenix nagyon jól néz ki  :sweetheart:, jobb is lenne, mint Wonder Woman. Azért adok majd egy esélyt a sorozatnak.

A Birsd of Prey sorozatról pedig még nem is hallottam, de bele kéne kukkantsak. :)

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

venom75

• Pókfej
« Válasz #4131 Dátum: 2011. február 17. - 16:05:29 »
Birsd of Preyt láttam de nem most , talán tavaly , nekem nem tetszett annyira. Nem sok minden maradt meg belőle.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4132 Dátum: 2011. február 17. - 16:08:06 »
De hogy Tv-nél maradjunk, a Birds pf Prey sotozatot látta valamelyikőtök? Én még csak az 1. részen vagyok túl, de elég szimpi. Nagy siker bizonyára nem volt, mert 13 rész után nem folytatódott, de a hangulatot adja.
Tényleg jó? Csak meg kéne akkor nézni. Féltem tőle, hogy a képregény után nagyon béna lesz.
Bár én csak a Dodson-féle WW-t olvastam, de szerintem nem lesz rossz ez a másik sem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4133 Dátum: 2011. február 17. - 16:15:23 »
Szerintem semmi baj nincs ezzel a lánnyal. Nézzetek utána a google képtalálataiban. Totál rendben van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4134 Dátum: 2011. február 17. - 16:18:15 »
Szerintem sincs vele semmi gond, csak persze ha az egyikről betesznek egy tök előnytelen képet, míg a másikról egy tök jót, akkor ugye lehet fanylogni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4135 Dátum: 2011. február 17. - 16:30:38 »
Az arcukról próbáltam keresni képet, voltak ennél sokkal előnytelenebb képei a csajnak.
Nekem a feje nem jön be annyira, amannak sokkal Dianasabb feje van...

Ju

• Pókfej
« Válasz #4136 Dátum: 2011. február 17. - 16:35:02 »
Srácok, én csak azon mosolygok, hogy az első reakciótok alapján az a nő, amelyiken póló volt, nem szép, míg az, amelyiken fehérnemű volt, azt szépnek láttátok. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4137 Dátum: 2011. február 17. - 16:36:25 »
Félreérted kedves Ju. Azon akadtak ki ,hogy ezek itt Pepsit isznak, a lány felsőjén meg Coca Cola van.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4138 Dátum: 2011. február 17. - 16:41:37 »
Oh, értem. :D Akkor a Coca colás bikinimet még véletlenül sem veszem fel a börzére, mert még rám sem néznétek. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4139 Dátum: 2011. február 17. - 16:44:15 »
Persze, gyere inkább a Coca Colás bikinid nélkül, hidd el, sokkal nagyobb sikered lesz. ;D
Srácok, én csak azon mosolygok, hogy az első reakciótok alapján az a nő, amelyiken póló volt, nem szép, míg az, amelyiken fehérnemű volt, azt szépnek láttátok. :)
Diana szerepében sem éppen polóban lesz, és nem is az arcát fogják bámulni. ;)