Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041069 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #4320 Dátum: 2011. március 24. - 09:14:05 »
Ha ennyire nem bírod Tylert(amit teljesen meg tudok érteni), akkor a 2. évad szezon finálé a te részed. ;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #4321 Dátum: 2011. március 24. - 10:17:17 »
Tyler engem is idegesített végig, de nem annyira, mint a pap. Komolyan, az első évadban minden tervet ő cseszett el. :-\
Igazából az emberek közül nekem Hobbes volt érdekes karakter, meg már a 2. évadban a tévés pasas. Az gáz, hogy egy sorozatban a földönkívülieknek drukkolok? :D Egyszerűen az a tervük, ahogy megközelítik az embereket és manipulálják a szálakat, sokkal érdekesebb, mint az emberek harca. És Morena Baccarin volt a kedvenc szereplőm a Firefly-ban és évek óta várom, hogy másban is lássam. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4322 Dátum: 2011. március 24. - 10:33:57 »
Baccarin a Csillagkapu utolsó két évadában is benne volt.  :brow:

Ju

• Pókfej
« Válasz #4323 Dátum: 2011. március 24. - 11:15:52 »
Tényleg?! Tovább kellett volna néznem azt a sorozatot is... :) Máris megkeresem. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4324 Dátum: 2011. március 24. - 11:23:40 »
Egy Adria nevű félistennőt alakít benne. De azt hozzá kell tennem, hogy az uccsó két évad már elég silány. Inkább nézd meg az Ark of Truth című Stargate nagyfilmet amiben az ő karakterének sztoriját zárják le. Az egész jó lett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4325 Dátum: 2011. március 24. - 11:27:43 »
Oké, elkezdem nézni az utolsó évadot, aztán lehet, hogy egyből váltok a filmre. :) De már csak nosztalgiából is érdekel és kap egy esélyt. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4326 Dátum: 2011. március 24. - 12:00:18 »
Szerintem pont az Ark of Truth lett eléggé elcseszve. A második film, a Continuum sokkal jobb lett. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4327 Dátum: 2011. március 24. - 12:04:32 »
Ott eléggé kifordult már a forgatókönyv, ráadásul már nem is tudom, hanyadik alterverzum volt a sorozatban. Inkább arra volt jó, hogy Bhaal még egy utolsót kavarjon az egészen, mielőtt az ő szálát is letudjuk nagy nehezen. Komolyan mondom, perzisztensebb ellenség volt, mint a goa'uldok és az Ori együttesen.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4328 Dátum: 2011. március 24. - 12:30:38 »
Miután leírtam, megnéztem. És most már jobb  :hehe:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4329 Dátum: 2011. március 24. - 20:12:16 »
Az gáz, hogy egy sorozatban a földönkívülieknek drukkolok? :D Egyszerűen az a tervük, ahogy megközelítik az embereket és manipulálják a szálakat, sokkal érdekesebb, mint az emberek harca.
Szerintem pedig pont ez a gyenge pontja a történetnek, hogy mit szenvednek ennyire fölöslegesen a "Nagy Tervvel". Ugye szinte minden részben elmondják, hogy mekkora erőfölényben vannak az emberekhez képest, akkor mire ez a sok hülyeség... főleg egy olyan fajtól, aminek nincsenek érzelmei. :)
És igen, gáz, de majd, ha jönnek a Cylonok mondhatod nekik.  ;D
Egy Adria nevű félistennőt alakít benne. De azt hozzá kell tennem, hogy az uccsó két évad már elég silány. Inkább nézd meg az Ark of Truth című Stargate nagyfilmet amiben az ő karakterének sztoriját zárják le. Az egész jó lett.
Ben és a túlzásai. :) Csak genetikailag módosított, Anubisz klónjai is hasonlóak voltak. Az évad szerintem nem rossz, csak maga a "főellenség" nélkülöz mindenféle kreativitást. Sokkal érdekesebb lett volna, ha azt fejtegetik jobban, hogy kiestek a goa'uldok és hogyan alakul a galaxis sorsa, és nem egy messzi messzi galaxisból szerválnak egy új műellenséget...
Szerintem pont az Ark of Truth lett eléggé elcseszve. A második film, a Continuum sokkal jobb lett. ;)
Szerintem a Continuum is el van cseszve, borzasztó unalmas és tényleg nagyon látszik rajta, hogy már tényleg nem tudtak kitalálni semmi értelmeset. Az Ark of the Truth-nál viszont tényleg jobb, mert annál rosszabbat nem nagyon lehet alkotni. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4330 Dátum: 2011. március 24. - 20:55:46 »
Ben és a túlzásai. :) Csak genetikailag módosított, Anubisz klónjai is hasonlóak voltak.

Adria az Ori lánya, és miután felemelkedett legalább félistenszerű hatalma lett. Sose módosították genetikailag.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4331 Dátum: 2011. március 24. - 21:26:06 »
Nem volt abban semmi "fél", legalábbis a Csillagkapu univerzumának eléggé limitált effektbüdzséjű magyarázata szerint. Az Ori gyakorlatilag mindenható voltak, és amikor a létezésük megszűnése után Adria kapta meg az egyesített erejüket, ő is az lett. Az más kérdés, hogy ebből a forgatókönyvírónál egy nagy lánggyűrűre futotta csak.
Amúgy az Ori nem lettek volna rossz ellenségek, csak ott is a sorozatírók belefutottak abba a nagy gondba, hogy gyakorlatilag csináltak egy megállíthatatlan és elpusztítathatatlan gonoszt, és már ők se tudták, ebből hogyan másszanak ki, ezért lett ilyen kínlódás a vége, meg szerintem ezért volt ott Bhaal is annyit, mert vele legalább lehetett mit kezdeni értelmesebb szinten.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4332 Dátum: 2011. március 24. - 21:43:13 »
Adria az Ori lánya, és miután felemelkedett legalább félistenszerű hatalma lett. Sose módosították genetikailag.
Jó, kicsit félreérthető, de ez inkább a sorozat ill. a végén már a forgatókönyvíró hibája. Míg Anubisznál marha jól ki van fejtve, hogy mik is a felemelkedés szabályai, és, hogy spirituálisan és genetikailag (lényegében ez ugye a csalás) is elérhető, addig az Ori azt csinál amit akar (és nem azért, mert olyan nagy hatalmú, hanem, mert egyszerűen elcseszték a készítők :) ). Belenyúltak egy emberbe, aki olyan utódot szült, aki képes használni (korlátozottan) az erejüket. Most ez génmanipuláció vagy varázslat ki ki döntse el maga. :)
Nem volt abban semmi "fél", legalábbis a Csillagkapu univerzumának eléggé limitált effektbüdzséjű magyarázata szerint. Az Ori gyakorlatilag mindenható voltak, és amikor a létezésük megszűnése után Adria kapta meg az egyesített erejüket, ő is az lett. Az más kérdés, hogy ebből a forgatókönyvírónál egy nagy lánggyűrűre futotta csak.
Amúgy az Ori nem lettek volna rossz ellenségek, csak ott is a sorozatírók belefutottak abba a nagy gondba, hogy gyakorlatilag csináltak egy megállíthatatlan és elpusztítathatatlan gonoszt, és már ők se tudták, ebből hogyan másszanak ki, ezért lett ilyen kínlódás a vége, meg szerintem ezért volt ott Bhaal is annyit, mert vele legalább lehetett mit kezdeni értelmesebb szinten.
A csillagkapunak azért nem volt annyira limitált büdzséje, egyszerűen csak nem tudtak mit kezdeni vele. Ezért is mondtam, hogy buta/fantáziátlan ellenség volt. A másik, hogy az Ori elméletileg megszűnt létezni, energiából áltak és ezt az energiát "elpusztították", tehát az erejét sem kaphatta meg senki... De mint írtad a forgatókönyvíró nem volt a helyzet magaslatán... :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 24. - 22:17:58 írta holloo »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4333 Dátum: 2011. március 24. - 21:58:17 »
Mst, hogy végignéztem a 'V'-t kéne valami új. Tipp? Én a filmek a neten oldalon szoktam nézegetni a sorozatokat.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4334 Dátum: 2011. március 24. - 22:21:41 »
Odaát (Supernatural), Agymenők (Big Bang Theory), Euréka, No ordinary family, Nikita...  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4335 Dátum: 2011. március 24. - 22:27:30 »
Odaát: nem jön be
Big Bang Theory: Kicsit fárasztó, de lehet h néze pár részt
Euréka: hallottam róla valamit. vicces? érdekes?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4336 Dátum: 2011. március 24. - 22:45:39 »
Justified, Chuck, Fringe, esetleg The Cape(bár az nem a legjobb, de azért nem is olyan rossz).
Illetve mostanában kezd egész jó lenni a The Event.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4337 Dátum: 2011. március 24. - 23:08:52 »
Kezd el újra a Rémrendes családot, vagy a Simpson családot előről. El leszel vele egy ideig. ;D

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4338 Dátum: 2011. március 24. - 23:31:15 »
Jelenleg még mindig fut az utolsó etapja a Battlestar Galactica vonalat taposó Stargat Universe-nek, ami nem lenne rossz, csak sok unalmas résszel töltik ki az évadot, de a fő probléma az állandó ellenség hiánya. Van a Lucian Szövetség és a meg nem nevezett cgi idegenek, akikről még mindig semmit se lehet tudni. A 2x12-es epizód elég jól volt felépítve. A legérdekesebb karaktere meg Rush az egész sorozatnak. A kasza után próbálják filmekben folytatni, mivel a tv-ből így eltűnt a franchise kérdéses mikor lesz Stargate Atlantis: Extinction és újabb SG1 film.

Hiába próbálták a drámázást és karakterközpontúbb sci-fit csinálni a BSG nyomába se ér.

Utána néztem, nem túl biztatóak a jelek bármelyik SG folytatására is, még DVD-n sem: :nemtudom:

http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1633
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 24. - 23:38:50 írta BlackArrow »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4339 Dátum: 2011. március 25. - 07:57:37 »
No: Diana:
Itt már sokkal. de sokkal jobban néz ki a csibe.

De sztem ez a Rúzs bőven elég volna neki a WW alakban is. :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL