Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041097 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4340 Dátum: 2011. március 25. - 08:05:10 »
Szép nagy tudeje van.
Egyébként szerintem se kéne halálra sminkelni, habár abba a neonszínű giccses ruhába furán nézne ki.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4341 Dátum: 2011. március 25. - 10:09:03 »
Szerintem pedig pont ez a gyenge pontja a történetnek, hogy mit szenvednek ennyire fölöslegesen a "Nagy Tervvel". Ugye szinte minden részben elmondják, hogy mekkora erőfölényben vannak az emberekhez képest, akkor mire ez a sok hülyeség... főleg egy olyan fajtól, aminek nincsenek érzelmei. :)

Ha belegondolsz, hihető. Baromi unalmas lenne, ha idejönnének és elpusztítanának mindent. Ehelyett nekik is kellenek valamire az emberek. Nekem az a feszültség tetszik, (ami az elején még jobban megvolt, ez igaz) hogy "itt van egy csomó technikailag fejlett lény, akik simán leigázhatnának, de akkor mi a francot akarnak?". Amúgy szerintem itt nem játszik az, hogy vannak-e érzelmeik, egyszerűen sokkal egyszerűbb, ha a sok birka magától megy a vágóhídra, mintha ostorral kéne kergetni őket. A diplomácia egyszerűen megkíméli az erőforrásaidat. Nekem amúgy pont ezek a diplomáciai-politikai lépések tetszenek a sorozatban. :)

Mst, hogy végignéztem a 'V'-t kéne valami új. Tipp?
Ha már a Big Bang Theory-nál tartunk, akkor ott van az IT Crowd, az nem rossz, néhány részt láttam belőle, az alapján általában nagyon jó, néha meg nagyon nem. :)
Ha Sci-fi, akkor ott van a 2005-ös Doctor Who, amit főleg a 2. évadtól nagyon ajánlok. :) És persze a Firefly, ha még nem láttad. :D Ja, és a Dollhouse. (Ben, nézd tovább! :D Az első 4 részből semmit nem lehet levonni, utána lesz érdekes, és onnantól megéri. ;))

Ez a Diana már hihető. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4342 Dátum: 2011. március 25. - 10:21:07 »
Épp tegnap fejeztem be a The Vampire Diaries 1. évadát, és azt kell mondanom, tetszett. Akármennyire tűnhet is női sorozatnak, nekem nagyon bejött. Szerintem semmivel sincs több nyál benne, mint a Smallvilleben(talán csak az első pár részben). A történet kellően szövevényes, és végig le tudott kötni. Többségében a szereplők se rosszak, Ian Somerhaldert már a Lostban is bírtam, itt annál sokkal jobbat alakít. Ja, és Nina Dobrev nagyon szép. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4343 Dátum: 2011. március 25. - 10:26:17 »
Kösz a tippeket mindenkinek!

Ju

• Pókfej
« Válasz #4344 Dátum: 2011. március 25. - 10:34:49 »
A Vampire Diaries tökjó, de én azért nem akartam felhozni, hogy ne gondoljátok női sorozatnak. ;D A barátomnak is nagyon bejön amúgy. :D Ian Somerhalder karaktere a legjobb, az tény, és jól is alakít. Én is csak ajánlani tudom a történet miatt. Nina Dobrev is egész szép (nagyon szép lenne, csak nekem nem tetszik az olyan babaorr, ami neki van), de nekem jobban tetszik a göndör hajú változata. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4345 Dátum: 2011. március 25. - 11:18:43 »
Miért van az, hogy a sorozatokban, de a filmekben is, a főhős mindig egy oldtimer szuperférfias benzintemető mustangal, vagy Dodge-al jár?
Odaát

jericho

hogy  a Hazárd megye lordjait ne is mondjam.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4346 Dátum: 2011. március 25. - 11:24:04 »
Idézet
Ja, és a Dollhouse.
Tavaly, amikor már jöttek az x perces fájásai a feleségemnek, akkor eldöntöttük, hogy azt az időt, amíg elérkezünk rövidebb fájásokig, Dollhouse maratont tartunk. Az első szezon fináléájig jutottunk (nem az első résztől kezdve, persze). Majd csomagoltunk, és mentünk szülni. Szóval, nekem ez a sorozat mindig kedves marad, így én is ajánlom!
(Hozzáteszem, azóta se néztük meg a finálét :P)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4347 Dátum: 2011. március 25. - 11:34:24 »
Miért van az, hogy a sorozatokban, de a filmekben is, a főhős mindig egy oldtimer szuperférfias benzintemető mustangal, vagy Dodge-al jár?
Mert ezek az egyetlen "amerikai" kocsik, amik nem esnek szét két epizódnyi forgatás után.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4348 Dátum: 2011. március 25. - 11:38:44 »
A kérdésben már benne van a válasz is. Azért mert szuperférfias.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4349 Dátum: 2011. március 25. - 12:45:05 »
Meg azért, mert egy Ferrarival túl gizda lenne. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4350 Dátum: 2011. március 25. - 12:57:27 »
 http://nezzsorozatokat.info/ Én itt szoktam sorozatokat nézni van egy csomó ismertető is, meg belenézhetsz pár részbe ha utána letölteni szeretnéd. Én mostanában a Kés/Alatt, Így Jártam Anyátokkalt és a Törtetőket néztem végig. Jók voltak, tudom ajánlani őket.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #4351 Dátum: 2011. március 25. - 13:01:31 »
A kérdésben már benne van a válasz is. Azért mert szuperférfias.
Pontosan. Legalábbis amerikai sztenderdek szerint ilyen a tipikus álompasi. Mint amikor a Született feleségek vízszerelő pasijára volt ráizgulva egy csomó anyám korabeli nő, hogy milyen férfias.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4352 Dátum: 2011. március 25. - 13:01:43 »
Folyamatosan tudod nézni ott az Így jártamot? Anno, elkezdtem ott nézni, és valamelyik szezonban az n-dik résztől pár szám nem játszódott le. A kontinuitás megszakadása miatt abba is hagytam az ottani filmnézést...

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4353 Dátum: 2011. március 25. - 13:05:20 »
Addig igen meddig le van forgatva. Az új részek kb. kéthetente jönnek úgy tudom, ha arra gondolsz hogy fel vannak töltve normálisan, akkor igen, szikronosan a régebbi évadok és feliratosan az újabbak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4354 Dátum: 2011. március 25. - 13:07:49 »
Mondjuk VTomi, itt mind nagyjából azonos környezetben játszódó sorozatokat/filmeket említessz, nyilván egy sivatagos porfészek kisvárosban nem fognak Ferrarival járni.
De ha példúl vesszük az olyan filmeket mint Magnum, vagy Miami Vice, ott megint más a trend.
Tehát ez szerintem nem általános szabály, hogy mindig a benzintemető a menő, hanem inkább stílusonként változik.
Vannak műfajok, ahol a motor a menő, vannak ahol a sportkocsi, és vannak ahol a b*szott nagy pick up, de láttam már olyan amcsi filmet is, ahol mindenki jugo-val közleketett.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4355 Dátum: 2011. március 25. - 13:15:16 »
Addig igen meddig le van forgatva. Az új részek kb. kéthetente jönnek úgy tudom, ha arra gondolsz hogy fel vannak töltve normálisan, akkor igen, szikronosan a régebbi évadok és feliratosan az újabbak.
Köszi, akkor lehet, hogy újrakezdem vmikor, mert nekem már a 2. évadnál (ez úgy másfél éve volt :P) voltak be nem jövő részek...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4356 Dátum: 2011. március 25. - 13:24:29 »
Mint amikor a Született feleségek vízszerelő pasijára volt ráizgulva egy csomó anyám korabeli nő, hogy milyen férfias.
Nálad fiatalabbak is odavoltak érte, ismertem egy csomó ilyen lányt akkoriban.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4357 Dátum: 2011. március 25. - 13:30:36 »
Nálad fiatalabbak is odavoltak érte
Hú, az durva... én fiatalabb lányoktól nem hallottam, ezért nem is gondoltam volna. :o

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4358 Dátum: 2011. március 25. - 14:34:56 »
Amúgy szerintem itt nem játszik az, hogy vannak-e érzelmeik, egyszerűen sokkal egyszerűbb, ha a sok birka magától megy a vágóhídra, mintha ostorral kéne kergetni őket. A diplomácia egyszerűen megkíméli az erőforrásaidat. Nekem amúgy pont ezek a diplomáciai-politikai lépések tetszenek a sorozatban. :)
Pontosan az a baj, hogy, ha egyszerűen leigáznák az embereket az lenne a költséghatékonyabb megoldás és nem az, hogy mindenféle technológiát, meg üzemet, kórházat, erőművet építenek, meg ugye terraformálást (mivel az elején afrikai éhezést is megoldják öt perc alatt) és mindenféle hidegfúziót  is adnak.
Az emberélettel ill gyíkélettel meg nem nagyon törődnek, mivel elég gyorsan kivégzik egymást is már a legkisebb hibákért. :) Tehát kicsit nagyon sántít ez a kavarás, főleg, hogy a 2. évad közepétől már sejthető mit is akarnak...

Azért ez több, mint státuszszimbólum, ott az ilyen kocsik a "Suzukik". :)

De egyébként az a baj, hogy úgy ítélkezel, hogy a sorozatrokról nem tudsz semmit. ;) Az Odaátban Dean kocsija egy 1967-es Chevrolet Impala, és komoly történeti oka is van, hogy ezzel járnak. ;) Nemcsak az, hogy Dean ezt és a korabeli rock zenét tartja machónak. ;D De amikor pl. Sam egyedül vadászott egy ideig akkor egy agyontuningolt import kocsija volt. ;)

De ha példúl vesszük az olyan filmeket mint Magnum, vagy Miami Vice, ott megint más a trend.
Igen, említhetnénk a Hawaii Five-O-t, ami nem rossz sorozat, de szerintem pont a kocsikon/motorokon bukik meg. A legcsóróbb zsaru is ezüst "Űrdongóval" jár, a másiknak Harley-ja van, de a tök kezdő, az akadémiáról éppen kilépő kiscsajnak is böhöm terepjárója. :) Hiába a Hawaii rendőrfizetések biztos nagyon ütősek. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4359 Dátum: 2011. március 25. - 14:44:11 »
De egyébként az a baj, hogy úgy ítélkezel, hogy a sorozatrokról nem tudsz semmit. ;) Az Odaátban Dean kocsija egy 1967-es Chevrolet Impala, és komoly történeti oka is van, hogy ezzel járnak. ;) Nemcsak az, hogy Dean ezt és a korabeli rock zenét tartja machónak. ;D De amikor pl. Sam egyedül vadászott egy ideig akkor egy agyontuningolt import kocsija volt. ;)
Ja hogy komoly történeti oka volt? Az más! És azt nem írja valaki? Hozzá a vagány kocsihoz?  :nemtudom: