Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043282 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:TV Műsorok
« Válasz #4360 Dátum: 2011. március 25. - 15:34:22 »
Ja hogy komoly történeti oka volt? Az más! És azt nem írja valaki? Hozzá a vagány kocsihoz?  :nemtudom:
De legalább kitaláltak hozzá egy magyarázatot. :) De most akkor tényleg megkérdezem már, hogy szerinted Amerikában tényleg ezek az öreg autók a "hipermachó" kategória?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4361 Dátum: 2011. március 25. - 15:49:08 »
Naná! Különben miért ezzel járnának? Nézd meg a Dillema c filmet. Vagyis ne nézd meg, nagyon rossz.

Amúgy nem zavar, hogy ilyen kocsikkal járnak, szerintem is jól néznek ki, csak néha már vicces. De ezt a Pancser police -ban is kifigurázzák.
Amúgy meg igazad van, az öncélú dolgokkal nincs baj ha alá vannak támasztva. Csak ne hidd azt, hogy attól már nem voltak öncélúak eredetileg. Pl van egy dolog, amit nagyon szeretnél felhasználni egy sztoridban. kerekítesz neki egy történetet és máris szépen beágyazódik a történetbe.
Volt egy tanárom aki rendező is volt. Ő mondta, hogy egyszer látott egy ünnepi felvonuláson egy olyat, hogy az emberkék, négyzet alakban álltak. Ez neki nagyon tetszett és tudta, hogy fel akarja használni valahol. Ha majd amikor ennek eljön az ideje, akkor biztosan meg lesz indokolva dramaturgiailag, meg mindenhogy, hogy ez miért van úgy és az nagyon is kelleni fog oda.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4362 Dátum: 2011. március 26. - 11:15:36 »
Mint mondtam, úgy ítélkezel, hogy ezt a sorozatot nem nézed, egy másik "agymenésből" általánosítasz. Persze, hogy a stílus volt a cél, filmek esetében szinte mindig az, a 80-as évek Rock slágerei a zenéi a sorozatnak és ehhez alkották meg azt a hátteret, hogy Dean ezt a stílust szereti és csak ezt hajlandó hallgatni a kocsijában. De ugye mindjárt ott is van Sam, aki meg utálja ezt a stílust és mindjárt rengeteg poén is jön ebből a dologból. Ráadásul maguk a sorozat készítői is sokszor "lepoénkodják" ezeket a dolgokat (nem csak ezt a retró stílust, hanem sok egyebet is), tehát ebben semmi "übermachó" nincs.
Meg, ahogy Todd is mondta, inkább csak te azonosítod ezt a stílust egy machó dologgal...

BuB

• Pókfej
« Válasz #4363 Dátum: 2011. március 27. - 09:40:41 »
Háhá, tegnap a Smallville alatt úgy újongtam, mint egy gyerek. Stripsey is megkapta a képregényes nevét, ádáz volt így hallani az általam fordított karakter nevét. ;D
Nem tom ki volt a fordító, de lehet felkellene venni a kapcsot vele, hogy ha ennél utána néztek (márha utánanéztek :nemtudom:) tegyék már meg a többi comicsos cuccnál is.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4364 Dátum: 2011. március 27. - 16:25:09 »
Egyszer még annó azt olvastam, mikor elkezdték a 8.-at vetíteni, h kb 4 fordító dolgozik a sorin, vagyis mindenki kb 5 részt fordít. Így nehéz lenne kideríteni, ki a fordító. :S
Viszont úgy tudom, h tartják a kapcsot a Smallville.hu-val Pál Tamás által. Asszem ők javasolták azt is, hogy Shanks hangja a Csillagkapus legyen, + segítenek visszakeresni a visszatérő szereplők magyarhangját.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4365 Dátum: 2011. március 27. - 16:45:15 »
Mint mondtam, úgy ítélkezel, hogy ezt a sorozatot nem nézed, egy másik "agymenésből" általánosítasz. Persze, hogy a stílus volt a cél, filmek esetében szinte mindig az, a 80-as évek Rock slágerei a zenéi a sorozatnak és ehhez alkották meg azt a hátteret, hogy Dean ezt a stílust szereti és csak ezt hajlandó hallgatni a kocsijában. De ugye mindjárt ott is van Sam, aki meg utálja ezt a stílust és mindjárt rengeteg poén is jön ebből a dologból. Ráadásul maguk a sorozat készítői is sokszor "lepoénkodják" ezeket a dolgokat (nem csak ezt a retró stílust, hanem sok egyebet is), tehát ebben semmi "übermachó" nincs.
Meg, ahogy Todd is mondta, inkább csak te azonosítod ezt a stílust egy machó dologgal...
Lehet, hogy tényleg néznem kéne a sorozatot.  ;D  e az autó attól még macsó. :P

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4366 Dátum: 2011. március 27. - 18:02:29 »
Ja, nézned kéne. Jó kis sori. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4367 Dátum: 2011. március 27. - 18:15:43 »
Jó kis sori. ;)

most megint azt hittem, hogy story-t akartál írni, csak sori lett belőle.  :lol:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4368 Dátum: 2011. március 27. - 18:19:56 »
Hát, mondjuk 5 évadon átívelő a sztori, szal... :) A 6.-ból még nem láttam semmit, arról nem tudok nyilatkozni.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4369 Dátum: 2011. március 27. - 20:42:20 »
A Supernatural az 5. évad végéig tartott szerintem. ;) A 6. már nem ugyanaz, ami nem feltétlenül rossz, csak más. Az elején nagyon gyengén indult a 6. évad, de úgy 5-6 rész után magukra találtak, és most már egész jó. Az 5. évad vége után azt mondtam, hogy inkább nem kellene folytatni, de azóta változott a véleményem, most már nem bánnám, ha lenne 7. szezon is.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4370 Dátum: 2011. március 27. - 21:00:21 »
Elkezdtem nézni a Birds of Prey tv-sorozatot. Az első kettőt láttam, eddig egészen jó lett. :) Van benne Orákulum, Vadásznő, meg Dinah is, bár ő itt erősen más, mint a Fekete Kanári.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4371 Dátum: 2011. március 28. - 11:52:46 »
Hoby: Tudtommal lesz 7. évad. ;)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4372 Dátum: 2011. március 28. - 16:05:01 »
Még sehol se olvastam, hogy biztos lenne. Persze remélem, hogy lesz. A nézettség nem rossz, és mint tudjuk, egy tv-csatornának az a legfontosabb. Legkésőbb májusban kiderül, akkor szokták általában bejelenteni a következő szezonokra szóló berendeléseket.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4373 Dátum: 2011. március 28. - 17:44:03 »
Elkezdtem nézni a Birds of Prey tv-sorozatot.
Hol megy?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4374 Dátum: 2011. március 29. - 12:26:19 »
Elkezdtem nézni a Birds of Prey tv-sorozatot.
Hol megy?
Ja hol? Ez érdekesnek tűnik . valami régi sorozat?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4375 Dátum: 2011. március 29. - 12:28:28 »
Ha jól sejtem, a TorrentTV-n.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4376 Dátum: 2011. március 29. - 16:21:57 »
Ha jól sejtem, a TorrentTV-n.
Elég valószínű, mivel valamilyen érthetetlen okból bebukott az első évad után, pedig szerintem semmivel sem volt rosszabb a Smallville első évadjánál...

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4377 Dátum: 2011. március 29. - 17:19:16 »
A Smallville kb. csak Lex miatt nézhető.
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4378 Dátum: 2011. március 29. - 19:10:21 »
Akkor egy idő után nem fogod nézni. ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #4379 Dátum: 2011. március 29. - 21:02:42 »
Akkora talál majd valami mást benne amiatt nézni fogja.