Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041144 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #4440 Dátum: 2011. április 09. - 16:43:53 »
Vicces lenne egy tinédzser Batmant látni benne. :)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4441 Dátum: 2011. április 09. - 16:53:37 »
Hát lehet klón, de én úgy gondoltam,h ogy próbálták volna behozni Batsit is egy egy részes részre, mint pölö most Zatana, vagy a többi ilyen megfordult hős.
Gondolkodom ezen a klónon, de nem ugrik be melyik lehetett. Az a rész amikor van a kibontatlan és szuperritka/értékes képregény és senki nem olvasott még bele?
Zatana és a többi hős meg visszajáró szereplő, mondjuk tényleg Zöld Íjász szokott benne legtöbbször ugrálni...
Mivel már Clark is minimum 24 éves a sorozatban így nyugodtan jöhetne lassan Batman... :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 09. - 16:55:25 írta holloo »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4442 Dátum: 2011. április 09. - 17:47:54 »
Én szeretem ezt a sorozatot , teljesen elvonatkoztatok minden képregényes történetöl amit olvastam , és úgy fogon fel mintha egy teljesen újragondolt eredet történet lenne. Tényleg úgy érzem , hogy néha nekünk semmi sem elég jó.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4443 Dátum: 2011. április 09. - 20:19:51 »
He, ha jól hallottam, msot a Vv zenei aláfestése a batman Arkhamból volt, most meg már átáltak a TDk-ra.
Szeretik Batmant ;D csak nehogy megjelenjen itt is Puzsér. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4444 Dátum: 2011. április 09. - 20:26:27 »
Captain Marvel-t a Smallville-en kívül a Justice League-ben láttam képernyőn, de ott nem volt gond a marvel/dc jogokkal és nem ily mód, burkoltan próbálták behozni a karaktert.
A Smallville-nél szinte az állandó dc jogproblémák miatt, minden fontosabb a történet szerint mellékszereplő fiatal szuperhőst csak civil nevén, esetleg korai hősnevén ismerhettünk meg, de Batman-t még Bruce Wayne-ként sem a Nolan-nél lévő jogok miatt.  :drying:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4445 Dátum: 2011. április 09. - 20:43:52 »
Én szeretem ezt a sorozatot , teljesen elvonatkoztatok minden képregényes történetöl amit olvastam , és úgy fogon fel mintha egy teljesen újragondolt eredet történet lenne.
Ugyanígy vagyok vele én is, sőt. Általában a tévésorozatok jobbak, mint a képregény. Amikor a Flash ment, próbáltam venni képregényt is, de nem fogott meg. Amikor a Lois és Clark, vettem Supermant, de nem volt jó. Félelmetesen jól mutatta a kettő közti különbséget, amikor Clark leleplezte magát Lois előtt. A soriban nagyszerű volt, a képregényben - magyarul is megjelent - vérgáz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4446 Dátum: 2011. április 09. - 20:49:57 »
Annak mindig rohadtul sajnáltam, hogy nem jelent meg a folytatása, kíváncsi lettem volna Lois reakciójára. :-\

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4447 Dátum: 2011. április 09. - 20:59:56 »
csak nehogy megjelenjen itt is Puzsér. ;D

Öt ne emlegesd, az az ember maga az apokalipszis :D
Tejet kérek! Csokisat!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4448 Dátum: 2011. április 09. - 21:02:17 »
csak nehogy megjelenjen itt is Puzsér. ;D

Még az X-ek is nehezen bírnának el vele, ha szópárbajra kerülne a sor.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 09. - 21:08:26 írta BlackArrow »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4449 Dátum: 2011. április 09. - 21:18:10 »
Annak mindig rohadtul sajnáltam, hogy nem jelent meg a folytatása, kíváncsi lettem volna Lois reakciójára. :-\
Mármint a képregényben?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4450 Dátum: 2011. április 09. - 21:27:37 »
Mármint a képregényben?
Jaja, itthon az kimaradt, jól átugrották, sztem utána olyan 4-5 résszel ha landolhattunk... :-\

Ne bántsuk a mestert. Azt az embert nagyra tartom, amióta hallottam beszélni, felnyitotta a szemem, és azóta nem is nagyon honosítottam, meg olvastam comicsot. (na jó, ez nem igaz. ;D)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4451 Dátum: 2011. április 09. - 21:33:30 »
Ugyanmár, ha puzsér twillightot szidott volna, akkor itt mindenki bólogatna, hogy mennyire igaza van. :lol:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4452 Dátum: 2011. április 09. - 21:34:55 »
Ízlések és pofonok.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4453 Dátum: 2011. április 09. - 22:39:18 »
Félelmetesen jól mutatta a kettő közti különbséget, amikor Clark leleplezte magát Lois előtt. A soriban nagyszerű volt, a képregényben - magyarul is megjelent - vérgáz.
Bár furán hangozhat, de igazság szerint ez nem a képregény, hanem a sorozat hibája volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4454 Dátum: 2011. április 09. - 23:21:25 »
Ezt magyarázd meg.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4455 Dátum: 2011. április 10. - 13:27:36 »
Valószínűleg hosszú lesz...
A képregényben már egy ideje eldöntött volt, hogy véget vetnek a félszáz éves huzavonának, és kihasználva Byrne újraindítását, eljutnak odáig, hogy Lois és Clark összeházasodnak, csak ehhez persze megfelelő módon fel kellett építeni a sztorit.
Habár a tv-sorozat népszerű volt, nem igazán zavarta a képregényeket - és viszont. Ám ekkorra a sorozat kezdett annyira népszerű lenni, hogy a Warner nem akarta megengedni, hogy a képregényben összeházasodjanak, helyette kiadták a parancsot, és elkezdték a sorozatban is felépíteni erre a történetet. (Vagyis az általános hiedelmekkel szemben a tv-sek vették az ötletet a képregényből és nem fordítva.)
A sorozat viszont annyira népszerű volt, hogy elkezdték megfejni, és jött egy rakás töltelékepizód Clark lelepleződése után. Aztán amikor emiatt elkezdett esni a nézettség, szó szerint egyik pillanatról a másikra jött az utasítás, hogy legyen meg az esküvő, de gyorsan... amit le is zavartak. Viszont az írók annyira ragaszkodtak ehhez a Clark-Lois románchoz és egymás kerülgetéséhez, hogy bevették azt a hülye klón-Loist, hogy aztán az amnéziával együtt elölről kezdhessék az egészet... ami egyben ki is nyírta a szériát.
Ugyanekkor a képregényes fronton a sorozatbéli esküvő elhalasztása miatt (volt rá egy konkrét időpont, de két évaddal később) elhalasztották az egész egybekelést szintén és ment tovább a karakterek élete. Majd egyszer csak jön a hír, hogy pár rész múlva azok megesküsznek, nekik meg ugye, akik nem heti egy, hanem havi egy füzettel számoltak (hiába volt négy Superman-sorozat), negyedannyi idő alatt kellett az egészet lekavarni. Ezért lett például az esküvő egy teljesen külön megjelent one-shot, mert annyira bekavartak a tévések a menetrendbe, hogy be se tudták volna passzírozni semelyik futó történetszálba, és minden előre kigondolt tervet lehetett kidobni, hisz nagyon gyorsan el kellett jutni az egybekelésig.
Aztán persze, mivel így is jóval a sorozatbéli esküvő után jöttek ki, mindenki megvádolta a DC-t, hogy a széria miatt összegányolta a saját történetét, miközben pont fordítva, a sorozatírók töketlenkedései borították fel a szerkesztőség terveit.

És ha most azt mondod, hogy ez meglepően hasonlít Pókember esküvőjére... ja. Csak ott Stan Lee egymaga elég volt ahhoz, hogy kavarja a kakit és csináljon egy magánakciót, amitől a fél Marvel kapkodta a fejét, itt meg azért kellett egy marha ügyesen megkomponált cégen belüli totális kommunikációs csőd. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4456 Dátum: 2011. április 10. - 13:34:05 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4457 Dátum: 2011. április 10. - 14:10:40 »
Viszont az írók annyira ragaszkodtak ehhez a Clark-Lois románchoz és egymás kerülgetéséhez, hogy bevették azt a hülye klón-Loist, hogy aztán az amnéziával együtt elölről kezdhessék az egészet... ami egyben ki is nyírta a szériát.
Huu, bazz, hogy azokat a részeket mennyire uuuutáááltaaaam.... :drying:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4458 Dátum: 2011. április 10. - 20:48:30 »
Hát lehet klón, de én úgy gondoltam,h ogy próbálták volna behozni Batsit is egy egy részes részre
Elkezdték behozni, de útközben átnevezték a Kezdődik miatt. Ő volt Adam a 3. évadban (a vérző szemű csávó).
Egyébként az a rész nekem is betett, elég gagyi volt. :S

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4459 Dátum: 2011. április 10. - 21:51:26 »
Köszi tg, ez elég érdekes volt. De azért tegyük hozzá, hogy ha Pókember esküvőjét ki tudták hozni jóra - az is nagyon hirtelen jött, de nem volt rosszul megírva -, akkor Szupiét is biztosan lehetett volna jobbra.

Egy "igazi" Fekete Macska közben...