Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043661 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:TV Műsorok
« Válasz #4480 Dátum: 2011. április 18. - 21:53:05 »
...hm... klónok.
Az valahol az írói csőd legvégét szokta már mostanság jelezni, nem?

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #4481 Dátum: 2011. április 18. - 21:56:34 »
Lehet. De szerencsére nem csak ez az egy szál van a sztoriban, mert ez nekem se tetszik annyira.

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4482 Dátum: 2011. április 18. - 22:03:12 »
De legalább kaptunk egy hús-vér Zodot, nem csak egy szellemet, akinek Lex testébe kellett költözni.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #4483 Dátum: 2011. április 18. - 22:04:50 »
Meg egy rövid ideig Clarkéba, hogy addig tudjon repülni, és lehessen betenni a főcímbe azt a pár képkockát. :D Amúgy annyiból tényleg jó, hogy van egy hús-vér Zod is :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4484 Dátum: 2011. április 18. - 22:10:04 »
Plusz Callum Blue egész jó színész. Ha minden igaz, akkor visszatér a 10. évadban egy részre.

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #4485 Dátum: 2011. április 18. - 22:17:05 »
Igen, olvastam, hogy elég sokan visszatérnek a 10. évadban egy kis ideig.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4486 Dátum: 2011. április 18. - 22:39:28 »
A Trónok Harca ma debütált az HBO-n!

http://port.hu/tronok_harca_game_of_thrones/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=15284444&i_topic_id=1

Azt mondják ez valami fantasy, bár amit eddig látam belőle, az minden de nem az, ezek szerintent ha már van egy lovas-kardozós film, az már fantasy?? Na ne már!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4487 Dátum: 2011. április 19. - 02:45:08 »
A műfaj nem csak a mágiában merül ki. Ez a sorozat inkább magát az a világot mutatja be, különleges lényekkel meg minden. A fő hangsúly a szereplőkön van. És amit én is olvastam róla az adaptáció teljesen könyvhű és az eredeti mű is fantasy besorolású.

Itt van minden információ, amit tudni kell róla, főként spoiler mentesen, max ismertetőjellegűen :nezze:

http://desmondwallace.freeblog.hu/archives/2011/04/15/Premier_elott_Tronok_harca/

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/16/pilot-game-of-thrones-a-veteran-szemszog/

http://www.sorozatjunkie.hu/tag/game-of-thrones/

http://desmondwallace.freeblog.hu/tags/game_of_thrones/
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 19. - 02:51:13 írta BlackArrow »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4488 Dátum: 2011. április 19. - 05:45:20 »
Lehet , hogy teszek vele egy próbát , de én nem nagyon vagyok oda a lovagos filmekért.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4489 Dátum: 2011. április 19. - 06:35:30 »
A második részt is meg kell nézni, hogy rendes döntés lehessen róla hozni. Arra még jövő hétfőig kell várni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4490 Dátum: 2011. április 19. - 07:58:53 »
Azért lesz ott dögivel mágia familiáris óriásfarkasokkal, nem olvadó jégfalakkal és élőholt seregekkel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4491 Dátum: 2011. április 19. - 09:36:34 »
És végül kódolatlan volt? Mert én tegnap este sehol se találtam az Hbo-t... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #4492 Dátum: 2011. április 19. - 10:34:58 »
Azért a Trónok harca erősen fantasy, csak jóval tovább viszi a műfajt, mint amit sokan gondolnak a fantasy-ről. Attól, hogy nincs minden sarkon mágia, nem jelenti, hogy nem is létezik. ;) A történet másik tulajdonsága, hogy a középpontjában nem a seregek és mágusok csatája áll, hanem az udvari szintű intrika. Ez van megfűszerezve a mágia csomó formájával. És persze, közel sem az a legveszélyesebb, aki elsőre annak tűnik, vagy akár az, aki mágiát használ.
Annak, aki szereti a fantasy-t, azért szoktam ajánlani, mert egy teljesen reális, deus ex-mentes történet, ami mégis fantasy és több, mint fantasy. Annak, aki meg nem szereti a fantasy-t, azért, mert... hát, pont ugyanazért. ;D Szóval nézzétek meg, de inkább olvassátok el, nekem még a könyv a kedvencem.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4493 Dátum: 2011. április 19. - 12:45:28 »
A Trónok harca könyvnek csak egy része van, vagy jelent meg több is? Múltkor az Alexandrában szemeztem a kötettel, de ha van folytatása, akkor kellenek azok is ;). Amúgy egy szép vaskos könyv, de ha azt mondjátok, jó, akkor lehet, beszerzem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4494 Dátum: 2011. április 19. - 13:12:29 »
Ez egy regényfolyam. Egy szó szerint súlyos regényfolyam. Lassan darabja lesz vagy 1500 oldal...
És végül kódolatlan volt? Mert én tegnap este sehol se találtam az Hbo-t... :roll:
Elvileg az. Ha DigiTV-nél vagy, akkor nem, mert nem vették meg, de a többi szolgáltatónál lement. A kódolatlan HBO általában a szolgáltató saját (általában képújságos) csatornáján szokott menni, nem a normál sávot oldják fel.
Bár nem egészen értem, miért lenne jó az, hogy megnézni egyetlen részt magyarul, ráadásul úgy, hogy volt már egy nulladik előtte.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 19. - 13:14:17 írta talgaby »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4495 Dátum: 2011. április 19. - 13:25:35 »
Bár nem egészen értem, miért lenne jó az, hogy megnézni egyetlen részt magyarul, ráadásul úgy, hogy volt már egy nulladik előtte.

Hogy rákapjanak a népek, és előfizessék a HBO-t. 
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4496 Dátum: 2011. április 19. - 13:53:33 »
Az HBO szempontjából oké, BuBéból nem értettem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4497 Dátum: 2011. április 19. - 14:35:07 »
Ez egy regényfolyam. Egy szó szerint súlyos regényfolyam. Lassan darabja lesz vagy 1500 oldal...
Elvileg az. Ha DigiTV-nél vagy, akkor nem, mert nem vették meg, de a többi szolgáltatónál lement. A kódolatlan HBO általában a szolgáltató saját (általában képújságos) csatornáján szokott menni, nem a normál sávot oldják fel.
Hát ez az, hogy azt se találtam meg... :roll: helyette nekünk vmi kaki Part tv van... :-\
A 0-ról meg nem tudtam... azt hittem ez az első, meg elvben nem magyar, hanem angol volt, felirattal, a szinkronos vmikor májusban jön.
Meg ha tetszik, elkezdem majd kölcsönözni. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4498 Dátum: 2011. április 19. - 14:38:57 »
Elkezdheted anélkül is kölcsönözni. Öt számjegyű azok száma, akik kölcsönöztetik.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4499 Dátum: 2011. április 19. - 15:01:35 »
A Trónok harca könyvnek csak egy része van, vagy jelent meg több is?
Jaja, a sorozatot Song of Ice and Fire-nek hívják (aki tudja a magyar címét, majd leírja, én nem akarok hülyeséget mondani :)), 4 könyv van belőle: A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows. Ha minden igaz, nyáron jelenik meg az 5. könyv, az A Dance with Dragons.