Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043205 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4680 Dátum: 2011. május 15. - 19:06:16 »
Nem kevesebb mint 47 rajongói reakciós videót néztem meg a Smallville finálájával kapcsolatosan de ez... ez valami...  ;D

Justin Cousson a blogger neve és akkora geek képregények és filmek terén mint James Rolfe a videójátékok terén.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 15. - 19:08:36 írta Ben Reilly »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4681 Dátum: 2011. május 15. - 19:07:49 »
Méltó lezárást kapott a Smallville.  :roll: Lex visszahozatalának megoldása tetszett. A Ben által felvetett problémákkal egyet értek, nem így kellett volna megközelíteni azokat a dolgokat. Úgy érzem semmisé tettek ez által pár felépített szálat, de nagyon látszott, hogy az írók szorosan összeakarták kapcsolni a Superman történetekkel a befejezést. +Clarck Kent teljes Superman öltözékbe mutatása közelről nekem hiányzott, de ez csak a költségvetésnek tudható be.  :-\

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4682 Dátum: 2011. május 15. - 19:10:38 »
Nem kevesebb mint 47 rajongói reakciós videót néztem meg a Smallville finálájával kapcsolatosan de ez... ez valami...  ;D

Justin Cousson a blogger neve és akkora geek képregények és filmek terén mint James Rolfe a videójátékok terén.

Hát ez a videó, kész, ennyi.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4683 Dátum: 2011. május 15. - 19:21:23 »
Méltó lezárást kapott a Smallville.  :roll:

Ja. A ruha mindössze 11 másodpercig szerepelt Tom Wellingen de egyetlen egyszer se mutatták rendesen.  :stupid: Darkseid történetének lezárása egy baromság. Lex visszahozatala meg Darkseid közbeavatkozását kivéve nagyon olyan volt mint a Lois és Clarkban. (Csak ott a halála után lejegelték, de majdnem ugyanaz). Az első rekaciók mind az egekig magasztalják, aztán jönnek ugyanazoktól a másodrekaciók és a totál értelmetlenség az arcokon. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4684 Dátum: 2011. május 15. - 19:45:33 »
Hát, nekem nem jött be, pedig reménykedtem, hogy legalább a lezárás jó lesz, de pont olyan összecsapott volt, mint amilyennek vártam. Számomra mindössze három dolog volt, ami jó volt benne: Jimmy (akármennyire is gáz, hogy tök ugyanúgy néz ki, mint a bátyja), a végén a régi filmekből a zene, és a kristályos visszaemlékezések, amelyek felidézték az emberben, hogy milyen is volt az, amikor még jó volt a sorozat. :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4685 Dátum: 2011. május 15. - 19:56:05 »
Jimmy (akármennyire is gáz, hogy tök ugyanúgy néz ki, mint a bátyja)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4686 Dátum: 2011. május 15. - 20:31:39 »
Tudom, hogy a színésznek van egy ikertestvére (aki mellesleg a 3. évadban szerepelt is, ha jól emlékszem), de a történet szerint a két Jimmy között legalább olyan 8-10 év korkülönbség van.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4687 Dátum: 2011. május 15. - 20:31:58 »
Hát most erős késztetést érzek, hogy megnézem a finálét, de valszeg vhogy csak kikellene bírnom ezt a 3-4 hónapot már...
Mondjuk beleszaladtam már egy képbe... WTF... Clark és Lois összeházasodtak??? :omg:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4688 Dátum: 2011. május 15. - 20:33:29 »
WTF... Clark és Lois összeházasodtak??? :omg:

Látszat csalóka.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 15. - 20:38:20 írta BlackArrow »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4689 Dátum: 2011. május 15. - 21:44:51 »
Kristin Kreuk-ot hiányoltam a fináléból. Nem vállalta?

Meg se kérdezték.

Hála Istennek és a készítőknek, hogy nem volt benne. Kb. az első 1-2 évadban még elviseltem a csajt, de utána már kimondottan idegesített, ahányszor csak megjelent a képernyőn.

A Finálé tetszett, volt vele pár apróbb problémám, de a vége feledtette mindet. Imádtam Lex minden megmozdulását, külön tetszett ahogy a LuthorCorp-ból kvázi LexCorp lett :oh:. Szerintem szép lezárást kapott ez a 10 év. Az utolsó néhány képkocka meg úgy király, ahogy van. Valami ilyesmire számítottam a legvégére.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4690 Dátum: 2011. május 15. - 22:48:54 »
Tudom, hogy a színésznek van egy ikertestvére (aki mellesleg a 3. évadban szerepelt is, ha jól emlékszem), de a történet szerint a két Jimmy között legalább olyan 8-10 év korkülönbség van.
Elsőben is volt, 6-10 között.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4691 Dátum: 2011. május 16. - 18:00:12 »

Na, az ilyenek miatt nézik tök kreténnek a "képregényfanokat". :)

Az első rekaciók mind az egekig magasztalják, aztán jönnek ugyanazoktól a másodrekaciók és a totál értelmetlenség az arcokon. :)

Pont ezt akartam én is írni. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4692 Dátum: 2011. május 17. - 08:31:57 »
Este megnéztem a Neil Gaiman-féle Doctor Who részt, és iszonyatosan tetszett. Nálam feliratkozott a Blink és a Silence in the Library mellé, a kedvenc részeimhez.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4693 Dátum: 2011. május 17. - 08:47:15 »
Én még sajnos nem jutottam el odáig de hétvégén remélem lesz rá időm.

Új sorozatok:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4694 Dátum: 2011. május 17. - 09:03:10 »
Ezek közül az Alcatraz-t várom a legjobban JJ Abrams miatt. A Terra Nova ugyanúgy lehet nagyon jó, mint nagyon gáz. Az animációkkal meg már ugyanúgy kezd tele lenni a tököm, mint a sok hülye sitcommal, amik közül 12 egy tucat. Lehet, hogy csak megragadtam a Simpsons-nál, de azon kívül nem nézek szinte egyet se.

Ja, még elfelejtettem az új kedvenc Doctor Who idézetemet: "Szexi!" ;)
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 17. - 09:17:31 írta Hoby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4695 Dátum: 2011. május 17. - 11:02:12 »
Na, az ilyenek miatt nézik tök kreténnek a "képregényfanokat". :)
Teljes joggal.
Elvégre ez is csak egy alsóbbrendű műfaj, mert a jó írók mind Hollywoodban vannak. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 17. - 11:10:15 írta Todd »

Ju

• Pókfej
« Válasz #4696 Dátum: 2011. május 17. - 11:53:51 »
Este megnéztem a Neil Gaiman-féle Doctor Who részt, és iszonyatosan tetszett. Nálam feliratkozott a Blink és a Silence in the Library mellé, a kedvenc részeimhez.
Még nekem sem volt időm rá...  de ha már itt tartunk, a Blink nekem is az egyik kedvenc részem, a másik (így hirtelen) A Human Nature/Family of Blood és a Girl in the Fireplace. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4697 Dátum: 2011. május 17. - 12:36:56 »
A Blink volt az első rész, amit láttam a sorozatból, nem sokkal később ledaráltam az egészet ;). Azóta is az az egyik kedvencem, de nagyon szeretem még a The Stolen Earth-Journey's End dupla részt és az The End of Time-ot. Ezek csak a legkiemelkedőbbek szerintem, de bármelyik részt szívesen megnézem bármikor, kivéve talán egyet-kettőt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4698 Dátum: 2011. május 17. - 12:48:27 »
Állítólag vissza akarják hozni Davidet.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4699 Dátum: 2011. május 17. - 13:28:47 »
Elvégre ez is csak egy alsóbbrendű műfaj, mert a jó írók mind Hollywoodban vannak. ;)
Nagyon a szívedre vetted, igaz?  ;D