Én pont fordítva vagyok, csakis egyben nézek olyan sorozatokat, amelyeknél az egyes részek sorozatosan összefüggenek. (ritka kivétel persze van, az utóbbi 3 évben ilyen volt a Walking Dead)
Több sorozatnál volt már, hogy elkapott a wow érzés, micsoda fordulat, meg minden, aztán ha jobban belegondoltam, már nem is tudtam teljesen felidézni az eseményeket, miért is olyan durva, miért is olyan jelentős ez, csak részben emlékeztem a dogokra.
Arról nem is beszélve, hogy egyben nézve olyan apróságokra is emlékszel, amire folyamatban nézve garantáltan nem, és egy adott fordulat szimplán hülyeség is lehet, míg ezt a folyamatban nézők nem kifogásolják, hisz az ellentmondást adó jelenetekre már nem is emlékeznek, mivel nem volt nagy hangsúlyuk az előző részekben.
Na nem mintha a hibakeresésről szólna a szórakozás, csak szeretem a helyén kezelni a dolgokat. Ne tűnjön már egy sorozat azért jobbnak, mert a kis eldugott részekre már nem is emlékszel, ezért fel sem tűnik, hogy tiszt hülyeség, amit látsz.