Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041083 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #5000 Dátum: 2011. október 04. - 16:38:46 »
Pont ez jutott eszembe nekem is. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5001 Dátum: 2011. október 08. - 20:11:33 »
Nem emlékszem hogy ez (a trailer) már lett volna...  :cavinton:

Már csak 8 nap. :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5002 Dátum: 2011. október 17. - 16:51:20 »
Nocsak...
Most megy a Film+-on az ÉN vagyok Batman! című film.
http://port.hu/en_vagyok_batman!_return_to_the_batcave:_the_misadventures_of_adam_and_burt/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=16685376&i_topic_id=1
Nem is hallottam még róla...

Rögtön utána pedig Az ötödik hős című film következik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5003 Dátum: 2011. október 17. - 20:43:56 »
Abba a minap belefutottam... bemutatja a régi Batman sorozat indulkását, pályáját.
Közbe a jelenbe az öreg West és a Robin csóka nyomoz azután, aki ellopta a batmobilt egy kiállításról.
Csak fél szemmel/füllel bírtam nézni ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #5004 Dátum: 2011. október 19. - 21:11:15 »
Öhm, a Smallville 10. évadjáról nem tud senki semmit? :headscratch: Múltkor még úgy volt, hogy a Viastat egyből leadja a 9. után, de amióta annak vége, síri csend van...

Raisu

• Traveller
« Válasz #5005 Dátum: 2011. október 21. - 14:40:41 »
A Sorozatjunkien írták, hogy készül/terveznek egy Megtorló sorozatot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5006 Dátum: 2011. október 21. - 15:29:09 »
Hn... remélem arra akkor Ry-t visszahívják. Nem kellene már belőle is egy harmadik ember...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5007 Dátum: 2011. október 21. - 15:33:46 »
Amit én olvastam eddig róla abból az derül ki, hogy a Thomas Jane félét akarják folytatni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5008 Dátum: 2011. október 21. - 18:39:34 »
Megtorlóból tényleg nem lenne hülyeség filmsorit csinálni. Főleg, hogy a karakter jellege miatt nem is igényelne olyan nagy költségvetést, mint mondjuk a Smallville.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5009 Dátum: 2011. október 21. - 19:54:06 »
Kivéve, ha nálunk forgatnák, mert akkor mindig elvennék tőle az összes fegyvert.  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5010 Dátum: 2011. október 21. - 19:56:21 »
ez is a marketing része volt. Így kell reklámot csinálni egy még el sem készült filmnek. Pár hétig erről beszél a világ, aztán mikor moziba kerül az embernek beugrik hogy volt valami kavar a film körül és már csak ezért is megnézi.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5011 Dátum: 2011. október 21. - 20:45:38 »
Kivéve, ha nálunk forgatnák, mert akkor mindig elvennék tőle az összes fegyvert.  :hehe:

Erről jut eszembe: Nyáron statiszta voltam egy világháborús filmben és az egyik angol fegyverszakértő gyakran a jellegzetes fekete alapon fehér koponyás Megtorló pólót viselte. Kicsit hasonlított is rá. Ráadásul reggelente a forgatásra egy kisteherautóból osztotta a puskákat, aminek a raktere zsúfolásig tele volt lőfegyverrel. :punisher:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5012 Dátum: 2011. október 22. - 13:16:17 »
Biztos imádja a munkáját :)
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5013 Dátum: 2011. október 24. - 01:24:15 »
Ma este ment a TV2-n a Da Vinci kód, most láttam először. Izgalmas film volt, tetszett. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5014 Dátum: 2011. október 24. - 07:52:18 »
Pedig elég gyenge lett a könyvhöz képest. (Ami amúgy huszad akkora durranás sincs, mint aminek beállították, ugyanakkor az utolsó rejtvény félelmetesen erőltetett elhúzását leszámítva még mindig egy egész élvezhető thriller.)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5015 Dátum: 2011. október 24. - 11:04:25 »
(Ami amúgy huszad akkora durranás sincs, mint aminek beállították, ugyanakkor az utolsó rejtvény félelmetesen erőltetett elhúzását leszámítva még mindig egy egész élvezhető thriller.)
Egyetértek. Akkor inkább az Angyalok & Démonokat ajánlom, ugyanolyan pörgős thriller, csak sokkal több fordulattal és hatásosabb jelenetekkel (meg nagyon hatásvadász jelenetekkel is, de igazából belefér). És ebből is jobb a könyv. :) A többi Dan Brown könyvet meg inkább felejtsük el. ;) Jó, a Da Vinci kód még rendben van, ha nem megyünk bele abba, hogy elhiszed-e a hátterét, hanem egy sima thrillerként kezeljük. :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 24. - 11:06:32 írta Ju »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5016 Dátum: 2011. október 24. - 11:34:01 »
Jó, a Da Vinci kód még rendben van, ha nem megyünk bele abba, hogy elhiszed-e a hátterét, hanem egy sima thrillerként kezeljük. :)

Ha a vallásos részt meg az alaptémát is leszámítjuk, akkor is tele van tárgyi tévedésekkel. Csomó random "érdekességet" tett bele a szerző, de kb. mindegyik csak városi legenda. Most kapásból nem tudok példát írni, mert már rég olvastam, de rengetegszer fogtam közben a fejem, mert végig tényként kezeli azt a sok baromságot...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5017 Dátum: 2011. október 24. - 11:42:12 »
Most kapásból nem tudok példát írni, mert már rég olvastam, de rengetegszer fogtam közben a fejem, mert végig tényként kezeli azt a sok baromságot...

Jó de azért ne vegyük már vérkomolyan. Hiszen ez a szórakoztató irodalom lényege. Tolkien is mesterien és hihetően írta le Mordort és a többit, de a kisnövésű szőrös szomszédomra mégse hiszem hogy egy hobbit a Megyéből.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5018 Dátum: 2011. október 24. - 11:53:50 »
Most kapásból nem tudok példát írni, mert már rég olvastam, de rengetegszer fogtam közben a fejem, mert végig tényként kezeli azt a sok baromságot...

Jó de azért ne vegyük már vérkomolyan. Hiszen ez a szórakoztató irodalom lényege. Tolkien is mesterien és hihetően írta le Mordort és a többit, de a kisnövésű szőrös szomszédomra mégse hiszem hogy egy hobbit a Megyéből.

Igen, de annál egyértelmű, hogy kitaláció. Én nem a Da Vinci meg Jézus belebeszélésekre gondolok, amikről alapból felmerül az emberben, hogy igaz-e vagy sem, hanem ha mondjuk kb. azt írta volna, hogy Magyarország Ázsiában van, de a német a hivatalos nyelv és ez hú de érdekes. Miközben egyértelmű hülyeség, de egy külföldi laikus azt hiszi, hogy így van, mert ez nem szolgálja a cselekményt, csak egy random tény érdekességképp, ami ennél fogva minden bizonnyal igaz, miközben a szerző csak egy random Google-találat alapján írta és ő maga is azt hitte, hogy valóban így van. Jó, ez a konkrét példa nem volt benne, de tele van az egész ilyenekkel. Mindennek utánanézett, de felületesen.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5019 Dátum: 2011. október 24. - 12:08:01 »
Ha a vallásos részt meg az alaptémát is leszámítjuk, akkor is tele van tárgyi tévedésekkel. Csomó random "érdekességet" tett bele a szerző, de kb. mindegyik csak városi legenda. Most kapásból nem tudok példát írni, mert már rég olvastam, de rengetegszer fogtam közben a fejem, mert végig tényként kezeli azt a sok baromságot...
Simán lehet, én nem néztem utána az érdekességeknek. Bekategorizáltam az egészet fikciónak, és annak szórakoztató volt. :) Ezért is szeretem jobban a fantasy műfajt, mert ott lehetőséged sincs bekeverni valami félig nagyjából stimmelő dolgot, aztán eladni tényként.