Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043310 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:TV Műsorok
« Válasz #5040 Dátum: 2011. október 27. - 07:53:32 »
Öhm, a Smallville 10. évadjáról nem tud senki semmit? :headscratch: Múltkor még úgy volt, hogy a Viastat egyből leadja a 9. után, de amióta annak vége, síri csend van...
Már kész van a szinkron, de azt olvastam a port egy hsz-ében (amit fogalmam sincs, honnan vett az illető, de egy haverom is olvasta és teljesen máshol, nem port-on), hogy nem fér bele a műsoridőbe és csak nyáron adják le. Remélem csak hülyeség, vagy megtekinthető lesz előbb, mint az Odaát 3. évada. :)

Walking dead-ről meg annyit beszéltetek már, hogy szerintem most szünetben én is teszek vele egy próbát. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5041 Dátum: 2011. október 27. - 10:54:41 »
Én is egyre biztosabb vagyok benne, hogy el kéne kezdeni nézni ezt a sorozatot. ;)
Szintén. Már annyit meséltetek róla. :P ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5042 Dátum: 2011. október 27. - 11:50:33 »
Mindenképpen érdemes. Én ezer éve nem néztem sorozatokat, de ezt végignyaltam, annyira jól megcsinálták.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5043 Dátum: 2011. október 30. - 00:21:35 »
Mármint a Walkind dead-et?

Az első pár rész nagyon erős, hasbavágó, de szerintem részről részre romlott a minősége. Az évadzáró meg tényleg nagy csalódás volt. A második évadból még nem láttam semmit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5044 Dátum: 2011. október 30. - 00:33:41 »
Igen, azt. Én nagyon csípem a főszereplő csajszit is, a Silent Hill és a Köd óta.

Tegnap bepótoltam egy filmtörténelmi videófilmet is: megnéztem végre a Predátort. :) Régebben félbehagytam, mert a kommandós filmeket sosem szerettem. Most ennek a filmnek hatalmas érdeme, hogy elsőre nézve a mai korban is megállja a helyét. Egyáltalán nem volt rossz, vonatott, vagy unalmas, mint a régi kultfilmek nagy része, ha csak most nézed meg először.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5045 Dátum: 2011. október 30. - 00:56:17 »
A Predátort néztem én is, nagy kedvencem. :) A film egyik legnagyobb erőssége a szereposztás, nagyon eltalálták. A szereplőkről egytől-egyig el lehet hinni, hogy egy profi kommandós csapat tagjai, igazi tökös csávók. :D Persze, csak amíg a predi fel nem bukkan. ;D
Amúgy valóban igaz erre a filmre is az, ami a T2-re: mai szemmel is teljesen nézhető és szórakoztató, a látvány is rendben van. :) Az a jelenet nagyon ütős, amikor a fél dzsungelt lekaszálják a fegyverekkel. ;D

A Walking Dead-ről nem sokat hallottam, illetve nem láttam egy részt sem. Viszont a börzén belelapoztam a képregénykötetbe és ledöbbentem, hogy fekete-fehér. Szerintem egy zombis képregény sokkal hatásosabb lehet színesben, szóval furcsállottam a dolgot.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5046 Dátum: 2011. október 30. - 11:27:39 »
Az a jelenet nagyon ütős, amikor a fél dzsungelt lekaszálják a fegyverekkel. ;D

Dolgozott rendesen a Nagypapa :D
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5047 Dátum: 2011. október 30. - 14:47:45 »
Akkor nektek muszáj megnéznetek a Robowart. Azt a jelenetet vagy ötször koppintják le benne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5048 Dátum: 2011. október 31. - 21:39:02 »
Elkezdtem újra nézni a Smallville-t a 7. évadtól. Annak idején a 8.-nál hagytam abba, mert a tévében annyira össze-vissza adták, hogy mindig lemaradtam 1-1 részről, és elment tőle a kedvem. De most végig akarom nézni. Nagyon tetszik megint. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5049 Dátum: 2011. október 31. - 21:57:03 »
Én már nagyon várom a 10. évadot, valószínűleg a 9-et én is újra fogom nézni mielőtt az utolsó évadba belekezdek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5050 Dátum: 2011. november 01. - 23:35:44 »
Walking dead: A 28 nappal később óta kezdődik egy csomó film úgy, hogy a főhős egy kórházban ébred és addigra mindenki zombi? Elég kiábrándító újra és újra ezt nézni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5051 Dátum: 2011. november 02. - 08:08:36 »
Szerintem ezt a 28 nappal később már eleve lopta.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5052 Dátum: 2011. november 02. - 11:26:19 »
Szerintem ezt a 28 nappal később már eleve lopta.
Nem voltam benne biztos, azért fogalmazatam úgy ahogy, de szóval már nem kétszer láttuk. És az áruházban ragadás is. Azzal nincs baj, mert ugye oda mész ha ellátmány kell. De azt hogy teherautóval odatolatnak és úgy menekülnek ki, azt is már láttam, a Holtak hajnala remakeben.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5053 Dátum: 2011. november 02. - 17:45:48 »
És azt hányszor láttad már, hogy a hős a padlóra kerül, majd feláll, és csodák csodájára győz a végén?

A klisékkel akkor van a baj, ha semmi mást nem tud felmutatni az adott produktum, csak random egymásra hányt kliséhalmazt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5054 Dátum: 2011. november 02. - 17:53:12 »
És azt hányszor láttad már, hogy a hős a padlóra kerül, majd feláll, és csodák csodájára győz a végén?

A klisékkel akkor van a baj, ha semmi mást nem tud felmutatni az adott produktum, csak random egymásra hányt kliséhalmazt.
Nagyon is tetszik a sorozat, csak az említett kliséket mind zombi filmekben láttam. Az kicsit leszűkíti a kört. Amit te mondasz az meg elég általános.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5055 Dátum: 2011. november 02. - 19:04:31 »
A 28 nappal később előtt már volt a Resident Evil 1 legvégén is.
Hát, a teherautós menekülés nagyon is logikus, hisz úgy tudod a legtöbb cuccot elvinni a boltból, és azzal magad alá tudod gyűrni a hordát, míg egy személyautóba hamar betörnének. Vagyis ezzel nincs gond, ha minden zombifilmbe is beleteszik.  ;) Amíg nem tök hülyeség az adott klisé, addig bár újdonság lenne, mégis furán venné ki magát, ha ehelyett mondjuk gördeszkával menekülnének ki onnan szatyrokkal. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5056 Dátum: 2011. november 02. - 19:13:20 »
... Amíg nem tök hülyeség az adott klisé, addig bár újdonság lenne, mégis furán venné ki magát, ha ehelyett mondjuk gördeszkával menekülnének ki onnan szatyrokkal. :)
Kicsit magasabb perspektívát:) Nem is azt mondtam, hogy ne teherautóval meneküljenek. De ha már itt tartunk, a csatorna is szóba jött. Na mindegy.
Ha már szóba jött, az is felmerült, bennem, hogy vajon hány zombin lehetne keresztülhajtani autóval, hogy az autó ne álljon meg. Egy szarvasra ha rámész, simán felül a kocsi és nem ér le a kerék.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5057 Dátum: 2011. november 02. - 20:42:12 »
A Holtak hajnalában nem valami lánctalpassal menekültek? :)
Én nem merném a csatornát választani. Ha ott jönnek, ott aztán tényleg nem lenne hova futni. Mondjuk alapvetően nem mennék el a plázából. Kaja, pia van, rácsok... hol lehet jobb? Tengerparton? :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5058 Dátum: 2011. november 02. - 21:13:31 »
A Holtak hajnalában nem valami lánctalpassal menekültek? :)
Én nem merném a csatornát választani. Ha ott jönnek, ott aztán tényleg nem lenne hova futni. Mondjuk alapvetően nem mennék el a plázából. Kaja, pia van, rácsok... hol lehet jobb? Tengerparton? :)
Egy darabig jó. De nem lát el örökké.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5059 Dátum: 2011. november 02. - 21:40:13 »
Ez igaz, előbb-utóbb váltani kell. Bár bíznék benne, hogy addigra a zombik éhen halnak odakinn. :)