Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041038 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:TV Műsorok
« Válasz #5060 Dátum: 2011. november 02. - 22:14:31 »
Idézet
Nagyon is tetszik a sorozat, csak az említett kliséket mind zombi filmekben láttam. Az kicsit leszűkíti a kört. Amit te mondasz az meg elég általános.
Igen, amit mondtál az klasszik zombifilmes klisé. Csak az. Ez viszont még nem minőségbeli különbség szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5061 Dátum: 2011. november 02. - 23:37:18 »
Ez igaz, előbb-utóbb váltani kell. Bár bíznék benne, hogy addigra a zombik éhen halnak odakinn. :)
Amilyen ütemben nőnek a plázák Pesten... :D
Erről a Walking Deadről lehet tudni, hogy hány évados lesz?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5062 Dátum: 2011. november 03. - 10:10:27 »
Ilyen nézettséggel még jó pár évig menni fog ;).
A harmadik évadot amúgy már be is rendelték.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5063 Dátum: 2011. november 03. - 14:48:57 »
Ez igaz, előbb-utóbb váltani kell. Bár bíznék benne, hogy addigra a zombik éhen halnak odakinn. :)
Nem ürül ki olyan gyorsan egy szupermarket... :D Ha jól védhető, én arra szavaznék, hogy ott elég jó esélyed van kihúzni. Talán jobb is, mint máshol. :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5064 Dátum: 2011. november 03. - 19:14:20 »
Ilyen nézettséggel még jó pár évig menni fog ;).
A harmadik évadot amúgy már be is rendelték.
De  képregény is véges. Vagy nem ragaszkodnak szorosan annak a történéseihez?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5065 Dátum: 2011. november 03. - 19:35:15 »
Megnéztem a Walking Dead első évadot. Elég vegyes a véleményem róla. Az első rész űtőtt elejétől headshot a végéig párszáz zombi a tank körül. A második részben király volt a menekülési terv. Ezután jöttek  negatívumok. Nem értem minek raknak bele új sztorikat és szereplőket, hiszen díjnyertes képregényről beszélünk. Na jó, a nyílpuskás csávó legalább badass. Amy átalakulása is jól meg volt csinálva. A második évad pedig elég béna szerintem. Shane-t miért nem nyírták ki?

Más: Terra Novát elkezdte valaki?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5066 Dátum: 2011. november 03. - 19:42:56 »
Mondjuk alapvetően nem mennék el a plázából. Kaja, pia van, rácsok... 
Én abban a plázában akarok bennrekedni ahol ez a bolt van.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5067 Dátum: 2011. november 03. - 21:09:48 »
De  képregény is véges. Vagy nem ragaszkodnak szorosan annak a történéseihez?

Hát már eddig is volt pár eltérés, ráadásul még a képregénynek sincs vége (remélhetőleg egy darabig még nem is lesz ;)), szóval jó sok évadot ki lehet még ebből hozni.

Más: Terra Novát elkezdte valaki?

Én elkezdtem. Nem a legjobb, de vannak benne dínók ;). Ja, és sokakkal ellentétben szerintem a CGI sem rossz annyira.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5068 Dátum: 2011. november 03. - 21:28:58 »
Úgy látszik nem csak szerintem hasonlít Glenn Shortroundra az Indiana Jones 2-ből  :lol:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5069 Dátum: 2011. november 07. - 00:25:58 »
Megnéztem a Walking Dead 2. sorozat 1-3-at. Az első kettő nagyon tetszett, a harmadik már kicsit vontatott volt. De még mindig jobb, mint bármilyen más hasonló témájú film. Az első rész az elejétől a végéig képes volt fenntartani a feszültséget.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5070 Dátum: 2011. november 07. - 08:30:04 »
Nekem is a szezonpremier tetszett a legjobban. Inkább a 2. volt az ami nem nagyon jött be, szerintem elég sok hülyeség volt benne. A 3. rész viszont megint bejött, Shane jelenetei nagyon jók voltak ;).

venom75

• Pókfej
« Válasz #5071 Dátum: 2011. november 07. - 16:28:01 »
Én is ugyan így vagyok vele, a 2. rész nem nagyon tetszett. Én azt hittem , hogy a sorozat követni fogja a képregényt , de merőben eltérő dolgok vannak a két mű között. Nem tudom eldönteni melyik tetszik jobban.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5072 Dátum: 2011. november 07. - 20:59:47 »
Én örülök, hogy csak nagyvonalakban követi. Így nem lesz kiszámítható. Plusz, a kettő között van egy hatalmas különbség a karakterek között. Hiába ugyanazok, a filmesek például sokkal inkább szerethetőek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5073 Dátum: 2011. november 09. - 14:15:04 »
Áh, bazz nem igaz... eddig néztem majdnem mindig a Születet feleségeket ;D tök jó volt, jókat röhögtem rajtuk mindig, főleg a kedvenc párosom a Lynett és Tom házaspár volt, olyan jól működtek együtt és télleg sok mindent éltek/vészeltek át, erre a mostani részekben meg jól szétbarmolták őket... nem tom mi lesz a vége, mert a Tv2 megint nem adja tovább, valszeg most lehet szezonvége, vagy franc se tudja náluk, össze-vissza adják a részeket... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5074 Dátum: 2011. november 09. - 14:33:06 »
Bub: hányadik évadban? Az első 5 évadot én is láttam, de igazán csak az elsőt élveztem. Később átment szatirikus komédiából drámába, és az már nem tetszett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5075 Dátum: 2011. november 09. - 15:08:01 »
Áh, voltak még ebben komádiás jelenetek :D hanyadik évad, na ez az, mit nem tok, az említett okok miatt... de talán ez lehetett a tavalyi... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #5076 Dátum: 2011. november 09. - 15:40:13 »
7. évad ment most a TV2-n, és igen, most volt az évadzáró. Én is szeretem Lynette-éket, de szerintem ez már nagyon ért nekik. Azért amit Lynette néha Tommal csinál, az tényleg ki tudja verni a biztosítékot. :S

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5077 Dátum: 2011. november 09. - 15:43:14 »
Mit csináltak velük? Az első évadot én is láttam annak idején, mert Lois volt ugye a főszereplő. Az nagyon jól megírt történet volt, nagyon tetszett. Megnéztem a másodikat is, de az egyszerűen csak egy sztori nélküli valami volt, hogy már úgyis elviszik a szereplők a hátukon. Többet nem is néztem, de pont az utolsó előtti részt láttam, amikor nyaralni mennek Tomék. Lynette különben eszméletlen jó színésznő, egy idő után már majdnem csak miatta néztem tovább a 2. évadot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5078 Dátum: 2011. november 09. - 16:07:15 »
7. évad ment most a TV2-n, és igen, most volt az évadzáró. Én is szeretem Lynette-éket, de szerintem ez már nagyon ért nekik. Azért amit Lynette néha Tommal csinál, az tényleg ki tudja verni a biztosítékot. :S
Hát azért Tom se volt kutya, kétszer is megcsalta, sőt az egyikből ugye egy kölök is lett.
De télleg rohadt sok mindenen mentek keresztül, rák, az üzletiek csődbe jutása, az említett megcsalások,m eg még kitudja mi, ami most nem jut eszembe. :D

Kaine: hát most úgy néz ki szét mentek, külön költöztek/nek, majd kiderül a következő évadban, elvben az az utsó, vagy ez az utsó, mert az megy most odakint? A fene se tudja már. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5079 Dátum: 2011. november 09. - 16:32:21 »
Most megy kint a 8., egyben utolsó évad. Anno én a negyedik, vagy ötödik szezonvégén hagytam abba, amikor az 5 éves ugrás volt. Akkor se tetszett már nagyon, de ott végleg feladtam.