Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041612 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:TV Műsorok
« Válasz #5100 Dátum: 2011. november 10. - 19:40:12 »
Én csak a Z-t bírom igazából, azt is fillerek nélkül. A GT egy nagy zagyvaság, az eredeti meg tényleg gyerekeknek szól. Bár állítólag az az igazi Dragon Ball.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5101 Dátum: 2011. november 10. - 22:08:43 »
A GT mindig is hülyeség volt. A Z azért még mindig adja:
Kicsit Mojo Jojós...  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5102 Dátum: 2011. november 11. - 00:46:08 »
Ez is? Ikonikus pillanat a karakter ismerői számára.

;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #5103 Dátum: 2011. november 11. - 07:14:25 »
A gt télleg nagyon gáz, látszik, hogy Toriyamának nem sok köze volt hozzá. De valamikor már én is elkezdem nézni magyarul, mert eddig csak  lengyel/franci változatban láttam ( ;D) csak várok kicsit, amíg messzebre jutnak, mert emlékeim szerint az első etap, amikor az űrbe flangálnak nagyon gáz...

Ez a Vegita rész télleg jó, meg már egyideje  nagyon bírom az angol szinkronját, a Kai-t is sikerült megszereznem angolul, majd azt is megkellene már nézni
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5104 Dátum: 2011. november 11. - 08:15:07 »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5105 Dátum: 2011. november 11. - 11:25:05 »
The Seven Kingdoms of Westeros:

Jó volt. :) Bár beletelt pár percbe, amíg megtaláltam a kedvenc mockingbird-ömet. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5106 Dátum: 2011. november 11. - 14:42:30 »
Idézet
Ez a Vegita rész télleg jó, meg már egyideje  nagyon bírom az angol szinkronját
Zseniális az angol szinkronja Vegetának. Van akinek sokkal gyengébb, mint a japán, de csak emiatt megéri angolul nézni.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5107 Dátum: 2011. november 11. - 17:21:27 »
A gt télleg nagyon gáz, látszik, hogy Toriyamának nem sok köze volt hozzá. De valamikor már én is elkezdem nézni magyarul, mert eddig csak  lengyel/franci változatban láttam ( ;D) csak várok kicsit, amíg messzebre jutnak, mert emlékeim szerint az első etap, amikor az űrbe flangálnak nagyon gáz...
Az tuti, hogy gáz, sokszor már én szégyelltem magam. Már többször gondoltam rá, hogy abbahagyom, de reménykedem benne, hogy jobb lesz... :roll:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5108 Dátum: 2011. november 15. - 09:25:58 »
Szeptemberben Ben mutatott videókat meg egy képet, ahogy Jackman lecsapott egy pankrátort, Bub meg kérdezte, mikor lesz a Viasaton. A válasz: Semmikor. :D Elméletben múlt héten lett volna, de nálunk csak a hétfői adást közvetítik. Múlt héten nem volt, tegnap meg már múlt időről beszéltek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5109 Dátum: 2011. november 15. - 09:56:14 »
Jaja, pont tegnap elkaptam, nem tom miért néztem (mondjuk hétfőn vmiért mindig tt ragadok főleg ha szegedről a fogorvostól jövök haza, márcsak a tv előtt van kedvem ülni, és az megy, máshol semmi más "értelmes" nincs...) , de hát itt is csak Farkasként emlegették ;D
Amúgy mekkora gáz ez a pankráció... és mennyi rajongója van, te jó ég... :o

venom75

• Pókfej
« Válasz #5110 Dátum: 2011. november 15. - 14:48:52 »

Nem is lesz olyan rossz év.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5111 Dátum: 2011. november 19. - 20:16:44 »
Bazz, de szégyen... én most tudtam meg, hogy Februárban meghalt Balázsi Gyula. Eszméletlen, hogy sorba mennek el a legendás szinkron/színészek...
Az IszDB (Internetes Szinkron Adatbázis) 916 filmszinkron elkészítését jegyzi a neve mellett, de emellett számtalan sorozatban kölcsönözte a hangját egyes szereplőknek. Általa szólalt meg magyarul például Matula detektív a Két férfi, egy eset, Harry Morgan a Dexter, Roman Jáchym a Kórház a város szélén, Rick a Magnumban (nekem ő volt a legismertebb szerepe, vele azonosítottam végig a hangját) vagy John Locke a Lost című sorozatban (ez meg gáz, hogy az ő karakterét bírtam a legjobban a sorozatban és csak itt esett le, hogy tééélleg, ő volt... :-\)  és egy kis Pók vonatkozása is legyen, ő volt Bruce Cambell (a színházi teremőr) hangja a második részben.
Hát sajnálom nagyon... nekem kb annyira "kultikus" hang volt, mint Selmeczi, vagy Szakácsi Sándor... :-\

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5112 Dátum: 2011. november 20. - 00:06:23 »
Megnéztem én is a  The Walking Dead eddig megjelent részeit. Nagyon jó sorozat csak ajánlani tudom , annak aki még nem látta. Alig várom, hogy kijöjjön a 6. rész. Az első 2 kötetet olvastam előtte, és nagyjából még a 2. kötet vége felé tartanak. Rengeteg helyen eltér a képregénytől, de nem tudnám megmondani melyik jobb: valamiben a képregény valamiben a sorozat jön be jobban. Talán a képregény jobban tetszik egy picit, mert mégiscsak azzal találkoztam először.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5113 Dátum: 2011. november 20. - 14:59:45 »
Most láttam, hogy a Prizma TV-n minden szombaton és vasárnap 11:05-től illetve 17:55-től megy a Lois & Clark. Tegnap volt az első rész.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #5114 Dátum: 2011. november 20. - 16:21:14 »
Eszméletlen, hogy sorba mennek el a legendás szinkron/színészek...
Ne is mondd... :( Melyik nap is volt a Viasat3-on a Batman: Kezdődik? Talán szerdán. Én még nem láttam korábban, és hirtelen a készítés dátuma sem ugrott be, és pont az jutott eszembe, hogy milyen régi szinkron ez? Selmeczi, Szakácsi, Kaszás Attila, Kristóf Tibor... :(:(:(
Egyébként az ISzDb nekem is az egyik kedvencem :), nagyon korrekt oldalnak tartom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5115 Dátum: 2011. november 20. - 16:42:46 »
He, most hogy így felsoroltad, a Bats stábja szinkron terén eléggé megnyírbálódott... :-\

venom75

• Pókfej
« Válasz #5116 Dátum: 2011. november 29. - 18:30:14 »
The Walking Dead 7. része nagyon jó szerintem , nekem eddig ez tetszett a legjobban a második évadból.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5117 Dátum: 2011. november 29. - 18:32:26 »
A vége, a pajtás jelenet nagyot ütött bár amikor Sophia anyja valami olyasmit mond, hogy "Úgy érzem, mintha itt lenne a közelemben" sejtettem a végkifejletet.  :'(

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5118 Dátum: 2011. november 29. - 18:36:47 »
A pajtás jelenet nekem is tetszett. Ezen a jeleneten és az első részen kívül csak az tetszett, amikor Shane és Otis akcióztak a városban. Amúgy meg elég lagymatag az évad. Szerintem jócskán az első évad színvonala alatt van. Ez pedig nagyon bánt. Remélem, a szünet után magukra találnak a készítők.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5119 Dátum: 2011. november 29. - 18:42:58 »
Szerintem meg pont így tökéletes. 4-5 részenként van egy nagy dobás, ami felrázza a nézőt.