Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044404 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:TV Műsorok
« Válasz #5320 Dátum: 2012. március 03. - 19:10:12 »
Van még más fantasy-sorozat, amit nem biztos itt mindenki ismer. A két évadot megért Legend of the Seeker (összesen 44 rész). Terry Goodkind: Az Igazság Kardja könyvsorozatából készült. Egy jó rendezővel igazi Gyűrűl Ura utóddá válhatna a mozikban. Mai napig sajnálom, hogy kaszálták, ha többször is szembe menetek a sorozat készítői a könyvek jól megírt történéseivel. :( Mivel szindikátusi sugárzás volt, nem befolyásolta volna az újabb évadokat a nézettség, hanem a gyártó stúdió költségvetés hiánya miatt állt le a forgatás.

Hazai csatornán leadják végre.

Március 11. 0:50. A hős legendája 1×01-02, Cool

Március 11. 14.50. A hős legendája 1×01-02 ismétlés, Cool

Remélem, nem a két évvel ezelőtt készült DVD-szinkronnal, mert Mahó Andrea Kahlan szinkronhangjaként szörnyű.  :drying:

Vagy ott van már az rtl klubon is bemutatott Merlin kalandjai.  :hehe: Negyedik évadra egész megizmosodott a sorozat és nem untattak egy percnyi töltelék résszel sem. Az angolok valamit tudnak.  ;)

« Utoljára szerkesztve: 2012. március 03. - 19:15:20 írta BlackArrow »

balogh44

• Thanos
« Válasz #5321 Dátum: 2012. március 03. - 19:39:09 »
Na igen, ezeket ismerem is, és ezek nem unalmasak!! Követni fogom a Cool-on a Hős legendáját, de a fordításból ítélve marad az a szinkron, de sebaj! :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5322 Dátum: 2012. március 03. - 20:44:34 »
A Trónok harca könyvsorozatot (pontosan A Tűz és Jég Dala magyarul, ha jól ismerem a fordítást) a fantasy műfajba sorolják. Pont. A fantasy műfajt alműfajokra szokták osztani, mert annyira szerteágazó. Egy viszonylag új alműfajba tartozik, amit realistic fantasy-nek hívnak. Én két sorozatot szoktam kiemelni a műfajból: George Martin Song of Ice and Fire-jét és Robin Hobb Farseer Trilogy-ját. Innentől mindenkinek személyes véleménye, hogy neki tetszik-e ez az alműfaj, de azon vitatkozni, hogy fantasy vagy sem, teljesen felesleges. ;)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5323 Dátum: 2012. március 03. - 23:34:38 »
Az esős jelenetek a Helm-szurdok ostromára emlékeztetnek. Remélem elég monumentális lesz. :oh:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5324 Dátum: 2012. március 04. - 13:16:29 »
Annyira biztosan nem, jóval kevesebb pénz jut a költségvetésből egy ilyen csatára sajnos. Ezért nem vállalták be az első évadban sem a nagy csatát...az eléggé illúzióromboló megoldás volt, azt meg kell hagyni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5325 Dátum: 2012. március 04. - 16:03:44 »
A Katedrális mini-sorozat (aminek idén nyáron lesz a folytatása, Az idők végezetéig  :brow: ) csatajelenetei voltak eddig a legnagyobb próbálkozás tévés szinten, csak a fényképezés lehetett volna jobb. Bőven elégedett leszek, ha azt sikerült megvalósításilag felül múlni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5326 Dátum: 2012. március 04. - 16:09:28 »
Na, idén jön a Dallas vadi új részekkel, igaz egyenlőre kint a TNT csatornán!

http://www.youtube.com/watch?v=LcBo5Vs7974

Reméljük megyen majd itthon is, ha a Story 5 végezz az összes résszel!! :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5327 Dátum: 2012. március 04. - 16:26:07 »
Eh....
Ez már nem ugyanaz az feeling...
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5328 Dátum: 2012. március 04. - 17:15:51 »
A story 5 már negyedszerre nyomja le.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5329 Dátum: 2012. március 04. - 17:22:35 »
Én most nézem kihagyás nélkül! :D Mondjuk szerintem, az az egyetlen normális sorozat azon a csatornán!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5330 Dátum: 2012. március 04. - 18:38:47 »
Nono, ott debütált tavaly az Avengers rajzfilm is M.O.-n :D

Ja, a Trónok harcában télleg gáz volt a nagy csata kihagyás... bár ötletnek nem volt rossz sztem, de azért mégis sajnáltam, hogy kimaradt a csata.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5331 Dátum: 2012. március 04. - 19:04:49 »
Én is bántam, hogy kihagyták a csatát. Így nem láttuk, hogy harcol Tyrion.  :stupid:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5332 Dátum: 2012. március 04. - 19:28:20 »
Ja, mer a könyvben harcolt? :D
He, azt hittem ott is így volt? :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5333 Dátum: 2012. március 04. - 20:14:56 »
Egy lovon harcolt és csak egy több darabból összetákolt páncélja volt, nem Lannister-páncél és a sisakján meg volt egy nagy tüske. Pár embert lecsapott, a tüskével meg kinyírt egy lovat, ha jól emlékszem.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5334 Dátum: 2012. március 07. - 22:45:07 »
Feket fénykard??  !!!  :oh:  És penge formájó, nem olyan egyenes rúd, mint a sima fénykardok
http://www.youtube.com/watch?v=OwXnfJXVxKA&feature=related

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5335 Dátum: 2012. március 07. - 22:47:24 »
Utánanéztem. Vizsla ősei csórták a jedi templomból.
Azt hittem, hogy egy sima vibrokard.
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 07. - 22:50:59 írta Fantomex »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5336 Dátum: 2012. március 07. - 23:18:39 »
Feket fénykard??

Egész jól néz ki, de nekem Mace Windu kardja a kedvenc.
Tejet kérek! Csokisat!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5337 Dátum: 2012. március 07. - 23:31:36 »
Ja igen, a mandaloriaiak lopták a régi köztársaság bukása után. Érdekes a formája.
Jó, hogy a sorozat azért feszeget néhány felmerülő kérdést a SW történetel kapcsolatban. PL hogy a béke őrei a jedik, tábornokok és katonai vezetők lettek. Meg inváziókat hajtanak végre. Igen rossz irányt vett a gondolkodásuk.
Na meg a klónok érdekesek még. Volt egy, aki pénzért elárulta a társait. Egy másik dezertált és családot alapított. Hogy ez hogy lehet nem tudom, mert nekik genetikailag iktatták ki az önállóságukat és hűségre tenyésztették őket. De hát "a természet utat tör magának" (Dr. Ian Malcolm)   :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5338 Dátum: 2012. március 08. - 23:17:16 »
Nem rossz ez a fekete fénykard, csak azt nem értem, hogy miért a hátán viseli a fickó? Hiszen az (kikapcsolt állapotban) csak egy markolat. A másik meg, hogy bár nem követem a rajzfilmet, így ezt a fickót sem ismerem, de úgy látom, nem erőhasználó. Vagyis egy képzett Jedi ellen párbajban semmi esélye.

Idézet
De hát "a természet utat tör magának" (Dr. Ian Malcolm)
Ez akkor is igaz, ha egy buliban túl sokat piál valaki. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 08. - 23:21:05 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5339 Dátum: 2012. március 09. - 00:48:05 »
Nem rossz ez a fekete fénykard, csak azt nem értem, hogy miért a hátán viseli a fickó? Hiszen az (kikapcsolt állapotban) csak egy markolat. A másik meg, hogy bár nem követem a rajzfilmet, így ezt a fickót sem ismerem, de úgy látom, nem erőhasználó. Vagyis egy képzett Jedi ellen párbajban semmi esélye.
Az egy mandaloriai harcos vezér, megszállott harc mániások. Valóban nem erő használó. Elég jók harcban amúgy a mandaloriaiak. A fickó ebben a történetben bukkan fel először.
Akik még félelmetes ellenfelek azok a kommandó droidok. de tényleg. A sima rohamdroidok és a hólyag formájú szuper rohamdroidok, csak nevetséges aprítani valók, de ezek tényleg durvák :)
Idézet
De hát "a természet utat tör magának" (Dr. Ian Malcolm)
Ez akkor is igaz, ha egy buliban túl sokat piál valaki. :lol:
"...jobb ha félre álltok, hipp-hopp, jön vukk"