Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041046 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:TV Műsorok
« Válasz #5600 Dátum: 2012. október 15. - 08:30:34 »
Én csak filmbeli megjelenítésre céloztam, nem a rajzolt hősökre :) A barátnőm is azért nézte a Smallville utolsó 1-2 évadát, mert az ottani Green Arrow is sokat mutogatta a kocka hasát. Bár mondtam, hogy nekem is 8 kockából áll a hasam.. csak épp egy gömb alá elrejtve  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 15. - 14:14:13 írta slider78 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5601 Dátum: 2012. október 15. - 10:11:00 »
A Smallville Zöld Íjász tök jó karakter volt, én nagyon bírtam.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5602 Dátum: 2012. október 15. - 11:31:36 »
Szerintem is  nagyon jól hozta a karaktert.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5603 Dátum: 2012. október 15. - 14:17:38 »
Egy szóval sem mondtam, hogy bármelyik karakter rossz lett volna, csak szerintem van olyan nő, aki csak a szépfiúkért néz képregényen alapuló sorozatot. Visszatérve a mostani Arrow-a, ahogy imdb-n néztem a következő két rész leírását, jó lesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5604 Dátum: 2012. október 15. - 14:21:10 »
Ez szinte bizonyítható, hisz a 300-ért is minden nő odavolt, mert kigyúrt félmeztelen férfiak voltak benne végig. :) De lássuk be: van olyan nő, akiért mi is megnézünk egy filmet, vagy sorozatot.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5605 Dátum: 2012. október 15. - 14:39:41 »
Úgy ahogy mondod.  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5606 Dátum: 2012. október 15. - 15:03:28 »
Van olyan férfi, akiért én is szinte bármilyen filmet megnézek, de ő Tom Hiddleston, és gyönyörűbb, mint bármelyik kigyúrt izomállat. ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5607 Dátum: 2012. október 15. - 15:21:05 »
De lássuk be: van olyan nő, akiért mi is megnézünk egy filmet, vagy sorozatot.  :)
Naná, hogy van!  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5608 Dátum: 2012. október 15. - 17:24:52 »
Van olyan férfi, akiért én is szinte bármilyen filmet megnézek, de ő Tom Hiddleston, és gyönyörűbb, mint bármelyik kigyúrt izomállat. ;)

Miatta olyan nagy kedvenc a Thor nálam. Mondjuk, nem azért, mert gyönyörű, hanem mert brilliánsan játszik.  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5609 Dátum: 2012. október 15. - 17:30:40 »
Nekem is a játéka miatt nagy kedvencem a Thor. :) A War Horse-ban is az a rész tetszett, amikor ő alakított. Szinte levegőt nem mertem venni, nehogy megtörjön a pillanat. Brilliánsan alakít, szavakat alig tudok rá mondani. Ez keltette fel a figyelmem és utána láttam meg, hogy igencsak vonzó ő egyébként is. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5610 Dátum: 2012. október 15. - 22:21:28 »

Ez a hapsi neked gyönyörű? :o Elég fura ízlésed van. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5611 Dátum: 2012. október 15. - 22:29:18 »
Egyik lányismerősöm is a 'rabja'.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5612 Dátum: 2012. október 15. - 22:40:59 »
Én is ismerek pár csajt, akik odavannak érte. A Thorból még.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5613 Dátum: 2012. október 15. - 22:45:34 »
Igaz, Thorért is oda és vissza vannak rendesen. Azok a fürtök... :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5614 Dátum: 2012. október 15. - 22:56:55 »
Miért, ki kéne gyönyörű legyen? :P Brad Pitt, vagy Bruce Willis, vagy Stallone, vagy valami hasonló ocsmányság? :P

Egyébként gyönyörű szemei vannak. ;) Nekem az az egyik gyengém. :)

Igaz, Thorért is oda és vissza vannak rendesen. Azok a fürtök... :hehe:
Jaja, őérte is sokan odavannak. Ő nekem túl kigyúrt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5615 Dátum: 2012. október 15. - 23:13:01 »
Hát, sok nőnek nem feltétlenül a külseje miatt tetszik az adott pasi, hanem a belső tulajdonságok, az intellektualitás fogja meg. Meg Hiddleston azért tényleg nem bűnronda. :D

Mondjuk az meglep hogy Brad Pittet ocsmánynak tartod. A nők 95%-a nem ért egyet veled, az tuti. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5616 Dátum: 2012. október 15. - 23:18:13 »
Hát, sok nőnek nem feltétlenül a külseje miatt tetszik az adott pasi, hanem a belső tulajdonságok, az intellektualitás fogja meg.
Jah, az átlag feletti (jóval feletti) intelligencia igencsak vonzó dolog. Még önmagában nem elég, de szükséges feltétel. :)

Mondjuk az meglep hogy Brad Pittet ocsmánynak tartod. A nők 95%-a nem ért egyet veled, az tuti. ;D
A nők 95%-a sokmindenben nem ért egyet velem. Nem újdonság. :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5617 Dátum: 2012. október 15. - 23:26:28 »

Pont, hogy ellenkezőleg. Az összes lányismerősöm, akinél rákérdeztem, azt válaszolta, hogy Tom Hiddleston jön be nekik leginkább a filmből (Avengers). Inkább az számít fura ízlésűnek, aki nem őt mondja.
Tudom, ez férfi szemmel furának tűnhet, mert folyton a "kigyúrt állat" típust próbálják sugallni a filmek, hogy az a nők ideálja, de ugyanez fordítva is igaz, csomószor van, hogy a nők egymás közt valamit borzasztóan fontosnak hisznek, mint mondjuk az öltözködést ("De csinos vagy, Gizikém!") és inkább hallgatnak a nők véleményére, mint a férfiakéra, miközben a pasik meg teljesen más dolgokat találnak fontosnak a nőkön. Pl. a volt barátnőm nekem sokkal jobban bejött egyenes hajjal, de ő úgy érezte, hogy hullámosítva áll neki jobban és mindig elnézést kért, amikor nem volt ideje megcsinálni a haját, miközben mérföldekkel jobban állt neki természetes állapotban. :doh: :roll:

Amúgy a külsőségeken túl bejöhet valakinek egy bizonyos típus, vagy stílus is, a "kisugárzás" miatt. Például nekem a kedvenc női képregényes karakterem Emma Frost, valahogy nagyon szeretem a figurát, ennek ellenére nem jönnek be a platinaszőkék, a mellműtött csajok, a ribancok meg főleg nem. Vagy a nem kimondottan férfiakat megcélzó Gossip Girl című sorozatból azért néztem végig majdnem teljesen az első évadot, mert megfogott Blarie Waldorf karaktere. (Eredetileg csak karakter tervekhez és egyéb rajzokhoz kerestem "modellt", ehhez kellett volna Leighton Meester, aki a szerepet játssza, mert folyton pántot viselt a hajában, mint az a figura, akit rajzolni akartam.) Mindketten értelmes, manipulatív, ravasz csajok némi cinizmussal és valahogy szeretem ezt a típust.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5618 Dátum: 2012. október 15. - 23:36:26 »
Miért, ki kéne gyönyörű legyen? :P Brad Pitt, vagy Bruce Willis, vagy Stallone, vagy valami hasonló ocsmányság? :P

Szvsz Brad Pitt jobban néz ki, Willis, Stallone, őket hagyjuk :D  Nem néz ki rosszul Tom, de a gyönyörűtől elég távol van, de ízlésen nem érdemes vitatkozni, ha neked bejön egészségedre :)
Tejet kérek! Csokisat!

Ju

• Pókfej
« Válasz #5619 Dátum: 2012. október 15. - 23:42:45 »
Tudom, ez férfi szemmel furának tűnhet, mert folyton a "kigyúrt állat" típust próbálják sugallni a filmek, hogy az a nők ideálja
Én azt tapasztaltam, hogy azok a lányismerőseim, akik értelmesek, pont nem buknak a kigyúrt állat típusra. Mint ahogy igazából az értelmes férfiismerőseimet sem érdeklik a hülye libák.

Vagy a nem kimondottan férfiakat megcélzó Gossip Girl című sorozatból azért néztem végig majdnem teljesen az első évadot, mert megfogott Blarie Waldorf karaktere.
Nekem ő volt a kedvencem a sorozatban. :)

Nem néz ki rosszul Tom, de a gyönyörűtől elég távol van, de ízlésen nem érdemes vitatkozni, ha neked bejön egészségedre :)
:) Azok a szemek és az az állkapocs... meg a magas, szálkás alkat... nekem nagyon tetszik. :)