Ez a hapsi neked gyönyörű?
Elég fura ízlésed van. 
Pont, hogy ellenkezőleg. Az összes lányismerősöm, akinél rákérdeztem, azt válaszolta, hogy Tom Hiddleston jön be nekik leginkább a filmből (Avengers). Inkább az számít fura ízlésűnek, aki nem őt mondja.
Tudom, ez férfi szemmel furának tűnhet, mert folyton a "kigyúrt állat" típust próbálják sugallni a filmek, hogy az a nők ideálja, de ugyanez fordítva is igaz, csomószor van, hogy a nők egymás közt valamit borzasztóan fontosnak hisznek, mint mondjuk az öltözködést ("De csinos vagy, Gizikém!") és inkább hallgatnak a nők véleményére, mint a férfiakéra, miközben a pasik meg teljesen más dolgokat találnak fontosnak a nőkön. Pl. a volt barátnőm nekem sokkal jobban bejött egyenes hajjal, de ő úgy érezte, hogy hullámosítva áll neki jobban és mindig elnézést kért, amikor nem volt ideje megcsinálni a haját, miközben mérföldekkel jobban állt neki természetes állapotban.

Amúgy a külsőségeken túl bejöhet valakinek egy bizonyos típus, vagy stílus is, a "kisugárzás" miatt. Például nekem a kedvenc női képregényes karakterem Emma Frost, valahogy nagyon szeretem a figurát, ennek ellenére nem jönnek be a platinaszőkék, a mellműtött csajok, a ribancok meg főleg nem. Vagy a nem kimondottan férfiakat megcélzó Gossip Girl című sorozatból azért néztem végig majdnem teljesen az első évadot, mert megfogott Blarie Waldorf karaktere. (Eredetileg csak karakter tervekhez és egyéb rajzokhoz kerestem "modellt", ehhez kellett volna Leighton Meester, aki a szerepet játssza, mert folyton pántot viselt a hajában, mint az a figura, akit rajzolni akartam.) Mindketten értelmes, manipulatív, ravasz csajok némi cinizmussal és valahogy szeretem ezt a típust.