Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041087 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #5680 Dátum: 2012. november 06. - 17:51:24 »
Hey, mi miatt húzta át fekete csikkal a szöveget? És egyáltalán ez hogy működik?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5681 Dátum: 2012. november 06. - 18:27:57 »
A fekete csík a spoilerek, beírására való.Ha nem akarod elrontani a másik élményét, pl egy képregény olvasásánál akkor amikor hozzászólsz itt a fórumon elrejted, a történetre való hivatkozásod, utalásod, nehogy elrontsd a másik örömét ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5682 Dátum: 2012. november 06. - 19:20:52 »
Najó ez nagyon hülyeség :)
Mármint a spoiler elrejtése, vagy a Te "spoilerezett" beírásod?

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #5683 Dátum: 2012. november 06. - 20:56:09 »
Rájöttem számomra mi a legjobb sorozat: Alf
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

BuB

• Pókfej
« Válasz #5684 Dátum: 2012. november 06. - 22:03:53 »
A Kivülállókat néz i valaki? :D Az Angol Hősök koppincs ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5685 Dátum: 2012. november 06. - 22:07:04 »
Nem... még. :)

Az Angol Hősök koppincs ;D
Nem kell többet mondanod ahhoz h azonnal megkeressem. :D

De. Az eredeti címét. :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5686 Dátum: 2012. november 06. - 22:07:10 »
Én az Arrow-t nézem, már ha képregényekről beszélünk. 4 rész után is jónak tűnik. Örülök, hogy fullos első évad lesz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5687 Dátum: 2012. november 06. - 22:09:07 »
Oh. Misfits. Mindent visszavonok. :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5688 Dátum: 2012. november 06. - 22:23:39 »
No, miért, mesélj?
Én még nem döntöttem, el, hogy tetszik e annyira (sok minden zavar, főleg a kihalt utcák, a hülye erő használatuk :roll:), egy dolog ami bejött, a nyúlánk gyerek dumája, stílusa, azon lehet röhögni. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5689 Dátum: 2012. november 06. - 22:32:41 »
Hú, röviden... Taplók. De úgy igazán. Úgy, hogy miután kiesett a kapa a szájukból, legszívesebben fejbe vágnám vele őket. :uhoh:
A történet az eleje alapján még jó is lehet, és az tény, hogy az egész nagyon egyedi, de olyan elemi sötétség árad a karakterekből és ez olyan szinten vágja ki nálam a biztosítékot, amire nincs szó.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #5690 Dátum: 2012. november 06. - 22:53:14 »
Az arrownak mér egyre kisebb a nézetsége?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5691 Dátum: 2012. november 06. - 22:55:33 »
Nekem nagyon bejön az Arrow. Nem húzzák úgy a dolgokat mint a Smallville-ben. A Smallville sorozatfináléja óriási csalódás volt.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #5692 Dátum: 2012. november 06. - 22:56:28 »
Nem rossz az! Azt is 10 részig néztem talán :D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5693 Dátum: 2012. november 06. - 23:00:48 »
Én meg 10 évig és baromi pipa voltam a végén.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5694 Dátum: 2012. november 07. - 06:34:57 »
Az arrownak mér egyre kisebb a nézetsége?
Minden sorozatnál így van. A lényeg ott az, hogy évadon belül az átlagos nézőszám mennyi, és hogy az mennyire változik egyes évadok között.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5695 Dátum: 2012. november 07. - 06:50:43 »
Az Arrownál pont az tetszik, ami a veszte lehet. Egyből a közepébe csaptak. Nincs húzás mint a Smallvilleben (pedig nagyon szerettem a sorozatot). Viszont kérdés, mennyi ideig tudják a feszültséget és az akciókat fent tartani. Van pár rejtély a filmben, de nem hiszem, hogy ezeket akár csak 5 évadon keresztül tudnák húzni. De ne nekem legyen igazam.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5696 Dátum: 2012. november 07. - 10:04:25 »
Dextert, Homelandet ki nézi?
Nem tudom eldönteni, melyiket szeretem jobban. ;D Mindig azt nézem meg előbb amelyiknek az előző része egy picivel jobb volt. Persze mivel ugyanúgy vasárnap mennek, mint a Walking Dead, ezért csak az után jöhetnek szóba. ;)
A Dexter talán ismertebb itthon, de ajánlom a Homelandet is mindenkinek, aki vevő egy nagyon erős hírszerzős, összeesküvős drámára.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5697 Dátum: 2012. november 07. - 12:03:33 »
Viszont kérdés, mennyi ideig tudják a feszültséget és az akciókat fent tartani. Van pár rejtély a filmben, de nem hiszem, hogy ezeket akár csak 5 évadon keresztül tudnák húzni.
Én is kb így látom. Szerintem a rejtélyek nagy részét még az első évadban megoldják, aztán 1-2 folytatódik a következőben.

Dextert, Homelandet ki nézi?
A Homelandet elkezdtem (A kedvenc Firefly színésznőm miatt :)), de az első rész már annyira nem tetszett, hogy nem néztem tovább. :( A Dexter szimplán nem érdekelt soha. És nekem a másik Dexter jut eszembe róla. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5698 Dátum: 2012. november 07. - 14:54:17 »
És nekem a másik Dexter jut eszembe róla. ;D

;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5699 Dátum: 2012. november 07. - 15:56:50 »
Az Arrownál pont az tetszik, ami a veszte lehet. Egyből a közepébe csaptak. Nincs húzás mint a Smallvilleben (pedig nagyon szerettem a sorozatot). Viszont kérdés, mennyi ideig tudják a feszültséget és az akciókat fent tartani. Van pár rejtély a filmben, de nem hiszem, hogy ezeket akár csak 5 évadon keresztül tudnák húzni. De ne nekem legyen igazam.

Hosszú az a lista és a mostani rejtélyeken kívül nagyobbakat is fel lehet vezetni, egyre komolyabb ellenfelekkel.