Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043306 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:TV Műsorok
« Válasz #5800 Dátum: 2012. november 25. - 11:42:01 »
Amúgy Fürge nem fiú a képregényben?

Volt egy fiú meg egy lány is. Olyan ez, mint Robinéknál, futószalagon termelik a sidekickeket. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5801 Dátum: 2012. november 25. - 16:06:02 »
Amúgy Fürge nem fiú a képregényben?

Volt egy fiú meg egy lány is. Olyan ez, mint Robinéknál, futószalagon termelik a sidekickeket. ;D
Köszi!
------
Huhúúú Walking Dead 3/6 epizódjának vége nagyon jó volt.
Nekem Daryl nagy kedvencem, jó karakter. Daryl és Carol barátsága is jó szál, üdítő, hogy nem romantikus és hogy szépen felépítve alakult ki, közben Daryl pozitív személyiség fejlődésen ment át. Carolnak is köszönhetően. Biztosra vehetően Carolt találta meg egy cellában, aki már valszeg járkáló és készült rá, hogy végezzen vele. nagyon erős jelenet lett volna. Aztán az is jó fordulat volt, hogy élt. Végül is nem hiányzott a zombivá válása. Kicsit talán ciki a csoportnak, hogy hagyták ott éhezni nem tudom hány napig. Meddig lehetett ott?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5802 Dátum: 2012. november 26. - 19:46:15 »
Biztosra vehetően Carolt találta meg egy cellában, aki már valszeg járkáló és készült rá, hogy végezzen vele.
Jó hülye vagyok, nekem ez le se esett. Én arra gondoltam, hogy a börtön átfésülése után, mikor megtalálta a kését, tudatosult benne, hogy Carolt felzabálták. Azt hittem, csak magába süllyedt, és csak azért nyitotta ki az ajtót, mert már idegesítette, hogy lökdösik. Szóval nem jöttem rá, hogy Carolra számított mögötte.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5803 Dátum: 2012. november 27. - 23:00:31 »
Most kezdődött egy dokumentumfilm a Filmmánián Bruce Lee-ről. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
« Válasz #5804 Dátum: 2012. november 30. - 21:43:35 »
Én megnéztem 4 részt eddig az Arrowból, de nekem abszolút nem jön be. Szerintem a 2. évadot ez a sorozat már nem fogja megélni, mert ugyanazokkal az eszközökkel operál amibe a Lost is belebukott, hogy több szálon akarják bemutatni a cselekményt, visszaugrálva és utalva múltbéli dolgokra. El kell a nézőnek gondolkodni a látottakon, ám mivel az amcsik sok mindenhez értenek csak éppen a logikus gondolatmenethez nem, így a sorozatnak ez lesz a veszte. Sok ilyen alapra építkező sorozat bukott már meg az elmúlt években.

A Lost teljesen más volt. Itt speciel Oliver-re vannak kiélezve a visszaemlékezések. Mellesleg nem ugrálnak vissza olyan gyakran, és ott is csak nagyon apró részleteket kapunk. A Lostban majdhogynem komplett részek voltak visszaemlékezések és teljesen megbonyolították velük a sztorit. Az Arrow szerintem ennél sokkal letisztultabb sorozat. Annyi szálon nem fut, hogy követhetetlen legyen. Nekem a 4. résztől egyre jobban tetszik.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5805 Dátum: 2012. november 30. - 22:56:25 »
Naprakész lettem az Arrow-ból. :) Van pár tipikus "amerikai szuperhős sorozat" tulajdonsága, amik zavarnak, de jó részüket félre tudom tenni, mert még iszonyatosan nagy baklövés nem volt benne. :) Pont eléggé izgalmas ahhoz, hogy egy kicsit várjam is a következő részt. :)
A korábbihoz visszatérve, nekem is gyanús, hogy John Barrowman karaktere lesz a boss, de szerintem ő is csak dolgozik valakinek. Legalábbis én így írnám tovább. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5806 Dátum: 2012. december 01. - 02:21:12 »
Hát a mostani rész elég nyálas volt de legalább jól előkészítette a következő részeket.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5807 Dátum: 2012. december 01. - 22:27:17 »
Ma adták a tv-ben A mágus c. filmet Edward Nortonnal a főszerepben. Nagyon jó kis film, tetszett. :) A sztori is jó, és a színészek is.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5808 Dátum: 2012. december 02. - 01:44:31 »
Ma adták a tv-ben A mágus c. filmet Edward Nortonnal a főszerepben.
Ezt a címet az Illusionistnek adták...? Ha igen, akkor... végülis lehetett volna rosszabb is. :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5809 Dátum: 2012. december 02. - 16:27:10 »
Ezt a címet az Illusionistnek adták...?
Igen, ez volt az.

TheUnternull

• Grizzly
  • *
    • Amazing Comix képregényekkel foglalkozó blog
« Válasz #5810 Dátum: 2012. december 02. - 18:18:51 »
Ebből valaki látott már egy-két részt? Érdekelne, hogy milyen

« Utoljára szerkesztve: 2012. december 02. - 18:20:57 írta TheUnternull »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5811 Dátum: 2012. december 02. - 23:07:28 »
Ma megvolt az Alkonyat 3. része is. :) Nos, az előző borzadály rész után a legrosszabbra voltam felkészülve... Ehhez képest meglepően nézhető film lett a 3. rész. :D Végre volt egy kis izgalom is benne, meg egy kis bunyó. Azt mondanám, hogy kb. az első rész környékén mozog, sőt, annál kicsit jobb is, mert mozgalmasabb, több karakter van benne, akiket már ismerünk, szóval simán nézhető. És az effektek is jobbnak tűntek, mint az első részben. Továbbra is középszerű, átlagos tinifilm, de érdekes volt annyira, hogy a folytatásokat is legyen kedvem megtekinteni. :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5812 Dátum: 2012. december 03. - 10:32:52 »
Ebből valaki látott már egy-két részt? Érdekelne, hogy milyen

Én láttam az első részét. Nem volt rossz, de valamiért mégse folytattam. Talán majd egyszer. ;)
Igazából szerintem azok a részek a legjobbak benne, amikor csak beszélgetnek. De az csak a részek harmadát teszi ki. Nézz bele, annyit mindenképpen megér. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #5813 Dátum: 2012. december 03. - 14:08:28 »
Ma adták a tv-ben A mágus c. filmet Edward Nortonnal a főszerepben. Nagyon jó kis film, tetszett. :) A sztori is jó, és a színészek is.

ez az egyik kedvenc filmem , tényleg jó nagyon!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5814 Dátum: 2012. december 03. - 21:36:17 »

ez az egyik kedvenc filmem , tényleg jó nagyon!

Nekem is tetszett, de egy kis Tökéletes trükk utánérzésem volt tőle.
Tejet kérek! Csokisat!

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5815 Dátum: 2012. december 06. - 10:33:04 »
Folytatódik végre a Smallville:
http://www.origo.hu/teve/20121205-addig-vartak-a-sorozat-folytatasaval-hogy-megoregedtek-a-nezok.html

"Első évados sorozatokkal gyakran előfordul, hogy folytatásuk késve kerül képernyőre, de az szinte példa nélküli, amit a Viasat3 művelt a sokáig a TV2-n látható Smallville-lel (fenti fotón). Az ifjú Superman kalandjairól szóló széria 9. évadját még példás gyorsasággal, nem sokkal az amerikai sorozatzárót követően mutatták be itthon 2010 második felében, azonban a befejező, tizedik szezonra majdnem két évet kellett várni a képregények kedvelőinek - de legalább már kiderült, hogy december 20-án nem a Viasat3-on, hanem a Viasat6-on kell keresni a sorozatot."

BuB

• Pókfej
« Válasz #5816 Dátum: 2012. december 06. - 10:37:17 »
Cool.
A TV2 meg septiben be is fejezi a Hősök utsó évadát, arra is vagy 2 évet kellett várni... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #5817 Dátum: 2012. december 06. - 12:02:30 »
Én az Agymenőket várom már , hogy folytassák.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5818 Dátum: 2012. december 06. - 12:09:43 »
Azt a Cool, folytatta, asszem le is nyomták a 4. évadig... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5819 Dátum: 2012. december 06. - 12:43:52 »
A TV2 meg septiben be is fejezi a Hősök utsó évadát, arra is vagy 2 évet kellett várni... :roll:
Jézusom, nem mondod, hogy csak most...? Én már kezdtem elfelejteni, hogy volt ilyen sorozat. :o