Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041071 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #5840 Dátum: 2012. december 07. - 19:38:02 »
Oké, neked kiadom angol nyelven is külön.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5841 Dátum: 2012. december 07. - 19:51:15 »
Oké, neked kiadom angol nyelven is külön.  ;D
Jó, akkor majd tanagyag lesz, ha valaha megint angolt tanítok majd. ;D Már csak párezer tanítvány kell, hogy jól fogyjon majd.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5842 Dátum: 2012. december 07. - 20:48:44 »
 :lol:

Mondjuk én nem hiszem, hogy a 6. napon sztoriját szándékosan a klón sztorikból nyúlta a forgatókönyvíró... :D Nem lehet, hogy csak véletlen hasonlóság? :D Egyébként a film szerintem se volt rossz. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5843 Dátum: 2012. december 11. - 18:58:51 »
Hm, nézi (én nem nézem, csak néha ott ragadok ;D) a Buffy részeket a Viasat 6-on?
Másnak is feltűnt esetleg, hogy vágottan adják le... pedig úgy tudtam a Viasat nem vág... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5844 Dátum: 2012. december 11. - 19:02:59 »
A Viasat nem vág????????????????????????????? Láttál te már ott pl Helyszínelőket? A kórbonctan jeleneteit jobb esetben torzítják, vagy totál kivágják. Volt olyan rész (nem vicc sajnos) hogy a 42 perces epizódból 23 percet adtak le, a többit kivágták és reklámmal töltötték meg. Nem hittem a szememnek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5845 Dátum: 2012. december 11. - 19:12:23 »
Pedig eddig a Viasat nem vágott...
A DBZ-t is vágatlanul adták le edidg, meg egy csomó más cuccot (amivel most példálozni nem tok) de mástól is hallottam, hogy már, hogy a Viasat nem vágja a cuccokat...

Raisu

• Traveller
« Válasz #5846 Dátum: 2012. december 11. - 19:55:28 »
A Buffy-t már régen is vágta a Viasat.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5847 Dátum: 2012. december 11. - 20:06:21 »
Oh, ez nekem soha nem tűnt fel...
Bár elsőre azt hittem, hogy ez az első két évad még tv3 hagyaték, és csak a vágott cucc van meg...

Ju

• Pókfej
« Válasz #5848 Dátum: 2012. december 14. - 00:10:46 »
Az Alphas-t nézi valaki? Szerintem van egy tökjó X-men hangulata. :) Még Xavier profot is lemásolták. :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #5849 Dátum: 2012. december 14. - 01:44:13 »
Én belenéztem az első évadba, de idegesítettek a karakterek, úgyhogy hanyagoltam. :\

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5850 Dátum: 2012. december 14. - 10:22:08 »
Az Alphas-t nézi valaki?

Épp akartam kérdezni, hogy nézi-e valaki? Hátha azt mondjátok, hogy érdemes belekezdeni. ;) Az első évadról elég sok kritikát olvastam, amiben nem dicsérik éppen a sorit, de a másodikról sok jót hallottam.

Belekezdtem az Arrow-ba végre. Három részt néztem meg eddig, és egész jónak tűnik, hétvégén folytatom. ;)

Les Revenants-t próbálta már valaki? Francia zombis sorozat, csak éppen (klasszikus értelemben vett) zombik nélkül. Eddig a pilotot láttam, egész érdekes volt. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 14. - 10:45:30 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5851 Dátum: 2012. december 14. - 13:16:54 »
Én belenéztem az első évadba, de idegesítettek a karakterek, úgyhogy hanyagoltam. :\
Elsőre engem sem győzött meg, de mindig volt annyira érdekes, hogy a következő nap megnézzem a következő részt Az évad 2. felére meg meg is tetszett. :)

BTW, a Princess Tutu tökjó! :D Tetszik az, ahogy már az elején kifordul magából a magical girl műfaj. Úgy meg főleg imádom nézni és gondolkodni közben, hogy én is írok. :) Azért kíváncsi vagyok, hogy a love story vonalnak az lesz-e a vége, amit már régóta sejtek és szerintem állati jó fordulat/befejezés lenne. ;D

Épp akartam kérdezni, hogy nézi-e valaki? Hátha azt mondjátok, hogy érdemes belekezdeni. ;) Az első évadról elég sok kritikát olvastam, amiben nem dicsérik éppen a sorit, de a másodikról sok jót hallottam.
Szerintem érdemes. ;) Jól van megírva, általában logikusan következnek az események, a karakterek gondolkodnak, kevés benne a közhely és a tipikus fordulat. A tipikus történések is meg vannak csavarva annyira, hogy meg tudnak lepni.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5852 Dátum: 2012. december 14. - 15:50:07 »
BTW, a Princess Tutu tökjó! :D Tetszik az, ahogy már az elején kifordul magából a magical girl műfaj. Úgy meg főleg imádom nézni és gondolkodni közben, hogy én is írok. :) Azért kíváncsi vagyok, hogy a love story vonalnak az lesz-e a vége, amit már régóta sejtek és szerintem állati jó fordulat/befejezés lenne. ;D
Hát, annyit elmondhatok, hogy nem olyan befejezése lesz, amit általában várna az ember. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5853 Dátum: 2012. december 14. - 20:17:55 »
Én sem arra számítok. :D Majd megbeszéljük néhány rész múlva. ;)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5854 Dátum: 2012. december 15. - 20:53:16 »
Szerintem érdemes. ;) Jól van megírva, általában logikusan következnek az események, a karakterek gondolkodnak, kevés benne a közhely és a tipikus fordulat. A tipikus történések is meg vannak csavarva annyira, hogy meg tudnak lepni.

Akkor még egy sorozat felírva a listámra. ;)

Hamarosan visszatér ;D:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5855 Dátum: 2012. december 15. - 21:36:03 »
Mi olyan jó ebben a sorozatban? Most mint laikus kérdezem, nem heccből.  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5856 Dátum: 2012. december 15. - 21:43:43 »
Akkor még egy sorozat felírva a listámra. ;)
Helyes, helyes. ;) Aztán mesélj, hogy tetszett. :)

Erre én is kíváncsi vagyok. ;)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5857 Dátum: 2012. december 16. - 15:34:14 »
Erre én is kíváncsi vagyok. ;)

Engem a hangulata fogott meg elsősorban. Szeretem a Showtime legtöbb dramedy-jét, de talán ez fogott meg a legjobban. Kicsit sírós, kicsit (néha hangosan) nevetős, inkább mosolygós sorozat ez.
A színészek többségében fantasztikusak, főleg persze Duchovny, de legtöbbször a mellékszereplők is telitalálatok. A második évadban Callum Keith Rennie-t egyszerűen imádtam, az utolsó jelenetét több tucatszor néztem már vissza.
Ami még fontos az a szinte mindig tökéletes zeneválasztás. Nagyon hangulatos jeleneteket hoznak össze, fantasztikus zenékkel. Ezt nem nagyon tudom szavakkal leírni, látni, és persze hallani kell. Próbáljátok be egyszer, szerintem mindenképpen megéri. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5858 Dátum: 2012. december 17. - 20:55:00 »
A Walking Dead 3. évada hány részes? csak 7?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5859 Dátum: 2012. december 17. - 21:16:01 »
16 részes. Eddig 8 rész volt meg, most szünet van és február 10-től nyomják le a maradék nyolcat.