Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043261 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #5860 Dátum: 2012. december 22. - 22:14:04 »
Megvan, miért annyira jó az Alphas. :) Zak Penn írta (ismerős volt a neve és rákerestem), aki az X2-t is. :D (Meg a 3-at is, de számomra az a film nem történt meg. ;D)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5861 Dátum: 2012. december 26. - 20:32:14 »
Raisu: Állati jó volt a Princess Tutu! :) Összetett, több szálon fut a cselekmény, metaforikus, emberközeli (nekem mindenképp), érzelmeket bemutató, gondolkodtató, magadban-sokmindent-megértető, szóval az egyik kedvencem lett. :) Pont elég tragédia volt benne, és úgy főleg érdekes volt nézni, hogy én is írok. Pont ezért tetszett a külső nézőpont, illetve az, hogy oda-vissza rángatott a külső-belső nézőpont között. Egyszerre tudtam átélni a szereplők világát, és kívülről látni a történetet felépítő faktorokat.
Szóval örülök, hogy megfogadtam a tanácsod és megnéztem annak ellenére, hogy nagyon nem szeretem a magical girl műfajt. :)
Ja, és nem találtam el a végét. Csak pár pontot. Azt sejtettem, hogy Ahiru nem a herceggel fog kikötni, hanem az íróval, de azt nem, hogy így. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #5862 Dátum: 2012. december 26. - 20:55:12 »
Örülök, hogy tetszett. :) Nekem is ideje lenne már újranéznem.

És most, hogy már végig láttad, megmutathatom ezt is (bár annyira nem spoileres):

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5863 Dátum: 2012. december 26. - 21:06:29 »
Megnéztem az idei Doctor Who Christmas Special-t. Általában a karácsonyi részekért nem vagyok oda, de ez most egészen tetszett, bár még friss az élmény. De a Sherlock utalásért mindenképpen jár egy plusz pont. ;D

Arra kíváncsi vagyok, kapunk-e valamilyen magyarázatot, hogy miért volt ugyanaz a színésznő premierben.

Volt rá magyarázat, aminek nagyon örültem is, mert azért ezt elég feltűnő lett volna magyarázat nélkül hagyni. Sőt, úgy tűnik, hogy az évad mostantól erre a rejtélyre fog épülni.

Még inkább arra, hogy nem a jelenkorból szedi össze az új companion-jét. :)

Viszont ez csak nem jött be.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5864 Dátum: 2012. december 26. - 22:10:17 »
És most, hogy már végig láttad, megmutathatom ezt is (bár annyira nem spoileres):
Wow, timing-ban tökéletes! :o Elsőre fura metálzenét hallani alatta, de igazából illik hozzá, nagyon egyben van. :)

Megnéztem az idei Doctor Who Christmas Special-t. Általában a karácsonyi részekért nem vagyok oda, de ez most egészen tetszett, bár még friss az élmény.
A karácsonyiakért én sem, ezért sem siettem még megnézni... (meg az évadból is csak a dalek-es részt láttam eddig...) a tavalyi karácsonyi részt meg nem is voltam képes végignézni.  :-[ De most elkezdett érdekelni, a napokban elkezdem. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5865 Dátum: 2012. december 26. - 23:11:15 »
Most láttam a tv-ben a Taken-t (Elrabolva) Liam Neesonnal. Baromi jó film, nagyon tetszett. :D  Neeson a kedvenc színészeim között van, nagyon jól állt neki ez a szerep.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5866 Dátum: 2012. december 27. - 07:44:01 »
És hála az égnek nem volt megvágva... a múltkor az RTL_en eléggé megkúrtították... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5867 Dátum: 2012. december 28. - 19:28:25 »
Doctor Who Christmas special: Woooow..... :) Imádtam minden pillanatát. :) Steve Moffat végre írt egy új Girl in the Fireplace-t. :) Végre Matt Smith alakítása is tetszik. :D Jó, ha David játszotta volna ugyanezt a részt, valószínűleg még percekig csak hüppögni tudnék. ;)

Arra kíváncsi vagyok, kapunk-e valamilyen magyarázatot, hogy miért volt ugyanaz a színésznő premierben.
Volt rá magyarázat, aminek nagyon örültem is, mert azért ezt elég feltűnő lett volna magyarázat nélkül hagyni. Sőt, úgy tűnik, hogy az évad mostantól erre a rejtélyre fog épülni.

Nem is akármilyen magyarázat. :D Nagyon ügyes ötlet, kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik. :)

Idézet
Még inkább arra, hogy nem a jelenkorból szedi össze az új companion-jét. :)
Viszont ez csak nem jött be.

Hát ja... de ha továbbra is csak fele ilyen jól lesz megírva, akkor boldog leszek vele így is. :)

Mesélnék a Downton Abbey Christmat specialről is, de szerintem azt egyikőtök sem nézi. :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 28. - 19:30:09 írta Ju »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5868 Dátum: 2012. december 28. - 20:36:53 »
Tegnap néztem ezt az AXN-en. Nagyon jó kis mini, ajánlom mindenkinek.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5869 Dátum: 2012. december 28. - 20:48:46 »
Steve Moffat végre írt egy új Girl in the Fireplace-t. :)

Engem is arra emlékeztetett leginkább. :) (Ott Rose-t csalta a Doki, itt meg Rivert. ;D )

Mesélnék a Downton Abbey Christmat specialről is, de szerintem azt egyikőtök sem nézi. :D

Valóban nem, de senki se lehet tökéletes. (Azért én igyekszem. ;D ) Ha sokat emlegeted még, lehet, hogy egyszer azt is elkezdem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5870 Dátum: 2012. december 28. - 21:35:26 »
(Ott Rose-t csalta a Doki, itt meg Rivert. ;D )
Rivert nyugodtan. ;) Rose-ért még számolunk... :hehe:

Idézet
Ha sokat emlegeted még, lehet, hogy egyszer azt is elkezdem.
Hasonlít a Csengetett, Mylordra, csak nem szatirikus. Humor azért van benne, csak indirekten. (Maggie Smith a legjobb fej... ;D)

Tegnap néztem ezt az AXN-en. Nagyon jó kis mini, ajánlom mindenkinek.
Érdekesnek tűnik 8 feletti imdb ponttal. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5871 Dátum: 2012. december 29. - 18:45:10 »
Azoknak, akik errefelé szeretik az animéket: Mahou Shoujo Madoka Magica.
Az első tippem szerint Raisu-nak tetszene; tg meg nagyobb eséllyel leszólná, mint dícsérné. :headscratch: :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #5872 Dátum: 2012. december 29. - 19:10:11 »
Már egy ideje tervezem, mert mindenki csak dicséri, de egyszerűen nincs rá időm. ^^"

Ju

• Pókfej
« Válasz #5873 Dátum: 2012. december 29. - 19:22:08 »
Ismerős. :D Én is csak azért jutottam el hozzá, mert beteg vagyok és ezért kényszerszünetem van. ^^"

Todd

• Pókfej
« Válasz #5874 Dátum: 2012. december 29. - 19:32:02 »
Elkezdtem nézni a Walking Daedet. Istenem, itt mindenki sík hülye, 5 rész után egyetlen karakter sincs, aki csak egy csepp szimpátiát is ki tudott volna váltani belőlem. Ez egy klisségyüjtemény, semmi több. Adok neki még egy kis esélyt, de ha a 2. évadban sem szedi össze magát, akkor nem eröltetem tovább.
Ritkán szánom magam sorozatok nézésére, de ezt annyira nyomatták, hogy érdekelni kezdett, de eddig eszméletlen nagy csalódás.
A tanulság, ha kitör a járvány, én NEM akarok csapatba verődve túlélni, egy rohadt bulit se tudok 5-6 ember között leszervezni, és ha valaki sírna, hogy együtt több esélyünk van, leorditaám, hogy menj a pi*ába, jövőhéten meg te engeded be a zombikat.
Ha meg az lenne a cél, hogy krízis helyzeztben mennyire idióták az emberek, azt látom én nap mint nap, ahhoz nem kellenek se zombik, se sorozat.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5875 Dátum: 2012. december 29. - 20:25:58 »
A második évad 7. részéig bírd ki szerintem, ha az se jön be, akkor tényleg hagyd. Bár előre szólok, hogy előtte egy kicsit lelassul a tempó.

Amúgy tényleg szinte mindegyik karakter hülye.
Talán Daryl Dixon, akit leginkább kedvelek, de neki is megvannak a saját furcsaságai.
Ugyanakkor Rick is határozott fejlődést mutat az elejéhez képest.
Andreának viszont hosszú, fájdalmas és lassú halált kívánnak a legtöbben.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5876 Dátum: 2012. december 29. - 21:55:54 »
Nálam Lori verte ki a biztosítékot, főleg a 2. évadban. :) Igazából a 3. évad eddig a legjobb szerintem. Ha tényleg nem tetszik, szerintem akkor is megéri végigszenvedni a 3. évadig. ( annak eddig egy része se volt olyan, ami ne lett volna k. jó )

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5877 Dátum: 2012. december 29. - 21:59:50 »
Erkölcsi visszafejlődésre gondolsz? :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5878 Dátum: 2012. december 29. - 22:47:18 »
Erkölcsi visszafejlődésre gondolsz? :D

Neki ez kellett ahhoz, hogy érdekesebb karakterré váljon. Amúgy abban a világban elég nehéz erkölcsösnek maradni, ő legalább megpróbálta, amit lehetett. A maga módján még mindig próbálkozik, ami a körülmények tekintetében egész szép teljesítmény.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5879 Dátum: 2012. december 29. - 23:46:03 »
Már értem miért nem reklámozta senki az 'új' Fantom filmet. Most adták a TV2-n. Mekkora egy unalmas $*#% volt.
Most már tudom, honnan ered a neved, Kit Walker.  :brow:  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.