Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041190 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6220 Dátum: 2013. május 15. - 21:30:07 »
Szóval ez az avengers után játszódik és feltámad Coulson?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6221 Dátum: 2013. május 15. - 21:37:54 »
Szóval ez az avengers után játszódik és feltámad Coulson?

Szerintem meg sem halt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6222 Dátum: 2013. május 15. - 22:12:33 »
Vagy a badass változatra mennek: ott van és kész. Mert annyira királyak, hogy magyarázniuk sem kell. Néha meg lehet úszni ezt és jobban jönnek ki vele, mint amikor magyarázkodnak.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6223 Dátum: 2013. május 15. - 23:49:11 »
Az első részben megmagyarázzák, mi történt. Egyesek szerint Maria Hillt akarták volna a helyére, csak a CBS nem engedte, mivel állandó karakter a How I Met Your Motherben. Vagy azért hozták vissza Coulsont, mint fanfavorit, viszont Whedon egy interjúban elmondta, hogy ő nem ezt tervezte. A legtöbben pedig arra tippelnek, hogy Loki nem őt, hanem egy Life Model Decoyt ölt meg.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6224 Dátum: 2013. május 15. - 23:53:01 »
Az első részben megmagyarázzák, mi történt. Egyesek szerint Maria Hillt akarták volna a helyére, csak a CBS nem engedte, mivel állandó karakter a How I Met Your Motherben. Vagy azért hozták vissza Coulsont, mint fanfavorit, viszont Whedon egy interjúban elmondta, hogy ő nem ezt tervezte. A legtöbben pedig arra tippelnek, hogy Loki nem őt, hanem egy Life Model Decoyt ölt meg.

LMD verzió szerintem egy mellélövés lenne. A "halál" előtti monológot pl. hogyan magyaráznák ki úgy? Én életszerűbbnek tartanám azt a verziót, hogy valami emberfeletti képességgel vagy egyszerűen lényeges orvosi beavatkozással megtudták menteni Coulsont.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #6225 Dátum: 2013. május 16. - 09:01:14 »
Gregg nyilatkozata érdekes (Entertainment Weekly interjú 14/05/2013) miszerint Whedon nagyon jól kitalálta hogyan is tér vissza az élők sorába. Semmiféle LMD nincs tervben ehhez, és mivel Coulson képviseli azokat az embereket akiknek nincsenek képességei egy szuperhősökkel gazdagon ellátott világban, es ezt a státuszát meg is kívánják tartani, nem tartom valószínűnek hogy ő maga erőkre tenne szert. Ami nagyon tetszett (persze mézesmadzag, de akkor is :D ) hogy Gregg a következőt fűzte még hozzá a feltámadásáról szóló kérdéshez: 'He's back. He’s thinks he knows how he’s back. We’ll have to see.'. Ezek alapján az a verzió, amit először megismerhetünk a 'feltámadásáról' (azaz ahogy Coulson tudja), sem lesz igaz 100%-ig.
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

Todd

• Pókfej
« Válasz #6226 Dátum: 2013. május 16. - 15:36:38 »
A Coulson halál visszacsinálása nem hiszem, hogy komoly magyarázkodást igényelne, elvégre nem volt túl drasztikus.
Inkább csak Fury karakterét teszi még számítóbb seggfejjé. Nemhogy nem volt nála a kártya, amivel az epic monológot lenyomta, de igazából meg se halt...
Egyébként attól a szinttől, hogy "Maga nem halt meg? - Igen, de már elmúlt." minden komolyabb magyarázkodás fölösleges lenne.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6227 Dátum: 2013. május 16. - 18:52:42 »
Arrow szezonzárás: Hát még ezt sem tudták elrontani.

Sejtettem hogy az aktuális főgenya meghal de azt hittem Moirát ölik meg és Tommyt meg gonosznak rakják át. De így sikerült nem annyira sablonossá tenni és elég érdekes helyzetet teremtettek, ami pótolhatja majd a mostani szálakat. És Roy már rohadtul kaphatna egy íjat a kezébe.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6228 Dátum: 2013. május 18. - 00:13:35 »
Néztétek a mai Zöld Íjászt a klubon? Nagyon f*sza rész volt! :D Állat jó ez a sorozat.  8)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6229 Dátum: 2013. május 18. - 08:05:08 »
Ja, télleg egész jó volt. vadásznő képregényes gönce is tök jó volt, kár hogy nem maradt végig abban ;D
Most tetszik, hogy Roy- t is behozták, kivi vagyok lesz e belőle Vörös Íjász. (bár elképzelhetőbb a Spuri... baszus, de kaki név ez... :roll:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #6230 Dátum: 2013. május 18. - 10:52:49 »
A képregényben is Spuri a huga neve? :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #6231 Dátum: 2013. május 18. - 11:37:58 »
Amennyire én tudom, a képregényben nincs húga, Theát a sorozathoz találták ki.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6232 Dátum: 2013. május 18. - 12:09:56 »
És a Speedy az nálunk Fürge, és h ajól emlékszem sztem a régi Semices cuccban is az volt... :headscratch:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6233 Dátum: 2013. május 18. - 13:21:57 »
Speedynek a társát hívták.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6234 Dátum: 2013. május 18. - 14:42:06 »
Ja, és róla van szó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6235 Dátum: 2013. május 19. - 11:57:05 »
Aha, megvan:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6236 Dátum: 2013. május 19. - 15:23:03 »
Nah, tegnap megnéztem az Arrow utolsó részét. Hmmm, szezon zárónak gyengének találtam. A 21 és 22 rész szerintem jobb volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha itt akár be is fejezhették volna a történetet. Kíváncsi vagyok a második évadban ki lesz a fő gonosz? Lehet már tudni mikor indul? (szept. v okt.?)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6237 Dátum: 2013. május 21. - 18:08:23 »
A képregényben is Spuri a huga neve? :headscratch:

Nem-nem, nehogy elolvassátok a DC karakter leírásokat a genen amely minden ilyesmit tisztázna. Felesleges.  :)

----------------

Apropó Doctor Who. Láttátok a 7. évad záróepizódját. Konkrétan dobtam egy hátast. Behozták John Hurtot Doktornak, de nem akármilyennek, hanem a 9. Doktornak, aki eredetileg ugyebár Chris Eccleston lett volna. Csakhogy át is írták a sorrendet. Hurt a hivatalos 9. Eccleston a 10. Tannent a 11. Smith pedig a 12. vagyis utolsó Doktor, mert a karakter csak ennyiszer képes regenerálódni. Nagyon várós lesz az őszi folytatás.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 21. - 18:10:51 írta Ben Reilly »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6238 Dátum: 2013. május 22. - 09:33:41 »
Apropó Doctor Who. Láttátok a 7. évad záróepizódját. Konkrétan dobtam egy hátast. Behozták John Hurtot Doktornak, de nem akármilyennek, hanem a 9. Doktornak, aki eredetileg ugyebár Chris Eccleston lett volna. Csakhogy át is írták a sorrendet. Hurt a hivatalos 9. Eccleston a 10. Tannent a 11. Smith pedig a 12. vagyis utolsó Doktor, mert a karakter csak ennyiszer képes regenerálódni. Nagyon várós lesz az őszi folytatás.

Király volt a szezonzáró, bár már kezdem érteni miért van Ju-nak baja Moffat-el. Konkrétan azzal, hogy előszeretettel alkalmazza a deus ex-et, ha már nem tud sehogy kijönni egy szituációból. Amúgy nem úgy volt, hogy 13-szor tud regenerálódni? Ha jól tudom, a régi sorozatban volt egy sztori, ahol a gonosz 13. változatával került szembe.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6239 Dátum: 2013. május 24. - 22:36:14 »
Nézte valaki A Zöld Íjászt? A végét elkaptam, a metrós jelenettől, hát még mindig bejövős ez a sorozat. A jelenet, mikor Moira próbálja lemosni a vért a tenyeréről, az egy telitalálat. Holnap megpróbálom elkapni az ismétlést, nézzem meg teljesen.