Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043283 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Pádi

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #6240 Dátum: 2013. május 24. - 23:04:09 »
A Rock félvér? :o Esküszöm, nem gondoltam volna, inkább tűnt egy kigyúrt latinónak. :headscratch:
Abszolút ugyanez.
Fekete/Polinéz.
A pankrátor múlt meg családi vonás, az apja is híres pankrátor volt, Rocky Johnson, meg anyai ágon a nagyapja is, High Chief Maivia.

Amúgy pár hete volt némi szóváltás Kevin Fiege meg közte Twitteren keresztül hogy mindkét fél hajlandó lenne nyitni afelé hogy The Rock Marvel filmben szerepeljen.

Ben: Doctor Who spoiler Azért a "12 az utolsó"-ra ne vegyél mérget, nem egészne tisztázott ez és minden ellentmondást általában azzla magyaráznak hogy a doktor hazudik. Egyébként én is nézem, nagyon jó volt a finálé az évad annyira nem jött be, de tetszett, a korábbiak jobbak voltak.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 26. - 21:27:46 írta Pádi »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6241 Dátum: 2013. május 25. - 00:17:20 »
Annyira nem csípem Rockot, hogy beleképzeljem egy Marvel hős szerepébe. Azonkívül, hogy rohadt kigyúrt meg intenzíven tud nézni nem tudom mit hozna a játékhoz.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6242 Dátum: 2013. május 25. - 01:20:39 »
Szerintem biztos tudnának keríteni olyan Marvel hőst hozzá, aki rohadt kigyúrt, és csak nézni tud. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6243 Dátum: 2013. május 25. - 09:15:25 »
Ha tud vicsorogni is, akkor akármelyik Liefeld-figurát eljátszhatja. Már ha nem zavarják a szütyők. :)
Amúgy annyira nem katasztrofális színész. Mondjuk pankrátor, tehát eleve kell rendelkezzen színészi kvalitásokkal.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6244 Dátum: 2013. május 25. - 09:28:16 »
Azért lássuk be, ebben a Marveles pereputtyban nincsenek olyan túl nagy színészi manírkészletet felvonultató karakterek. Lényegében Downey Jr.-t leszámítva nem tudok más hőst mondani, akit ne éreznék lecserélhetőnek. A gonoszok között meg Loki.
A többiek nem rosszak, de a szerep se vár el túl sokat (Bob meg mint tudjuk ő írja s szerepet és nem fordítva, és ez marhára igaz).
Amúgy az akciószínészethez, és a pankrációhoz pont ugyanannyi kell, egy kigyúrt felsőtest, és egy fájdalomtól eltorzult arckifejezés.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6245 Dátum: 2013. május 25. - 09:30:02 »
Én bírom Rockot, egyszerűen csak annyi a baj vele, hogy a pályafutása elkésett egy 10-15 évet. A 80-as, 90-es években nagy sztár lehetett volna, abban az időben amikor olyan színészek voltak a mozik sztárjai, mint Schwarzi, Stallone, Van Damme, stb. Ő is ugyanaz a kaptafa, de mivel most már az akciófilmekben nem a kigyúrt, rendíthetetlen kommandós a hős, hanem a piti lúzer srác, akivel azonosulni tud az amerikai fiatalság (lásd pl.: Shia gyereket), így már sok babér nem terem neki. Csak általában a verőlegény szerep, vagy egy-két családi vígjáték, amelyeket kénytelen volt elvállalni, hogy ne kopjon ki a köztudatból.

Egyébként én Bishopként el tudnám képzelni.  :brow: Az abszolút neki való lenne.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 25. - 09:31:47 írta Sepi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6246 Dátum: 2013. május 25. - 09:39:22 »
Szerintem azért a Fast & Forious szériával, meg a szokásos évi egy-két akciófilmmel el van ő tökéletesen. Most foglalkoztatottabb, mint mondjuk 5 éve.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6247 Dátum: 2013. május 25. - 09:57:00 »
Akkor is megvolt az évi egy-két filmje, csak akkoriban azok inkább családi vígjátékok voltak (pl: Gyerekjáték, Boszorkány-hegy, Fogtündér).
A Halálos Iramban filmjeit nem láttam, mert az egyszerűen nem tud lekötni, az agyon tuningolt verdáktól nem hugyozom össze magam. Bár lehet, hogy azóta már másról is szól a film, de az első három rész igazából csak ezekről szólt. A Tokió Drift részben egyedül a Hulk verdát tudtam értékelni, a többit nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6248 Dátum: 2013. május 25. - 10:13:10 »
Jé nem is tudtam, hogy Rock is benne van a F&F sorozat újabb részeiben. Persze én csak az első kettőt láttam, meg a harmadikat félig.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6249 Dátum: 2013. május 25. - 10:15:21 »
Sepi: Nem hiszem, hogy azóta többről szólna az a sorozat, én csak két részt láttam belőle, de többet nem is szándékozom.
Csak azt mondom, hogy jelenleg ő ezzel, meg a GI Joe-val (amiből pont 0 percet láttam) elég jól megtalálta a helyét Hollywoodban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6250 Dátum: 2013. május 25. - 12:07:26 »
Én bírom Rockot, egyszerűen csak annyi a baj vele, hogy a pályafutása elkésett egy 10-15 évet. A 80-as, 90-es években nagy sztár lehetett volna, abban az időben amikor olyan színészek voltak a mozik sztárjai, mint Schwarzi, Stallone, Van Damme, stb. Ő is ugyanaz a kaptafa, de mivel most már az akciófilmekben nem a kigyúrt, rendíthetetlen kommandós a hős, hanem a piti lúzer srác, akivel azonosulni tud az amerikai fiatalság (lásd pl.: Shia gyereket), így már sok babér nem terem neki. Csak általában a verőlegény szerep, vagy egy-két családi vígjáték, amelyeket kénytelen volt elvállalni, hogy ne kopjon ki a köztudatból.

Nem hinném, hogy kellene sajnálni azért. Jut neki elég a tortából bőven.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6251 Dátum: 2013. május 25. - 13:30:37 »
Nem is azt mondtam, hogy munkanélküli segélyre van szüksége, csak ő tipikusan olyan karakter, aki 15-20 évvel ezelőtt sokkal könnyebben és jobban tudott volna érvényesülni.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6252 Dátum: 2013. május 25. - 13:35:59 »
Annyira nem csípem Rockot, hogy beleképzeljem egy Marvel hős szerepébe. Azonkívül, hogy rohadt kigyúrt meg intenzíven tud nézni nem tudom mit hozna a játékhoz.

Nagyon is sokat. A színészi kvalitásai azért túmutatnak az általad leírt repertoáron. Ajánlom figyelmedbe a Gridiron Gang vagy a Faster filmeket.
Bishopnak meg tényleg király lenne. Bár én Luke Cage-nek is leokéznám, mert 200 kiló. Nem úgy, mint az a pali a SHIELD sorozatban.
"Live for nothing or die for something, your call."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6253 Dátum: 2013. május 25. - 14:34:51 »

Nagyon is sokat. A színészi kvalitásai azért túmutatnak az általad leírt repertoáron. Ajánlom figyelmedbe a Gridiron Gang vagy a Faster filmeket.
Bishopnak meg tényleg király lenne. Bár én Luke Cage-nek is leokéznám, mert 200 kiló. Nem úgy, mint az a pali a SHIELD sorozatban.

Az a vicces, hogy mindkettő film plakátján intenzíven néz:lol: :lol:  :hehe:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6254 Dátum: 2013. május 25. - 15:02:17 »
Az a vicces, hogy mindkettő film plakátján intenzíven néz:lol: :lol:  :hehe:

Azért az mégiscsak egy plakát. Nehéz lenne rajta színészi játékot produkálni. És intenzíven nézni egyáltalán nem könnyű. Próbáld csak ki, a legtöbb ember totál idiótán néz ki, amikor szigorkodik. Ehhez is kell tehetség.  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6255 Dátum: 2013. május 25. - 15:23:46 »
Jó, nem kötekedek, nincs is bajom ám Rockkal, csak úgy eszmefuttatásként szóltam az említésével kapcsolatosan.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6256 Dátum: 2013. május 25. - 15:29:34 »
Rock főszereplésével a Káosz birodalma tetszett piszkosul. Igaz, nem egy észlényt játszik benne, de baromi jól hozza a karakterét. El is csodálkoztam rajta, hogy a K. Dick vonal nem halt meg teljesen, és egyáltalán kihoznak még ilyen filmeket. A kamera által homályosan óta nem láttam  ilyen jó filmet. Van mondanivaló, van feszültség, lehet gondolkodni, jó atmoszféra, kicsit lassú, de én ezt szeretem.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6257 Dátum: 2013. május 25. - 16:45:21 »
Sepi: Nem hiszem, hogy azóta többről szólna az a sorozat, én csak két részt láttam belőle, de többet nem is szándékozom.
Többről szól, vagy inkább másról. A 4. résszel kezdve háttérbe szorult a negyedmérföldes versenyzés, és a tuningautó orgia, az akcióra helyezték a hangsúlyt. Óriási robbantások, bunyók, egyszavas beszólások, autósüldözések, a fizikai törvényeket néha figyelmen kívül hagyva.  Az 5. részt nagyon dícsérték, a kasszáknál is jól teljesített. Abban szerepelt először Rock, és most a 6. részben is. Tervezik, hogy a karaktere Luke Hobbs kap majd spin-off filmet is.
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6258 Dátum: 2013. május 25. - 16:54:19 »
Én elsőt láttam meg a Tokyo Driftet, azt is Lucas Black miatt. Utoljára a 2009es verziót néztem meg, azt is, mert tesó vizitbe volt és betettünk valami könnyen emészthető filmet relaxnak. Hát túl könnyűnek bizonyult, mert úgy felénél már a falat bámultuk. Azóta lemondtam a szériáról.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6259 Dátum: 2013. május 26. - 21:30:28 »
Ha tud vicsorogni is, akkor akármelyik Liefeld-figurát eljátszhatja. Már ha nem zavarják a szütyők. :)
Amúgy annyira nem katasztrofális színész. Mondjuk pankrátor, tehát eleve kell rendelkezzen színészi kvalitásokkal.
Pankrátoros időszakában főleg a karaktere adta el őt. Ha meg nem csak akcióhőst játszik akkor tud színészkedni.

Idézet
Amúgy az akciószínészethez, és a pankrációhoz pont ugyanannyi kell, egy kigyúrt felsőtest, és egy fájdalomtól eltorzult arckifejezés.
Peti ez a feltételezés tipikusan egy olyan prekoncepció, amit akkor mond az ember ha kicsit sem ismeri az adott műfajt :)

Az F&F filmeket se nem méltatom se nem húzom le, nem nézem, nem az én világom, nem érdekel, de úgy gondolom hogy az egészet nekem tökéletesen summázza a Szirmai gyerek.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 26. - 21:43:52 írta Pádi »