Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041072 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6360 Dátum: 2013. augusztus 05. - 18:32:27 »
Szerintem egy kicsit hasonlít Tennant-re, csak persze idősebb kiadásban. ;)
Nekem is ez volt az első gondolatom :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6361 Dátum: 2013. augusztus 05. - 18:46:32 »
Egyébként játszott már a sorozatban, a The Fires of Pompeii című részben, illetve a Torchwood 3. évadában is. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #6362 Dátum: 2013. augusztus 05. - 21:49:01 »
Egyébként játszott már a sorozatban, a The Fires of Pompeii című részben, illetve a Torchwood 3. évadában is. ;)
Igen, én is research-öltem. ;D A Torchwoodban nem emlékszem rá, de ez lehet, hogy csak azért van, mert nem sok maradt meg Jack régi szerelmén kívül.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6363 Dátum: 2013. augusztus 06. - 18:55:49 »
A Torchwoodban nem emlékszem rá, de ez lehet, hogy csak azért van, mert nem sok maradt meg Jack régi szerelmén kívül.

Ha nem kerestem volna rá, nekem se lett volna ismerős. ;D Amúgy se volt nagy kedvencem a Torchwood 3. évada. Tudom, sokak szerint az volt a legjobb, de nekem a 2. szezon jobban tetszett. Talán James Marsters miatt, aki azóta az egyik kedvenc színészem, mióta a Smallville-ben Brainiec-et játszotta. Spike-ot is imádtam, de csak most télen láttam először a Buffy-t. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #6364 Dátum: 2013. augusztus 07. - 13:56:12 »
A 3. évad eleje sztem érdekes volt, egészen addig, amíg tartott a helyzet kibontása és a következmények bemutatása. A magyarázat/megoldás viszont szerintem erőltetett volt, ezért az egészre sem tudom azt mondani, hogy jó lett volna. A 4. évaddal megint ugyanez lett.

Talán James Marsters miatt, aki azóta az egyik kedvenc színészem, mióta a Smallville-ben Brainiec-et játszotta. Spike-ot is imádtam, de csak most télen láttam először a Buffy-t. ;)
Nekem az egész Torchwoodból ő maradt meg legjobban, aki nekem meg a Buffy óta az egyik kedvenc színészem. :) Miatta kezdtem bele a Smallville-be is, de nem jutottam el odáig, hogy lássam. Ha még egy részt meg kellett volna néznem belőle, már nem maradt volna bőr az arcomon. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6365 Dátum: 2013. augusztus 08. - 06:56:54 »
Meddig jutottál a Smallville-ben? ;)
Csak azért, mert ha mondjuk már az elején kaszáltad, akkor szerintem kár volt. ;)
Az 1. évad tényleg nem nagy eresztés, de a 2. már mérföldekkel jobb. Ott mutatkozott meg először szerintem Rosenbaum zsenialitása. Na jó a 4. évad nagy része felejtős, meg a 7. vége, de szerintem ezeken kívül nem volt gond a sorozattal.

Ha már Buffy, megkérdezhetem, melyik volt a kedvenc szezonod? Sok helyen olvasom, hogy az 5. milyen jó, de én csak szenvedtem vele. A 4. sokkal jobban tetszett. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #6366 Dátum: 2013. augusztus 08. - 08:19:26 »
Pedig a Buffy ötödik évada tök jó. Glory volt az egész sorozat legjobb főgonosza, és szerintem a befejezés is remek lett. Ott kellett volna abbahagyni a sorozatot. :\ Egyedül Dawn volt benne egy kicsit idegesítő, de ő meg lehetett volna akár sokkal rosszabb is. Nekem pont a 4. évad volt laposabb egy kicsit, bár még mindig nem ment még csak a közelébe se a 7. évadnak. Abban az egyetlen értékelhető dolog az volt, amikor Nathan Fillion kinyomta Xander szemét. :D Rettenetesen rühelltem őt.

Ha már Buffy, a Season 8 képregényt olvasta valaki? Nekem eddig még csak az első három kötethez volt szerencsém, de eddig bejött, különösen a harmadik sztori. :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 08. - 10:50:36 írta Raisu »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6367 Dátum: 2013. augusztus 08. - 09:32:46 »
A 7. évad szerintem nem volt annyira rossz, viszont a 6. nagyon gyenge lett. Abban igazán csak a musical rész tetszett, a Once More, with Feeling. Imádtam. ;D
Az 5. szezonból pedig a The Body volt ami igazán tetszett. Mondjuk nem véletlenül a tv-történelem egyik legjobb sorozatepizódja.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6368 Dátum: 2013. augusztus 08. - 10:50:23 »
Nem t'om, engem a 7. évadban nagyon kiakasztottak azzal, hogy Buffyt a sok kis pisis, meg az állítólagos barátai kitúrták a _saját_ házából. Azok után, amit Buffy értük tett az évek során, szerintem semmilyen körülmények között nem érdemelte volna ezt. És ha jól emlékszem, abban az évadban hagyta ott Xander Anyát az oltárnál. -_-"

A Once More, with Feeling nekem is kedvencem. :D Már csak azért is megérte elkészíteni a hatodik évadot. :D Na meg Dark Willow miatt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6369 Dátum: 2013. augusztus 08. - 11:37:00 »
Na jó a 4. évad nagy része felejtős,
Nem az volt az, ahol végre összejött Lana és Clark? Mert az az egyik legjobb volt nekem. Amíg tartott. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6370 Dátum: 2013. augusztus 08. - 17:53:49 »
Nem az volt az, ahol végre összejött Lana és Clark?

Ha jól emlékszem, az 5. évad elején voltak együtt. A 4. végén volt a 2. meteoreső (spoilerbe tettem hátha valaki nem látta még ;)). Az 5. szezonban jött Brainiac is.

Most nézem, hogy a 7. évadban is együtt voltak. ;) Az is egy jó évad, kivéve az utolsó pár rész. Azokon nagyon látszott, hogy az írósztrájk miatt úgy dobták csak össze.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 08. - 18:52:08 írta Hoby »

Ju

• Pókfej
« Válasz #6371 Dátum: 2013. augusztus 08. - 23:03:28 »
Meddig jutottál a Smallville-ben? ;)
2 részig, de az is valami állati szenvedés volt. :uhoh:
Idézet
Csak azért, mert ha mondjuk már az elején kaszáltad, akkor szerintem kár volt. ;)
Lehet... akkor az 5.-kel teszek egy próbát. :) (abban van Brainiac, ugye?)
Idézet
Ha már Buffy, megkérdezhetem, melyik volt a kedvenc szezonod? Sok helyen olvasom, hogy az 5. milyen jó, de én csak szenvedtem vele. A 4. sokkal jobban tetszett. ;)
Imádtam az 5. évadot. :D Glory az egyik legjobb gonosz volt, Dawn idegesítő, az tény, őt nem is bírtam, a vége először nem tetszett, de második nézésre rájöttem, hogy nem is rossz. Spike megszállottsága meg kifejezetten tetszett :)
Nekem pont a 4. nem volt nagy szám... se Buffy pasija, se Frankeinstein nem tetszett.
A 6.-ban egyértelműen a Once more, with feeling volt az egyik zseniális pont. :D A mai napig szoktam hallgatni a soundtrackjét. :sweetheart: Meg Dark Willow. :)
Nekem egyébként hihetetlenül tetszik a 7. évad. Először tizenévesen láttam és akkor unalmas volt, de idősebb fejjel csak ámulok a drámaiságán.

Egyébként az egyik abszolút kedvenc részem a Hush (nem tudom, melyik évadban volt, talán a 4. körül), amikor a városban mindenki elveszti a hangját és a rész nagy része alatt csak zene van. Mesteri. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6372 Dátum: 2013. augusztus 09. - 00:16:24 »
2 részig, de az is valami állati szenvedés volt. :uhoh:
Úgy érted, az egészből csak 2 részt láttál? Akkor te tartod a rekordot. :lol:

Én úgy az 5.-6. évadig jutottam talán... Meg a későbbi évadokból pár részbe belenéztem.

Viszont a Revolution-re nagyon rá vagyok kattanva, tök jó sori. :oh: Kezdettől fogva követem a Klubon és tetszik, főleg a karakterek miatt, nagyon jók. Charlie (a kis szöszi csaj) sokáig nagyon idegesítő volt a hisztijeivel, de az utóbbi pár részre már tökös lázadóvá fejlődött. :D Kiváncsi voltam, mivel magyarázzák meg az áramszünetet, attól féltem hogy valami nagy hülyeség lesz, de elég jó és érdekes magyarázatot találtak ki, nekem bejött. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6373 Dátum: 2013. augusztus 09. - 05:59:25 »
Charlie (a kis szöszi csaj) sokáig nagyon idegesítő volt a hisztijeivel, de az utóbbi pár részre már tökös lázadóvá fejlődött. :D

Kár, hogy a színészi játéka viszont nem fejlődött semmit. :hehe:

Lehet... akkor az 5.-kel teszek egy próbát. :) (abban van Brainiac, ugye?)

Igen, abban van, aztán még visszatér a 7. évadban is.
Mondjuk akkor már érdemes szerintem a 4. fináléjával kezdeni. Az a sorozat egyik leglátványosabb része. ;) Az 5., 6., 7. évadok meg a sorozat legjobb időszaka.

Egyébként az egyik abszolút kedvenc részem a Hush (nem tudom, melyik évadban volt, talán a 4. körül), amikor a városban mindenki elveszti a hangját és a rész nagy része alatt csak zene van. Mesteri. :)

Az a rész nekem is nagyon tetszett.

Mi a helyzet Whedon másik musicaljével, a Doctor Horrible's Sing Along Blog-gal? Látta valaki?
Szerintem nagyon jó. Szerethető karakterekkel, és fantasztikus zenei betétekkel.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 09. - 06:57:27 írta Hoby »

Raisu

• Traveller
« Válasz #6374 Dátum: 2013. augusztus 09. - 08:27:43 »
Jaj, a Hush! Az a rész hátborzongató és zseniális. :D A kedvencem, amikor Buffy próbálja elmutogatni a csapatnak, hogy mi a terv. :D

Én láttam a Doctor Horrible's Sing Along Blogot, tényleg jó volt (Whedon + NPH = instant win). :D Jöhetne már a második "évad."

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6375 Dátum: 2013. augusztus 09. - 18:49:21 »
Jöhetne már a második "évad."

Azt én is tudnám értékelni. ;)
Elvileg már meg akarták volna csinálni, de állítólag Fillionnal nem tudtak valamiben megegyezni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6376 Dátum: 2013. augusztus 11. - 11:33:08 »
Úgy érted, az egészből csak 2 részt láttál? Akkor te tartod a rekordot. :lol:
Úgy... és közben is majdnem lekapartam a tapétát, olyan idegesítően bugyuta volt. :roll:

Mondjuk akkor már érdemes szerintem a 4. fináléjával kezdeni. Az a sorozat egyik leglátványosabb része. ;)

Alrighty. :)

A Dr. Horrible valami zseniális! Mondjuk alapból nem lehet rossz Whedon+NPH :) Imádtam, hogy pillanatok alatt tudott váltani a vígjáték és a dráma között. Könnyesre neveted magad, aztán észreveszed, hogy csak a nevetést hagytad abba és nézel magad elé. Aztán megint. :)
Jaj, a Hush! Az a rész hátborzongató és zseniális. :D A kedvencem, amikor Buffy próbálja elmutogatni a csapatnak, hogy mi a terv. :D

Jaaaaj, az haláli! ;D Nekem ez volt a kedvenc pillanatom belőle, annyira aranyos. :)

Idézet
Jöhetne már a második "évad."
*bólogat*

Elvileg már meg akarták volna csinálni, de állítólag Fillionnal nem tudtak valamiben megegyezni.
Whedon egyelőre csinált helyette egy Sok hűhót... (amire már állati kíváncsi vagyok... :oh:)

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6377 Dátum: 2013. augusztus 12. - 10:58:51 »
Bár már nem most láttam,felmerült bennem egy kérdés az Arrow évadzáró epizódjával kapcsolatban:
Amikor Oliver a végső harcban a nyilat saját magán keresztül átszúrva öli meg Merlynt,hogy marad életben?Ráadásul a nyíl pont a szíve környékén ment keresztül.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6378 Dátum: 2013. augusztus 13. - 08:30:20 »
Amikor Oliver a végső harcban a nyilat saját magán keresztül átszúrva öli meg Merlynt,hogy marad életben?Ráadásul a nyíl pont a szíve környékén ment keresztül.
Szerintem a válgödrön keresztül szúrja. A szív fölött a bordák közt is mehet, bár ott nehezebb, és veszélyesebb. De, Ő Arrow, mindent túlél :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6379 Dátum: 2013. augusztus 25. - 22:00:04 »
Most értem a végére a Tara alteregói c. sorozatnak. Láttam mind a 3 évadot, állat jó volt! Best sorozat ever. ;D Imádtam minden részét. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.