Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043373 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:TV Műsorok
« Válasz #6480 Dátum: 2013. november 13. - 00:50:25 »
Idézet
Remélem most már beindul ez az évad, eddig elég langyos volt.
A legutóbbi rész minden volt, csak langyos nem. (De a következőkbe hátha tesznek seggeket meg melleket, hiszen attól minden azonnal remek lesz.)

most meg ősellenséget csinálnak belőle egy olyan történetben, ahol a zombik a főellenségek? Úgy tűnik, erősen háttérbe szorítják őket.
A kormányzós részek mindig is kendőzetlenül arról szólak, hogy hiába vannak zombik a világban, az emberiség legnagyobb ellensége mégis saját maga.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6481 Dátum: 2013. november 13. - 10:05:21 »
Értem én, de mégis erőltetettnek érzem ennek a bemutatását. Az tökéletesen rendben van, hogy a kormányzó a saját kis területét védte, és megtett mindent a saját hatalmának fenntartásáért. De csak egy példa: bár tudom, hogy mire ment ki a játék, amikor volt az a rész, ahol szembeültek egymással megbeszélésre ketten, mégis, bármelyik kinyírhatta volna a másikat, ha nagyon akarja, és azzal elejét vehették volna egy háborúnak.
Ugyanez volt az érzésem, amikor az első évadban azt a bunkót odabilincselték a tetőhöz. Persze, vannak ilyen emberek, de egy ilyen vészhelyzetben, amikor milliónyi ellenség vesz körül, mindenki rá van utalva a másikra is, ott szerintem nem kezd el senki hepciáskodni, hogy kussoljatok, én vagyok a főnök, meg ilyesmi. Azt még erőltetettebbnek éreztem, ami csak azért volt, hogy az emberi kapcsolatokat "jobban" tudják bemutatni. A tipikus "kevesebb több lett volna".

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6482 Dátum: 2013. november 13. - 10:24:27 »
A kormányzó szerintem nem akarta elkerülni a háborút, mert a hatalmának megtartásához jól jött egy ellenségkép; ez minden egyes diktatúrában megfigyelhető. Rick pedig még tényleg hitt abban, hogy meg tudnak állapodni, vagyis épp azt tartotta racionálisnak, amit te is: hogy ilyen körülmények között "nem kezd el senki hepciáskodni".

Merle az odabilincseléskor épp valamilyen drog hatása alatt volt, láttuk, mikor Rick kiforgatta a zsebeit. Ez a függősége később is megjelent, mikor a börtönben elvonási tünetei voltak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6483 Dátum: 2013. november 13. - 12:06:03 »
A hatalma megtartásához? Miért? A város 90 %-a nem tudta, hogy ő nem az a jóságos tündér, akinek mutatta magát, egyedül a katonák, akiknek meg a millió zombi mellett nem volt szüksége rá, hogy a kormányzó egyéb módon is fitogtassa a hatalmát.
Tényleg, Merle drogjáról megfeledkeztem, bár a visszatérésekor sem volt kevésbé segg, mint annak előtte. :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6484 Dátum: 2013. november 13. - 12:48:46 »
A hatalma megtartásához? Miért? A város 90 %-a nem tudta, hogy ő nem az a jóságos tündér, akinek mutatta magát, egyedül a katonák, akiknek meg a millió zombi mellett nem volt szüksége rá, hogy a kormányzó egyéb módon is fitogtassa a hatalmát.
Abban a pillanatban még valóban szilárd hatalommal bírt, de hosszú távon nem lett volna számára előnyös, hogy van egy másik csoport, ami alternatívának tűnhet az alattvalói Woodbury lakói számára. Főleg, ha Rickék esetleg aktívan meg is próbálnák felnyitni a woodburyiek szemét (mint például ahogy Michonne próbálta Andreáét – vagyis ez a lehetőség abszolút elképzelhetőnek tűnhetett).

Másrészről pedig évszázados tény, hogy ha van bűnbak (a háború alatt Rickék), akkor egy közösség sokkal könnyebben irányítható (Blaming in the form of demonization has been used by governments for centuries to influence public perceptions of various other governments, to induce feelings of nationalism in the public.) Ezt amúgy előszeretettel alkalmazta kisebb skálán is, például Merle esetében.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6485 Dátum: 2013. november 13. - 14:49:52 »
A legutóbbi rész minden volt, csak langyos nem. (De a következőkbe hátha tesznek seggeket meg melleket, hiszen attól minden azonnal remek lesz.)
Képes voltál kikeresni a régi hozzászólásaimat? hát ez jó ;D  Nem, nem kellenek seggek és mellek, ez nem az a sorozat. Viszont az se kellene, hogy a semmi nyújtsák 4-5 részen keresztül. Nem történik érdemleges, csak a szövegelés megy. Értem én, hogy kell a lelki szál, de ez nem valami Shakespeare dráma.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6486 Dátum: 2013. november 14. - 13:57:55 »
Megnéztem a 4-5. részeket is, az ötödikkel már teljesen elégedett voltam, ez hiányzott az első négyből. A vírus talán lezárul - jó ötlet volt, csak túl sokáig nyújtották, szerintem. Az már régóta esedékes, hogy valami fertőzést elkapjanak ennyi hulla mellett, de 2 rész elég lett volna rá talán. Az ötödikben viszont benne volt minden, ami kellett: feszültség, akció, jellemek. Önmagában nagyon ütős rész volt, tök szükségtelen volt a végére a cameo megjelenés.  :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6487 Dátum: 2013. november 14. - 14:12:18 »
Nekem is ez tetszett legjobban az eddigiekből.  A végén én azt nem cameónak nevezném. De igen, szerintem is felesleges volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6488 Dátum: 2013. november 15. - 09:10:16 »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6489 Dátum: 2013. november 16. - 10:15:40 »
Ebbe a 7 percbe több epic-ség (van egyáltalán ilyen szó ;D) szorult, mint más sorozatok egész évadjaiba ;).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #6490 Dátum: 2013. november 20. - 14:56:25 »
Az Arrow 2. évadában Flash mellett Nightwing is tiszteletét fogja tenni. Meg Nyssa Al Ghul is. Alakulnak a dolgok. :D És én még mindig arra tippelek, hogy Summer Glau karakteréről fog kiderülni, hogy valójában Talia.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6491 Dátum: 2013. november 20. - 16:20:33 »
És végre maszkot fog hordani!   :oh:

Flash viszont egyenlőre nem lesz, csak Barry Allen. ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6492 Dátum: 2013. november 20. - 16:22:14 »
Én is kinézem belőle, de remélem max az évad végén derül ki és megmarad a harmadikra. Így is túl sok az elvarratlan és beígért szál. :D

Meg jó lenne ha visszatérne majd a Vadásznő és a Kanári is még sok sok részben.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6493 Dátum: 2013. november 21. - 14:50:21 »
Tudom hog dupla post de azt hittem végre jön egy viszonylag lapos rész az Arrowból ( ami még mindig üti a SHIELD bármelyik epizódját) aztán jött az utolsó a két perc a büdösmocskoséletbe.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6494 Dátum: 2013. november 21. - 15:09:11 »
Shieldről mik a benyomások?

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6495 Dátum: 2013. november 21. - 15:46:50 »
Shieldről mik a benyomások?
Szinte csak azért nézem mert Marvel. De kb. ennyi. Néha van 1-2 jó poén. Viszont az Arrow-hoz képest gyenge. Vélemény:10/5

BuB

• Pókfej
« Válasz #6496 Dátum: 2013. november 21. - 17:39:16 »
Hm, a Viastaon most futó Gyilkos Számok  részben képregényes téma volt. 70. epeziód.
És csodák csodájára Wolveirne ismét Rozsomák néven szerepel...  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6497 Dátum: 2013. november 21. - 17:45:46 »
Attól még elég masszív marhaságok voltak benne emlékeim szerint. Olyan hálivúdi számítástechnika képregényekre átültetve szinten.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6498 Dátum: 2013. november 21. - 18:24:14 »
Tudom hog dupla post de azt hittem végre jön egy viszonylag lapos rész az Arrowból ( ami még mindig üti a SHIELD bármelyik epizódját) aztán jött az utolsó a két perc a büdösmocskoséletbe.
Én nem tudom, hogy tetszett-e a vége, vagy sem. XD Gondolom (remélem) így akarják behozni a képbe a Lázár-vermeket, ami baromi jó lenne, de én szerintem jobban örültem volna, ha csak flashbackben tér vissza Merlyn. Az meg, hogy ő Thea apja...  :roll:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6499 Dátum: 2013. november 21. - 18:50:48 »
Hát nekem az volt a meglepőbb hogy életben van az hogy Thea apja, valahogy levágós volt már régóta szerintem, nem tudom miért. :D Remélem azért nem kap akkora nagy szerepet, mint korábban.