Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041118 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #6600 Dátum: 2014. január 27. - 12:55:56 »
Most értem az ötödik részhez. Sose hittem volna, de felbukkant Bűn is. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6601 Dátum: 2014. január 29. - 11:29:16 »
Arrow Slade Wilson-Deathstorke:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6602 Dátum: 2014. január 30. - 19:51:30 »
Kövezzetek meg, de nekem ez az Arrow sorozat nem jön be. Megnéztem az első évadot, de hát, olyan semmilyen. Ennyi erővel egy sima bosszúllós karakter is lehetne csak a jobb eladhatóság érdekében ráhúzták a forgatókönyvre a DC logót. A Trónok harca könyveket elolvastam, baromira bejöttek, de a tv sorozatból az első rész 12. percéig bírtam ki ásítás nélkül. Majd rászánom magam tavasszal :) Most inkább Doctor Who lázban égek, elkezdtem bevásárolni a képregényekből, tervezem a szónikusok begyűjtését a Fantasmaniától. Teljesen rákattantam! Az új Dokit pedig nagyon várom! Kííváncsi vagyok, hogy Capaldi eddigi megjelenéseit pl a Torchwoodosat miként magyarázza Moffat. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6603 Dátum: 2014. január 30. - 19:52:45 »
Voltaképpen én tutira vettem, hogy neked nem fog tetszeni, hisz írtad már, hogy semmi sem tetszik, amiben megváltoztatják a képregényes dolgokat. Itt pedig minden meg van változtatva, jobban, mint a Smallville-ben. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6604 Dátum: 2014. január 30. - 19:56:57 »
Nem az a bajom, hogy megváltoztatták az eredetét. Alterverzum és csókolom, csak valahogy a sorozat hangulata nekem nem fekszik. Elég sok Zöld Íjászt olvastam az utóbbi 1 évben és nem tudom. Nem kapták el a karit.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6605 Dátum: 2014. január 30. - 21:05:21 »
Akkor lehet, hogy nekem azért tetszik annyira az Arrow, mert én meg a képregényes karaktert nem ismerem. ;D (Sajnos a Smallville-nél ismertem... :hehe: )

De viccen kívül, az tetszik benne, hogy itt is hangsúlyosak a magánéleti szálak (mint a Smallville-ben), emellett nagyon következetes a sorozat: mindig meg van magyarázva, ha valamit változtatnak benne. Jól működnek a mellékszereplők is. Plusz, a párhuzamos idősíkban játszódó cselekmények külön feldobják az egészet.

Ben: a második évad sokkal jobb, mint az első. ;) Mondjuk ha neked nem tetszett az első, akkor gondolom nem nézed tovább...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6606 Dátum: 2014. január 30. - 22:09:04 »
Meg fogom nézni, nehogy rám mondhassátok, hogy látatlanban szapulom. Az Aprajafalvát is böcsülettel végigszenvedtem. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6607 Dátum: 2014. január 31. - 00:42:47 »
Nyugi Ben, nem vagy egyedül!  ;) Én is elkezdtem nézni az Arrowt (anno a Smallville-t is) nagy hévvel, de sajnos meguntam hamar. Nem rossz , de nem tud lekötni eléggé, nincs benne érték. Személy szerint az egyetlen képregénysorozat, amit most részről részre nagyon várok az a The Walking Dead!   :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6608 Dátum: 2014. január 31. - 08:51:47 »
Sok sorozattal voltam úgy, hogy az első évad de még a második se nagyon győzött meg. Így voltam pl a Battlestar Galactikával is, de leültem és megnéztem és a 2. évad második felétől nem bírtam abbahagyni. Pár éve egy pár hét alatt végignéztem az egészet, mert odabilincselt a gép elé. Talán az Arrow is mond majd valamit nekem. A Trónok harcára biztos benevezek, de az Arrow még nem lőtt szíven :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6609 Dátum: 2014. január 31. - 10:32:14 »
Nekem egy új sorozat tetszett meg nagyon: Sleepy Hollow. Tudom nem új, csak nekem az. Most ért véget az első évad. 2nap alatt ledaráltam mind a 13 rész, és nagyon várom a folytatás. (Game of Thrones-ból  láttam pár rész, nem köt le, hasonlóan a The Walking Dead-hez.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6610 Dátum: 2014. január 31. - 11:36:18 »
Elég sok Zöld Íjászt olvastam az utóbbi 1 évben és nem tudom. Nem kapták el a karit.
Az biztos, hogy köze nincs a képregényeshez. A sorozat inkább batmanes.
Ben: a második évad sokkal jobb, mint az első. ;)
Érdekes, mindenki ezt mondja, de nekem az első eddig jobban tetszett. A második 8. részénél tartok.
Személy szerint az egyetlen képregénysorozat, amit most részről részre nagyon várok az a The Walking Dead!
Nekem is eszembe jutott, hogy összehasonlítsam őket, de nálam a WD alulmaradt. Talán a nagyon gyenge (eddigi) utolsó évad miatt.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6611 Dátum: 2014. január 31. - 17:46:31 »
Nekem egy új sorozat tetszett meg nagyon: Sleepy Hollow. Tudom nem új, csak nekem az. Most ért véget az első évad. 2nap alatt ledaráltam mind a 13 rész, és nagyon várom a folytatás. (Game of Thrones-ból  láttam pár rész, nem köt le, hasonlóan a The Walking Dead-hez.)

Szerintem is egész király a Sleepy Hollow. Tom Mison zseniális Ichabod Crane szerepében, John Noble-t pedig mindig jó látni játszani.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6612 Dátum: 2014. január 31. - 17:52:40 »
Nekem meg szerintem pont azért működik az Arrow jól, mert életembe nem olvastam képregénybe. Az vonz hozzá, hogy tudom, hogy képregény adaptáció, de azért maradok, mert egy jó sorozat, önállóan.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6613 Dátum: 2014. január 31. - 20:53:48 »

Szerintem is egész király a Sleepy Hollow. Tom Mison zseniális Ichabod Crane szerepében, John Noble-t pedig mindig jó látni játszani.
Nagyon jó történetet találtak ki. Kicsit Sleepy Hollow (mármint a könyv)kicsit Nemzet Aranya. Szóval nagyon jó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6614 Dátum: 2014. január 31. - 23:26:13 »
A film is király volt belőle.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6615 Dátum: 2014. február 01. - 11:37:48 »
A film is király volt belőle.
Tim Burton nagyon jól rendezte és természetesen Johnny Depp&Christina Ricci remek színészi játéka. Nagyon jó film, a sorozatnak semmi köze hozzá, de r..dt jó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6616 Dátum: 2014. február 04. - 23:16:19 »
Nézem az Agymenőket, és a mai részemben volt Stan Lee. :)
Tökre bírom a soriban, hogy amikor a Marvel képregényekről beszélnek, mondanak egy számot, és előbb tudom, mi van benne, mint ahogy ők elmondják.  ;D A magyar szöveg is tök jó hozzá. Amikor Pókember-címeket kellett felsorolni, volt Csodálatos, Hihetetlen, Pókember és a Fekete Macska, a Sors hálójában.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6617 Dátum: 2014. február 05. - 00:43:40 »
Vagyis a fordító gyorsan megnézte a wikit. :) Bár ezzel már nagyobb munkát ölt bele, mint az eredeti feliratozó (igaz, miután Mor Tuadh is elkezdett vele foglalkozni, igen látványosan javultak a comicsos utalások magyarításai. :D).

BuB

• Pókfej
« Válasz #6618 Dátum: 2014. február 05. - 09:09:24 »
Hátja, többször írtam én is, hogy Rozsomákként szerepel benne Wolvie is. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6619 Dátum: 2014. február 05. - 09:23:44 »
Tök jó, hogy figyelnek az ilyenekre. Az, hogy meg megjelent füzetek címét is beszúrták (Sors hálója, stb), teljesen jófejség!