Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041052 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:TV Műsorok
« Válasz #6660 Dátum: 2014. március 05. - 18:32:21 »
Kis spoiler van benne, annak aki nem követi csak magyarul de basszus..  :oh:  :oh:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6661 Dátum: 2014. március 05. - 20:59:47 »
Kis spoiler van benne, annak aki nem követi csak magyarul de basszus..  :oh:  :oh:
És már el is távolították a videót, mi volt benne?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6662 Dátum: 2014. március 05. - 21:20:39 »
Nálam még mindig jó. Amúgy 3 perces Arrow előzetes, ami filmnek is elmenne. Az Íjász, Kanári, Vadásznő, Deathstroke, Suicide squad, Roy szereplésével.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6663 Dátum: 2014. március 06. - 08:27:16 »
Nálam még mindig jó. Amúgy 3 perces Arrow előzetes, ami filmnek is elmenne. Az Íjász, Kanári, Vadásznő, Deathstroke, Suicide squad, Roy szereplésével.
Nah, most újra le lehet játszani (tegnap még "eltávolítva" volt.)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6664 Dátum: 2014. március 07. - 22:51:43 »
Áááh, ez a mai Íjász rész hatalmas volt.  :oh:
Villám is megszületett, Slade is megjelent.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6665 Dátum: 2014. március 07. - 23:31:27 »
Áááh, ez a mai Íjász rész hatalmas volt.  :oh:
Villám is megszületett, Slade is megjelent.
Igen és Barry, mintha a rajongók helyett szólt volna ki a filmből, hogy miért nincs maszkja Olivernek? Úgy tűnik a rajongók rinyája meghallgatásra talált és végre kapott igazi maszkot az Íjász.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6666 Dátum: 2014. március 08. - 01:28:45 »
Ez a 3 perces trailer feltűzelt, két nap alatt bedaráltam ezt a 15 részt, várom a folytatást.  :oh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #6667 Dátum: 2014. március 10. - 18:44:43 »
Sziasztok.

Eszembe jutott, felvetem, csak úgy véleményezés gyaránt.

Hegylakó. Akár az 5 rész, akár a sorozat. Pozitívumok, negatívumok, kedvenc színészek, unszimpatikus karakterek, néztétek-e, netán van akit nem fogott meg különösebben (ha igen, miért), zenéi, stb.

Előre is köszönöm a hsz-eket hozzá. :)
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6668 Dátum: 2014. március 10. - 19:51:16 »
Az első film szerintem örök klasszikus. Rengetegszer láttam, pedig nem szokásom filmeket sokszor megnézni.
A sorozatot régen szerettem (10+ éve), viszont tavaly belenéztem pár részbe a Viasaton és azt vettem észre, elszállt a varázs. Vannak régi sorozatok, amik mai szemmel is jók, de ez szerintem nem állta ki az idő próbáját.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6669 Dátum: 2014. március 10. - 19:54:32 »
Az első tetszett, de nem lettem fan tőle. Utána a negyediket láttam, az is tetszett. Később láttam a 2-3-at (jóval később), azok már nem fogtak meg annyira. A sorozatot nem láttam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6670 Dátum: 2014. március 10. - 20:03:46 »
Utána a negyediket láttam, az is tetszett.
:o Még a végén kiderül, hogy neked tetszene az ötödik film is.
Bár mondjuk nekem meg a második rész a kedvencem, szóval fene tudja, mindketten másképp vagyunk furák. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #6671 Dátum: 2014. március 10. - 20:08:58 »
Az első filmet imádtam, a többit nagyon nem. A sorozatról csak azt tudom mondani, hogy 10+ éve én is szerettem, de azóta nem láttam, úgyhogy mai szemmel fogalmam sincs róla.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6672 Dátum: 2014. március 10. - 20:18:11 »
Az első kettőt, talán még a harmadikat is rongyosra néztük a bátyussal. A negyedikre meg azért voltunk ráizgulva, mert a sorozatot is daráltuk a tévéből, nameg az volt az utolsó film, amit láttunk a ma már nem működő moziban, nagyszüleim városában.

Nemrég, mikor mindketten szülőknél vendégeskedtünk, ment a tévében és beültünk nézni, kemény nosztalgiadesszertként. Másképp tök gyengus film, persze.  :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6673 Dátum: 2014. március 10. - 21:59:23 »
Én az első kettőt szeretem, a sorozat nem volt rossz, bár nem láttam végig.  Nagy Queen fan vagyok, ez is sokat számít,  a zene nélkül kevesebbet érnének.
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6674 Dátum: 2014. március 10. - 22:09:56 »
a zene nélkül kevesebbet érnének.

Az tuti.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #6675 Dátum: 2014. március 10. - 22:27:56 »
Köszi a válaszokat.
Az 5 film közül a 2. és az 5. lóg ki a Hegylakók történetfonalából. Az első örökzöld a Queennel együtt nálam, a 3. is nézhető volt, a 4.-nek pedig Adrian Paul adta meg az ízt (és teljesült ki Connor sorsa).

A sorozatért tizen-huszonévesen rajongtam. Ma bő tizenöt évvel később nálam is kihunyóban a varázs: a '90-es évekbeli ruhák (a farmernadrágok röhejesek, főleg Richie öltözkedése), a francia autók, némely rész 'nesze semmi fogd meg jól' kategória volt.

A sorozatban ma már inkább azok a halhatatlan ellenségek fognak meg akik többször visszatérnek tehát van történetük, valamint a Figyelők és a halhatatlanok közötti súrlódások, konfliktusok.

A legnagyobb varázst viszont az "időutazások" adják. Mindig a képernyőhöz szögeztek(nek) a múltban játszódó jelenetek. Azt hiszem a sorozatot ezért kedveltem meg illetve Duncan humora és a nőkkel való viszonya (Adriannak magyar barátnője van (még talán) illetve szőlője a Balaton környékén)).

A kedvenc karakterem ennek ellenére Methos illetve az őt alakító Peter Wingfield.

Három kedvenc sorozat van még: Quantum Leap (az időutazó), Star Trek (Új nemzedék, Voyager) illetve Jack Bauerhez köthető 24.

E sorozatokról mi a véleményetek (ill. a Star Trek 12 filmjéről)?

CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6676 Dátum: 2014. március 10. - 22:38:04 »
Quantum Leap örök kedvenc! A 24-et egy volt barátnőm nézte folyton, nekem valahogy sosem jött át.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6677 Dátum: 2014. március 10. - 22:44:21 »
A kedvenc karakterem ennek ellenére Methos illetve az őt alakító Peter Wingfield.
A sorozatban nekem is ő volt a kedvencem, még ma is emlékszem a nevére. A másik az első filmben Sean Connery karaktere. :)

A Star Trek TNG meg tervbe van véve, de előbb be akarom fejezni az eredeti sorozatot.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6678 Dátum: 2014. március 10. - 23:08:13 »
A Hegylakó első része nekem is nagy kedvencem, igazi klasszikus. A 2. és 3. rész már jócskán elmaradt tőle, nekem nem is tetszettek annyira, de még a nézhető kategóriában futnak. A 4. és 5. rész meg az OMG WTF kategória.

A sorozat viszont (egy darabig) jó volt, azt én is néztem anno. Csak egy idő után vicces volt, hogy mennyi halhatatlan bukkan fel, miközben a mozifilmek szerint már csak páran maradtak. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6679 Dátum: 2014. március 10. - 23:10:34 »
Ó, a hegylakó filmek/sorozatok legalább fél tucat idővonalon mozognak. Kapásból a 2-5. filmek mindegyike egy leágazott univerzum.