Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041158 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #6680 Dátum: 2014. március 10. - 23:17:47 »
A 24-ből két évadot láttam. Jók voltak, de nem kimagaslóan.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6681 Dátum: 2014. március 11. - 10:24:07 »
A 24-ből két évadot láttam. Jók voltak, de nem kimagaslóan.

Pedig már akkor is marha jó volt szerintem, viszont az is igaz, hogy a harmadikban indul be igazán. Talán csak a 6. nagyon gyenge (pedig jól indult az is, az 5. vagy 6. részben már atombomba robban Los Angeles mellett ;)), tele nagyobbnál nagyobb baromságokkal. Az új évad is várós ezerrel ;).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Todd

• Pókfej
« Válasz #6682 Dátum: 2014. március 11. - 14:11:26 »
Köszi a válaszokat.
Az 5 film közül a 2. és az 5. lóg ki a Hegylakók történetfonalából. Az első örökzöld a Queennel együtt nálam, a 3. is nézhető volt, a 4.-nek pedig Adrian Paul adta meg az ízt (és teljesült ki Connor sorsa).
Mindegyik kilóg szerintem. ;) Max a 4-sorozat-5 ami azonos síkon van, minden más különbözőn.
A 2 egyértelmű, a 3 sem lehet az egy eredeti folytatása, hiszen Connor megkapta a jutalmat, vagyis nem voltak elrejtett maradék halhatatlanok.  ;)
Az első után szerintem mind elég gyengusz, de az marha nagy film. Akárhonnan is nézzük, az a film az Urban Fantasy valódi megalkotója.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 11. - 14:22:19 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6683 Dátum: 2014. március 11. - 17:31:32 »
Húha...  :oh:
Hölgyej, urak: VIllám!
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #6684 Dátum: 2014. március 11. - 17:33:47 »
Pont most akartam linkelni. :D Nájsz. Bár a csizma kicsit fura, meg nem gondoltam volna, hogy lesz embléma a mellkasán. :D Kár, hogy még olyan messze  van...

BuB

• Pókfej
« Válasz #6685 Dátum: 2014. március 11. - 17:36:53 »
Embléma nélkül? Úgy lett volna igazán furcsa  ;D
Nekem inkább a karja furi... az olyan előző Pókis ruha dizájn, közbe a lábán meg mintha bőr cucc lenne... furi összetétel... :headscratch:
De az nagyon bejön, hogy ennyire megőrízték a képregény stílusát... lehetett volna olyan kaki, mint a Smallvilles göncök, jó, hogy most már nem az a trendi, amit ott műveltek. ;D

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #6686 Dátum: 2014. március 11. - 19:03:55 »
"Szilánkmentes: Quantum Leap örök kedvenc!"

A legjobb részek amik tetszettek, mikor Sam a saját, 13 éves testébe kerül vissza. A bátyja éppen másnap megy Vietnámba. A következő ugráskor a bátyja egyik néger katonatársának a testébe kerül majd sikeresen megakadályozza a bátyja halálát (egy vietnámi nő akarja lelőni aki amúgy Tia Carrere volt (Elveszett ereklyék fosztogatói)).

Namost ebben a részben van egy fotóriporter nő. Sam őt is megmenti, mint később kiderül azért, hogy az utolsó képe Pultizer díjas legyen.

Megható jelenet: Sam iszik a kantinban. Megjelenik Al a hologram.
-Elvettem egy életet, hogy megmentsek egy másikat-gyötri magát Sam.
Erre Al mondja Samnak, hogy nézze meg az utolsó fotót. Sam megnézi: a képen Al látható fogolyként amint egy foglyokból álló lánc utolsó tagjaként a lencsébe néz.

Sam sajnálkozva néz Alre: "Ott voltunk, megmenthettünk volna."
Erre Al elhomályosult szemmel: "5 év múlva hazahoztak. De lélekben idebent mindig szabad voltam."

Az utolsó 2 rész sem kispályás: Sam Lee Oswald testébe kerül amíg Oswald a jövőben köt ki. Sam többször ugrik ki Oswald testéből '59-'63 között. Az utolsó ugrásnál visszakerül Oswald testébe. Ott van a tankönyvraktár ablakánál, de már nagyon zavart a sok ugrás miatt. Ekkor megjelenik mellette Al: "Sam! Ezért vagy itt! Ezért vagy itt! Megakadályozhatod Kennedy halálát!" Közben eredeti felvételeket mutatnak a konvojról, Kennedy autójáról és a bennük ülőkről ahogy ráfordulnak az Elm streetre.

Oswald elméje azonban túl erős, folyton harcol Sammel, végül Oswald visszakerül a saját testébe, fogja a puskát, Al a puska elé állva hadonászik a kezével ("Ne! Ne!") majd eldördül a három lövés. Ekkor is jönnek az eredeti felvételek.

Sam az elnöki autó mögött futó testőr testébe kerül, hallja ahogy eldördülnek a lövések. Látja, ahogy a first lady a csomagtartóra mászik. Sam odafut, majd visszasegíti a kocsiba (ezt is mutatják eredeti felvételeken). A konvoj gyorsít, majd elrobog.

Pár perccel később a first ladyt mutatják hátulról ahogy a kórházi folyosón ül. Sam/a testőr pár méterre mögötte áll. Megjelenik Al.
-Az elnök meghalt. Nem sikerült.
-Időközben megtudtam, hogy nem az ő megmentése volt a cél.-mondja Al.
-Akkor?-néz rá Sam megrökönyödve.
-Nem emlékszel igaz? Nem csodálom. Annyit utaztál az időben, hogy összezavarodtak az emlékeid.
-Tudod az eredeti idősíkon a First Ladyt is megölte az egyik golyó -mondja Al.

Sam odalép a First Ladyhez, kezét a vállára teszi majd ugrik. Nem derül ki hová, a sorozat itt ér véget.

Amúgy a Samet alakító színész játsza a Star Trek: Enterprise sorozat kapitányát.
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6687 Dátum: 2014. március 11. - 22:29:51 »
Húha...  :oh:
Hölgyej, urak: VIllám!

Jól néz ki! :)
Jó lenne ha kaphatna külön sorozatot.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6688 Dátum: 2014. március 11. - 23:02:32 »
Már kapott. Ősszel jön, ezért van ez a kép.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6689 Dátum: 2014. március 11. - 23:07:36 »
Én azt hittem az Arrow-ban kapott csak mellékszerepet!
Ez szuper hír! :oh:

Raisu

• Traveller
« Válasz #6690 Dátum: 2014. március 12. - 03:05:53 »
Azért még nem 100%. Egyelőre csak a Pilot részt rendelték be belőle. Ha bejön a CW-nek, akkor berendelik rendesen sorozatnak is. De valszeg be fogják.

Forgatási képek + videó.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 12. - 07:12:37 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6691 Dátum: 2014. március 12. - 08:59:22 »
Ejhaj, egyre furibb a gönc  :D

Minek neki öv?

Meg kicsit érdekes, hogy a mellrész meg átmegy bőrbe...  :headscratch:

Kicsit olyan keverék, hajaz az Injustice játék göncre, meg hajaz a Fenegyerek cuccra is  :D
Na és télleg egy kabát van rajta.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 12. - 09:01:55 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6692 Dátum: 2014. március 12. - 09:12:14 »
Nekem is tetszik, csak a "sisak" rész elég felemásra sikerült. Sose értettem,hogy egy olyan karakter aki képes szinte fénysebességgel száguldani miért nem visel szemüveget? Ilyen sebességnél kb kifolynának a szemei normál esetben :lol: Maga a jelmez jó lett, és egy sorozattól nem is kell többet elvárni szerintem! Az lesz a gáz, ha majd a filmben is ehhez hasonló low budget beütésű göncöt aggatnak rá.:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6693 Dátum: 2014. március 13. - 16:36:43 »
Nekem határozottan tetszik  Flash jelmeze, simán elnézném mozifilmen is.  ;) A régi sorozatbeli ruci is bejött.

Egy kis színmanipuláció:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6694 Dátum: 2014. március 13. - 16:41:48 »
He, nem is lenne rossz.  :D

Éééés, a nagy visszatérő.
Vajon kapcsolódik majd a Villám-Íjász világba?  :headscratch:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6695 Dátum: 2014. március 13. - 17:10:41 »
Király! Másik csatornán fog menni, szerintem nem lesz hozzá köze.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6696 Dátum: 2014. március 13. - 20:57:53 »
Nekem határozottan tetszik  Flash jelmeze, simán elnézném mozifilmen is.  ;) A régi sorozatbeli ruci is bejött.

Egy kis színmanipuláció:

Szerintem pirosban jobb ;)

Sose értettem,hogy egy olyan karakter aki képes szinte fénysebességgel száguldani miért nem visel szemüveget? Ilyen sebességnél kb kifolynának a szemei normál esetben

A képregényben képes elérni a fénysebességet?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6697 Dátum: 2014. március 13. - 21:42:07 »
Flash témában annyira nem vagyok otthon,de mivel ő is csak egy képregénykarakter, így simán átléphet mindenféle fizikai korlátot ;) Ráadásul már a speed force sem kihívás neki egy ideje.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6698 Dátum: 2014. március 13. - 21:44:45 »
Úgy tudom, hogy az időben is képes utazni.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6699 Dátum: 2014. március 13. - 22:05:41 »
Flash témában annyira nem vagyok otthon,de mivel ő is csak egy képregénykarakter, így simán átléphet mindenféle fizikai korlátot ;) Ráadásul már a speed force sem kihívás neki egy ideje.

Ő egy tudós volt civilben nem?
Csak egy ideig elfelejtettem, hogy ő egy képregénybeli tudós, rá nem hat a relativisztikus tömegnövekedés ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."