Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044566 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:TV Műsorok
« Válasz #6720 Dátum: 2014. március 21. - 14:49:20 »
Íme Harvey Bullock, a Gotham c. sorozatból:

A Pingvin:

Gordon:

« Utoljára szerkesztve: 2014. március 21. - 14:55:29 írta balogh44 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6721 Dátum: 2014. március 21. - 14:51:41 »
Éééérdekes, az a karakter akinek az életében soha nem volt szakálla, az a sorozatban kap szakállat, a karakter (gordon), aki meg mindig bajusszal rohangált a képregényekben, az meg a sorozatban csupasz fejjel fog flangálni...
nem értem miért változtatják meg a karaktereket alapból...  OSwald is vékony, fiatal magas csávó lesz, dús hajkoronával...  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #6722 Dátum: 2014. március 21. - 15:02:27 »
Bruce wayne:

Még nem tudom, hogy fog-e érdekelni ez a sorozat, szerintem a Zöld Íjász és a Constantine-en kívül nem nagyon lesz nézhető DC sorozat.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6723 Dátum: 2014. március 21. - 15:25:04 »
Éééérdekes, az a karakter akinek az életében soha nem volt szakálla, az a sorozatban kap szakállat, a karakter (gordon), aki meg mindig bajusszal rohangált a képregényekben, az meg a sorozatban csupasz fejjel fog flangálni...
nem értem miért változtatják meg a karaktereket alapból...  OSwald is vékony, fiatal magas csávó lesz, dús hajkoronával...  :roll:

tv.  :roll:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6724 Dátum: 2014. március 21. - 15:36:20 »
Harvey Bullock szerintem telitalálat. :oh: Pingvin meg oké, hogy még fiatal, de egy kicsit azért eltorzíthatták volna.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6725 Dátum: 2014. március 21. - 16:54:46 »
Most komolyan, az a legnagyobb probléma, hogy valakinek van szakálla, valakinek meg nincs? Pláne úgy, hogy 10-15 évvel Batman felbukkanása előtt járunk? :D Oswald simán elhízhat még, de szerintem így is jól néz ki. Sőt, Bruce is meglepően szimpatikus így egy kép alapján.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #6726 Dátum: 2014. március 21. - 17:24:46 »
Ez a videó nagyon király lett. ;)
Egyébként ki nézte a True Detective-et?
Szerintem az év eddigi (lehet, hogy a) legjobb sorozata.

Én néztem! :) Gyorsan kedvenc sorozataim közé emelkedett. Meg persze szurkolok McConaugheynak, hogy az Oscar után az Emmyt is bezsebelje!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6727 Dátum: 2014. március 21. - 18:27:53 »
Most komolyan, az a legnagyobb probléma, hogy valakinek van szakálla, valakinek meg nincs? Pláne úgy, hogy 10-15 évvel Batman felbukkanása előtt járunk? :D Oswald simán elhízhat még, de szerintem így is jól néz ki. Sőt, Bruce is meglepően szimpatikus így egy kép alapján.

Nem, de azért unalmas, hogy a tv sorozatok (amelyek mondjuk éppen nem sokkolni vagy kiríni akarnak) ugyanolyan magasságú, alkatú emberekkel van tele. Mintha valami klónozóból válogatnának a főszerepekre. Számomra teljesen élvezhetetlen egy-egy sorozat ettől.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6728 Dátum: 2014. március 22. - 14:52:30 »
Látta valaki a "The Walking Dead" új részét? Csak most sikerült meglesnem, de aztaku... :o Rendkívül hatásos rész volt. Nem hittem volna, hogy így írnak ki 1-1 szereplőt a sorozatból. A végén pedig, hogy még Judithot is megölték, de csak sírját láthattuk, mindezt a megbocsájtás után... Nagyon jól össze lett rakva ez a rész, kezdve Lizzy pszichózisán keresztül, lezárva a börtönös patkányos részt, MINDEN! Még mindig a szavakat keresem. :surp:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 22. - 14:54:44 írta Psycho »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6729 Dátum: 2014. március 22. - 16:46:45 »
Látta valaki a "The Walking Dead" új részét? Csak most sikerült meglesnem, de aztaku... :o Rendkívül hatásos rész volt. Nem hittem volna, hogy így írnak ki 1-1 szereplőt a sorozatból. A végén pedig, hogy még Judithot is megölték, de csak sírját láthattuk, mindezt a megbocsájtás után... Nagyon jól össze lett rakva ez a rész, kezdve Lizzy pszichózisán keresztül, lezárva a börtönös patkányos részt, MINDEN! Még mindig a szavakat keresem. :surp:

Szerintem is nagyon durva lett, de Judithot nem hinném, hogy megölték volna. A 3. sír már akkor ott volt, mikor megérkeztek.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6730 Dátum: 2014. március 22. - 19:00:18 »
Judith Tyrese hátán volt becsomagolva.
Tejet kérek! Csokisat!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6731 Dátum: 2014. március 22. - 19:23:53 »
Hú tényleg, igazatok van, csak figyelmetlen voltam.  :-[ (nagyon keveset alszok már pár napja) Sok is lett volna, ha őt is megölik.  :) Még így is kegyetlenül jó rész  lett.  :ohmy:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6732 Dátum: 2014. március 22. - 20:09:27 »
Én még csak most láttam az új részek közül az elsőt, de az elég rossz volt. A kölyök nyafogása hamar uncsivá vált, pedig elég sok részben igaza is volt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6733 Dátum: 2014. március 22. - 20:15:19 »
Igen, néha kicsit sok volt Carl, de abban a részben is volt egy baromi erős jelenet, ami miatt végül nekem pozitívan jött ki a végén  mérleg. Szerencsére a legidegesítőbb karaktert már rég kiírták. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6734 Dátum: 2014. március 22. - 20:39:22 »
Melyik volt az a jelenet? És melyik a szereplő? :) Lori? Nekem ő elment, én a Kormányzót untam már kicsit, meg a bratyus már az elején sem tetszett.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6735 Dátum: 2014. március 22. - 20:46:27 »
Igen Lori volt az.  :) A kaput nálam az tette be , amikor elment kocsival Rick után és felborult a kocsi. A Kormányzót én bírtam, tetszett, ahogy bemutatták azt a téveszmerendszert, amiben élt, valamint azt, hogy hogyan nyeri meg magának az embereket.

A jelenet pedig, amikor Carl azt hitte, hogy meghalt az apja, mert az csak hörgött, na az nagyon megfogott. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6736 Dátum: 2014. március 22. - 21:02:59 »
Nekem az volt elsőre is fura a Kormányzóban, hogy minek volt szemét? Semmi sem indokolta. Vezetett egy várost, meg kellett tennie bizonyos kellemetlen lépéseket, hogy a város megmaradjon, de miért volt egy rohadék? Azon kívül, hogy különben elmaradt volna a cselekmény. Az ostromnál pedig - bár ez már nem az ő hibája, mert ő addigra elvakult lett - a társai nem igaz, hogy nem látták be, mennyire sz*r lépés betámadni a börtönt. A bentieknek is voltak fegyvereik, nem kevés. Abban az élethelyzetben kinek hiányzott akár egy kar, vagy lábsérülés, egy lőtt seb? Mintha nem lenne elég bajuk így is. Volt egy életük a lakókocsiknál is.

Tényleg? Pedig annyira biztos volt, hogy direkt van, hogy nekem az elrontotta kicsit.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6737 Dátum: 2014. március 22. - 21:12:55 »
Pont ez volt a lényege, hogy a Kormányzó már sokkal előbb megkattant, csak nagyon jól tudta leplezni a városlakók között. Az ostrom előtt meg, szerintem tök jól kijátszotta a naivitásukat az embereknek, így sikerült  meggyőzni őket, hogy támadjanak a börtönre, bízhattak magukban, hiszen mégiscsak volt egy működőképes tankjuk. Nagyon sikeres volt a Kormányzó "néphülyítése". :)

Egyértelmű volt, hogy Rick még él, abban a jelenetben, mégis nekem nagyon tetszett Carl érzelmeinek megmutatása, ötletes volt. Mi biztosak voltunk benne, hogy Rick él, de Carl nem. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6738 Dátum: 2014. március 22. - 21:35:08 »
Ez igaz. Rick is hülye kicsit, hogy még mindig magatehetetlen kisgyerekként kezeli a srácot. Annyi mindent végigcsinált már, hogy kezelhetné ha nem is társként, de nagyobb bizalommal.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6739 Dátum: 2014. március 22. - 21:37:46 »
Ezzel egyetértek, de megértem, hogy Rick, miután elvesztette a feleségét és a csecsemő kislányát (vagyis csak azt hiszi) nagyon félti az egyetlen fiát.