Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041085 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:TV Műsorok
« Válasz #6760 Dátum: 2014. április 02. - 20:38:50 »
Tudom nem képregényes sorozat, de gondoltam beírom: megnéztem ma az "Így jártam anyátokkal" (How i met your mother)  sorozat lezáró, utolsó, duplaepizódját. Nem tudom néztétek (nézitek)-e a sorozatot, de én nagyon bírtam. Bevallom, felemás érzésem volt a végén. Amolyan keserédes lezárása a történetnek. Hiányozni fog.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6761 Dátum: 2014. április 02. - 20:56:51 »
Épp a múlt héten fejeztem be az Agymenőket (eddig), és visszatértem az Anyátokra, amit a 9. évad közepén hagytam félbe. Most nagyjából ugyanott tartok, még úgy egy hét, mire eljutok a legvégéig. Nekem is nagyon bejön az egész.  :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6762 Dátum: 2014. április 02. - 22:12:04 »
Épp a múlt héten fejeztem be az Agymenőket (eddig), és visszatértem az Anyátokra, amit a 9. évad közepén hagytam félbe. Most nagyjából ugyanott tartok, még úgy egy hét, mire eljutok a legvégéig. Nekem is nagyon bejön az egész.  :)
Sokat olvastam az Agymenőkről, szerintem én is elkezdem, bár így is  7 sorozatot nézek.
Majd írd meg mit gondoltál az Anyátok végén.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6763 Dátum: 2014. április 02. - 23:30:50 »
Oké.
Most fejeztem be a Walking Dead 4-et. Kicsit szánalmas volt a vége, szerintem.  :headscratch:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6764 Dátum: 2014. április 02. - 23:34:16 »
Hja, egy szezonzárónak nem így kell kinéznie, elmaradt a katarzis. 
Tejet kérek! Csokisat!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6765 Dátum: 2014. április 02. - 23:52:44 »
A katarzis tényleg elmaradt, de az megvolt a midseason finálénál. Itt egy erőteljes cliffhengerrel ért véget. Hiába volt nagyon klisés a finálé, a vége igazi badass képregényes lezárás volt, nekem nagyon tetszett. Mondjuk az abszolút favorit részem a 14. volt, az tökéletesen lett felépítve. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6766 Dátum: 2014. április 02. - 23:57:39 »
Idézet
Hja, egy szezonzárónak nem így kell kinéznie, elmaradt a katarzis.
Az is része, de a párbeszédeket az utolsó két részben mintha belőve írta volna valaki, meg ugyanazok a következetlenségek megvoltak, mint a téli lezárásnál. A Menedék kapuja nyitva volt? Semmi lezárás a zombik miatt? Amikor az ürge lefogta Ricket, hogy nem jutott eszébe, hogy netán lefejeli, vagy akár egy kést húz elő valahonnan? De akár tökön is rúghatta volna. A többiek minimum 1-2 nappal korábban értek a Menedékbe, addig az a Mary végig ott állt a teknő előtt? A többiek annyi ideje voltak bezárva a vagonba? És nem jöttek ki? Mert nem tűnt úgy, hogy zárva lett volna. A kölyöknek miért kellett utoljára menni? A sztori címe azt volt, hogy "A". Beterelték őket egy A épületbe, majd egy A vagonba, ennyi. Bakker. Minek voltak benne a visszaemlékezős részek? Különösen Herschel? Tök lényegtelen volt a teljes egész rész szempontjából, mintha csak időhúzás lett volna. Amikor Rick fejéhez tartották a fegyvert, mit csinált pontosan? Mert ellőttek a füle mellett, az leesett, talán lefejelte az embert? Egy fegyveres embert? Honnan tudta Glenn, hogy Maggie átment az alagúton, és nem megkerülte? Van még?
Hiába volt nagyon klisés a finálé, a vége igazi badass képregényes lezárás volt
Tényleg? Nálam elvetette a sulykot. Bezárva 1 napja a vagonban, körülvéve fegyveresekkel, de majd megmutatjuk nekik?
Idézet
Mondjuk az abszolút favorit részem a 14. volt, az tökéletesen lett felépítve. :)
Az melyik is volt? Ja, a kisgyerekes. Na az tényleg jó volt, hiányoltam is a nagy négust az utolsó részekből.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6767 Dátum: 2014. április 03. - 00:25:26 »
Tudom nem képregényes sorozat, de gondoltam beírom: megnéztem ma az "Így jártam anyátokkal" (How i met your mother)  sorozat lezáró, utolsó, duplaepizódját. Nem tudom néztétek (nézitek)-e a sorozatot, de én nagyon bírtam. Bevallom, felemás érzésem volt a végén. Amolyan keserédes lezárása a történetnek. Hiányozni fog.

Hát szerintem konkrétan elmehetnek a fenébe. Két évadon át szenvednek Barney és Robin kapcsolatával aztán fél perc alatt elválnak az utolsó részben. Az anya aki sokkal szimpatikusabb mint Robin pedig meghal? Nincsen igazi boldogság, és jó a szamár ha ló nincsen. Persze mert ha Barneyval nem működött az utazgatásos élet a kétgyerekes, építésszel fog egyből. Egy ilyen sorozatnak egyszerű boldog vég kellett volna.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6768 Dátum: 2014. április 03. - 09:58:06 »

Nagyon szerettem a sorozatot, de ide most csak azt másolom be, amit már máshova is írtam:

HIMYM-finálé: 0/10. Ez nálam kb. hányingert váltott ki. Nem is tudok mást mondani. Ennél gázabb befejezést nem is lehetett kitalálni. És basszus, ezt tervezték a legelejétől! Kilenc évig építették ezt a szart. Kész, vége, hazamentem!

Ezt gondoltam kedden, és még mindig ugyanez a véleményem sajnos. :'(
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6769 Dátum: 2014. április 03. - 15:00:36 »

Nagyon szerettem a sorozatot, de ide most csak azt másolom be, amit már máshova is írtam:

HIMYM-finálé: 0/10. Ez nálam kb. hányingert váltott ki. Nem is tudok mást mondani. Ennél gázabb befejezést nem is lehetett kitalálni. És basszus, ezt tervezték a legelejétől! Kilenc évig építették ezt a szart. Kész, vége, hazamentem!

Ezt gondoltam kedden, és még mindig ugyanez a véleményem sajnos. :'(

spoiler nélkül: még maga a Tedes kavarás hááát ok, ezt tervezték, ám legyen (nekem nem tetszett). De amit Barney-val műveltek (gyakorlatilag amit 9 évad alatt felépítettek, azt 2 rész alatt letarolták)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6770 Dátum: 2014. április 03. - 22:40:29 »
Én is a végére értem. Elsősorban nekem fura volt, mert először azt hittem, hogy a 22. rész az utolsó, és úgy fejeztem be ma délután. Vége az esküvőnek, Barney-é Robin, pedig végig Tednek drukkoltam miatta. Ő kapja a vigaszdíjat (érdekes módon én ezt épp fordítva láttam, mint Wiccan), az anyát. Rossz volt úgy befejezni, nagyon hiányzott volna a folytatás. Aztán feljöttem ide megnézni, hogy ti mit írtok róla, és meglepve láttam, hogy valamit elnéztem. Úgyhogy most este néztem meg a maradék kettőt. Tény, hogy nagyon nem olyan, amilyennek egy vígjáték sorozatnak lennie kéne, de a záró évadban már erősen hajlamos volt a sorozat a szentimentalizmusra, vagyis annyira nem volt vadidegen a zárás. Hogy elváltak, az meglepett, fura volt. Utána viszont végig reménykedtem, hogy Tedék is elválnak, és összejön Robinnal. Hogy az anya meghalt, az erős volt, viszont megmagyarázta, hogy miért meséli el a kölyköknek ilyen hosszan - hiszen így értelmet nyert, hogy miért akarták annyira hallani (nem akarták, de Ted azt hitte, amennyire romantikus alkat volt). Az kifejezetten tetszett, hogy mindent és mindenkit lezártak, mindenkiről kiderült, mi lett a sorsa (a 21. rész végén). Kicsit olyannak tűnt, mintha a 22-ig tervezték volna, aztán valahogy mégis írtak hozzá még két részt. De az is jó volt, hogy utána évenként láthattuk, mi lett a banda sorsa, hogy éltek utána. Egy biztos: így nem fog annyira hiányozni, mintha a 22-kel lett volna vége, jelentsen ez akár jót, akár rosszat. Én örülök, hogy végignéztem, nagyszerű sorozat volt.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6771 Dátum: 2014. április 04. - 16:15:07 »
Visszanézva csak az utolsó részt nem a végkifejlettel volt bajom, hanem azzal amit felépítettek az elmúlt 2 évadban milyen gyorsan lerombolták. Ráadásul olyan giccses részekkel, mint amikor a tengerparton Ted elengedi Robint, vagy Barney átadja minden tudását a srácoknak majd felhagy vele, vagy amikor megígéri hogy hazudni nem fog soha annyira szereti, stb. stb. stb.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6772 Dátum: 2014. április 04. - 22:34:37 »
Az igaz, hogy ezt a részt már túlzásba vitték kicsit. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6773 Dátum: 2014. április 06. - 00:10:35 »
Mit találtam! Még hogy nem illik az Anyátok ide!  :D
Barney Peter Parker hangja a 2003-as rajzfilmben!

http://www.imdb.com/title/tt0290983/?ref_=nmbio_mbio

Sőt, itt is:
http://www.imdb.com/title/tt1629701/?ref_=nm_flmg_act_19
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 06. - 00:14:27 írta kaine »

Raisu

• Traveller
« Válasz #6774 Dátum: 2014. április 06. - 03:42:10 »
Sőt, ő volt Nightwing hangja is a Batman: Under the Red Hoodban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6775 Dátum: 2014. április 06. - 09:39:37 »
Mit találtam! Még hogy nem illik az Anyátok ide!  :D
Barney Peter Parker hangja a 2003-as rajzfilmben!

http://www.imdb.com/title/tt0290983/?ref_=nmbio_mbio

Sőt, itt is:
http://www.imdb.com/title/tt1629701/?ref_=nm_flmg_act_19

Ja, ezt én is megtudtam valamelyik éjjeli imdb-s kalandomon.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6776 Dátum: 2014. április 09. - 22:44:23 »
Kanaszta!  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6777 Dátum: 2014. április 10. - 01:12:37 »
hehe! jöjjön már a következő rész!

Ju

• Pókfej
« Válasz #6778 Dátum: 2014. április 11. - 09:30:17 »
Én is eljutottam a HIMYM végére... nekem olyan WTF volt. :roll:
Szerintem totál erőltetett, hogy mégis összehozták Robinnal, szerintem pont ettől lett nyálas a vége. Nekem pont, hogy tetszett Tracy karaktere és illett Tedhez, Robin meg megmaradhatott volna a "majdnem, de mégsem" nőnek, sokkal életszerűbb lett volna. Persze azt értékelem, hogy a készítők értették a viccet abban, hogy tulképp arról szólt a sorozat, hogy Ted így, vagy úgy, de Robin után fut. Nekem viszont totál nem tetszett. Barney-t meg pont azért szerettem, mert volt mélysége; erre meg azt is kiradírozzák... :haj:
Thumbs down. :uhoh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6779 Dátum: 2014. április 11. - 22:05:02 »
Oh... WTF... az Íjász elrakták este 11 óra után...  :o :uhoh: hát ez szomorú...  :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL