Én is a végére értem. Elsősorban nekem fura volt, mert először azt hittem, hogy a 22. rész az utolsó, és úgy fejeztem be ma délután. Vége az esküvőnek, Barney-é Robin, pedig végig Tednek drukkoltam miatta. Ő kapja a vigaszdíjat (érdekes módon én ezt épp fordítva láttam, mint Wiccan), az anyát. Rossz volt úgy befejezni, nagyon hiányzott volna a folytatás. Aztán feljöttem ide megnézni, hogy ti mit írtok róla, és meglepve láttam, hogy valamit elnéztem. Úgyhogy most este néztem meg a maradék kettőt. Tény, hogy nagyon nem olyan, amilyennek egy vígjáték sorozatnak lennie kéne, de a záró évadban már erősen hajlamos volt a sorozat a szentimentalizmusra, vagyis annyira nem volt vadidegen a zárás. Hogy elváltak, az meglepett, fura volt. Utána viszont végig reménykedtem, hogy Tedék is elválnak, és összejön Robinnal. Hogy az anya meghalt, az erős volt, viszont megmagyarázta, hogy miért meséli el a kölyköknek ilyen hosszan - hiszen így értelmet nyert, hogy miért akarták annyira hallani (nem akarták, de Ted azt hitte, amennyire romantikus alkat volt). Az kifejezetten tetszett, hogy mindent és mindenkit lezártak, mindenkiről kiderült, mi lett a sorsa (a 21. rész végén). Kicsit olyannak tűnt, mintha a 22-ig tervezték volna, aztán valahogy mégis írtak hozzá még két részt. De az is jó volt, hogy utána évenként láthattuk, mi lett a banda sorsa, hogy éltek utána. Egy biztos: így nem fog annyira hiányozni, mintha a 22-kel lett volna vége, jelentsen ez akár jót, akár rosszat. Én örülök, hogy végignéztem, nagyszerű sorozat volt.