Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041063 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #6860 Dátum: 2014. május 16. - 10:31:18 »
Amúgy ez az 5 perces trailer annyiból gáz, hogy így már mondhatni láttad a teljes pilotot  ;D

Úgyis a második rész nézettsége a fontosabb, pontosabban az, hogy mennyit tart meg az elsőéből. Szerintem amúgy az elsőt tuti sokan megnézik majd, már csak azért is, mert mégis Arrow-spinoff.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6861 Dátum: 2014. május 16. - 18:43:13 »
Szerintem ebben a trailerben meg pont az a jó, hogy csak az első rész van benne... ha a többi rész is 80%-ban ilyen király lesz, na az durva lenne.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6862 Dátum: 2014. május 17. - 15:29:15 »
Magyar Íjász rész: (egen én a magyar adást követem, bár néha már bánom a nevek miatt, de mindegy ez van...  :roll:)
Most volt a 19. rész, hu, bazz, ez jól felpörgött, meglepő lépés, meglepő lépés után...
egyedül talán csak Summer Glau "árulása" nem volt annyira meglepő nekem... ez a fordulat egy az egyben a Sötét Lovag Talias poénból jött...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6863 Dátum: 2014. május 17. - 16:12:28 »
Csak már Talia szerepét lefoglalták.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6864 Dátum: 2014. május 17. - 22:24:27 »
Most néztem meg az Arrow szezonzáróját. Tetszett, bár van némi hiányérzetem. Kíváncsian várom a 3.évadot, Nah meg persze Flasht :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6865 Dátum: 2014. május 18. - 22:11:11 »
X2 most meg yaz RTL-en... éééés szééépen megvágták Árnyék belépőjét... nem igen értem erre mi szükség volt, semmi durva nem volt benne, ráadásul a film egyik leglátványosabb része...  :roll:  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6866 Dátum: 2014. május 18. - 22:12:55 »
Nem biztos, hogy megvágták, lehet, hogy csak átteleportálta a hiányzó részt.   :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6867 Dátum: 2014. május 23. - 11:43:43 »
Hm, Odaátot nézi még valaki rajtam kívül?
szokás szerint a magyar szériát követem (most tartunk elvben az 5. évadnál...), és most volt nemrég az a rész, amikor megjelentek több más mitológiai istenei is a sorozatban...
Tudna nekem arról valaki adni egy magyarázatot, hogy Odint miért is ábrázolták ember evőnek? Plusz Lucifer hogy a fenében tudta őket úgymond fél kézzel elintézni?  :headscratch: Ez nem igazán volt tiszta nekem...
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 23. - 12:55:52 írta BuB »

Ju

• Pókfej
« Válasz #6868 Dátum: 2014. május 23. - 12:47:31 »
Nem biztos, hogy megvágták, lehet, hogy csak átteleportálta a hiányzó részt.   :hehe:

:lol: :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6869 Dátum: 2014. május 25. - 21:01:43 »
Huhuhuu, kicsit még mindig fázis késésben vagyok, de..:
Zöld Íjász 19 (egen, a múlktor elnéztem a részt)...
a most ebben szereplő két Star Laboros tudós palánta, nem ők lesznek a Villám sorozatban is?  :headscratch:
Plusz említették Arthur Lightot, de poén  :D nem tom, valaha feltűnik-e?  :brow:

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6870 Dátum: 2014. május 26. - 17:53:40 »
Na Broadchurch első évad végignézve  :D
Nagyon tetszett főleg, az  úgy mond földhöz ragadtsága miat,sem a gyilkosság nem volt valami ami valamiért különleges, a gyilkos sem volt egy ikonikus őrült pszihopata.
Tetszett hogy nagy részt tényleg a következményeiről szólt és inkább a végén kezdődött el az hogy
na most Tényleg ki a tettes.
Kedvencem az volt hogy az újság árusnak olyan újságokat kellet volna eladnia amik őt becsmérlik.
összeségben nagyon tetszett.
Várós az új évad (és David tennant is nagyon jó volt  benne ;D)

Ju

• Pókfej
« Válasz #6871 Dátum: 2014. május 26. - 18:46:35 »
Nekem a Broadchurchben az alakítások és a karakterek tetszettek. Alapból nem szeretem a krimiket, ezért nem tudok rá többet mondani. :)

Game of Thrones :spoiler:
Múlt héten volt a kedvenc pillanatom az egész történetben, állatira élveztem! :D

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6872 Dátum: 2014. május 26. - 18:50:40 »
Nekem a Broadchurchben az alakítások és a karakterek tetszettek. Alapból nem szeretem a krimiket, ezért nem tudok rá többet mondani. :)

Nekem az volt a kedvencem hogy míg kezdetben megláttál egy karaktert 5 szót nem tudtál volna rá mondani max besorolod egy chlisé halmazba majd egy kis idő után szerintem még az 500 szó is menne :)
+ még tetszett hogy nem olyan volt mint a krimik amiket eddig láttam hogy 1 rész egy gyilkosság néha egy két részes epizód hanem az egész évad egy-ről szólt

Ju

• Pókfej
« Válasz #6873 Dátum: 2014. május 26. - 23:58:44 »
Nekem az volt a kedvencem hogy míg kezdetben megláttál egy karaktert 5 szót nem tudtál volna rá mondani max besorolod egy chlisé halmazba majd egy kis idő után szerintem még az 500 szó is menne
Így van. :)

Tényleg más volt a szokásos krimiknél, és ez sokat dobott rajta. :) Nálam már az angy szó, hogy végignéztem egy 8 részes krimit, eh már egy dícséret neki.

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6874 Dátum: 2014. május 27. - 19:59:09 »
Nekem az volt a kedvencem hogy míg kezdetben megláttál egy karaktert 5 szót nem tudtál volna rá mondani max besorolod egy chlisé halmazba majd egy kis idő után szerintem még az 500 szó is menne
Így van. :)

Tényleg más volt a szokásos krimiknél, és ez sokat dobott rajta. :) Nálam már az angy szó, hogy végignéztem egy 8 részes krimit, eh már egy dícséret neki.

Ez nálam meg úgy van hogy láttam már eleget, mert pl régebben családdal végig néztük a Monkot a Poirotokat A Miss Marple-eket meg még elég sok hasonlót annyira hogy ha látom hogy valami Agatha Christie-t néznek a tévében akkor szinte biztos hogy nem ott vagyok, ellenben ennél meg 1. nap 1rész 2. 2 3. 3 4. A maradék. Amúgy majd kiváncsi leszek az amcsi kópiára  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #6875 Dátum: 2014. május 27. - 22:14:45 »
Amúgy majd kiváncsi leszek az amcsi kópiára  :D
Én is, én is. :D Már bent van a sorozatfigyelőmben.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6876 Dátum: 2014. május 28. - 09:21:43 »
Oh... elvben megerősítették:
A Csillagpor főszereplője Charlie Cox lesz majd Fenegyerek.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=100830

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6877 Dátum: 2014. június 02. - 22:31:09 »
Elkezdtem az Agents of Shieldet. Valószínű hogy a szupertitkos kormányügynökség az autójára írja, hogy ők a szupertitkos kormányügynökség?

:stupid:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6878 Dátum: 2014. június 02. - 23:01:07 »
Oh... elvben megerősítették:
A Csillagpor főszereplője Charlie Cox lesz majd Fenegyerek.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=100830

Több mint valószínű, hogy nem Fenegyerekre fog koncentrálni a sorozat, hanem Matt Murdock-ra.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #6879 Dátum: 2014. június 05. - 10:32:31 »
Ha valaki látta az új GoT részt: https://m.youtube.com/watch?v=r8oOi6JOXEQ  ;D