Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041121 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #7020 Dátum: 2014. november 03. - 20:27:31 »
Idén nyáron volt a negyedik, jövő nyáron jön az ötödik, egyben utolsó.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7021 Dátum: 2014. november 03. - 20:44:58 »
A Falling Skies-t (magyarul Éghasadás) nézi valaki? Most végeztem ki a 2. évadot is. Nekem nagyon tetszik!
Igen. Nekem az első két évad nagyon tetszett, a harmadik kevésbé. A negyedik pedig hol erősebb, hol gyengébb részekkel szerepelt nálam.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7022 Dátum: 2014. november 03. - 21:03:30 »
Akkor remélhetőleg lezárják a végén.
Jó a sori de egy kicsit biceg itt-ott. Mire is vannak azok a repülőik az ellennek, amiket alig mutatnak? Miért nem keresik meg velük az ellenállókat?
A pókok, vagy "skitter"ek tök harcképtelenek. Simán odarohanhatsz és szájba szúrhatod őket egy késsel. Még embert ölni nem láttam őket.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 03. - 21:19:12 írta VTomi »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7023 Dátum: 2014. november 04. - 18:33:32 »
Doctor Who 8x11:

Nem akarom azt mondani, hogy megmondtam, de megmondtam: Missy=Mester. Általában az ilyen spekulációkban nem szokott igazam lenni. ;) Amúgy nagyon tetszik a szezon, kár, hogy hétvégén már vége is lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7024 Dátum: 2014. november 04. - 21:59:08 »
A 2. évad végéig (főleg a 2. évad) nekem is tetszett, de utána, legalábbis szerintem, valami nagyon mellé ment abban a sorozatban. A 4. szezon mondjuk nem volt olyan rossz, de nagyon látszik a sorozaton, hogy minden szezont más showrunner vitt.
Meg az, hogy senki nem mond el semmit a másiknak. "Valamit titkolsz! Mondd el!" "Nyem mondom! :P;D

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #7025 Dátum: 2014. november 04. - 22:03:31 »
   Hoby;          hát az elején mindenki rebesgette hogy ô ô lesz (spoiler mentesen megfogalmazva :D) bár én is eszerint gondolkodtam az elején de az évad közepe fele már abban bíztam , hogy új karakter lesz (valami elvontabb) de hát ez van, kiváncsi leszek hogy ezt hogy magyarázzák meg :headscratch: ha belegondolok nem tudom melyik volt ebben az évadban a kedvenc részem, vag a 2. vagy az 5. de szeretem a cybermen-eket szóval lehet a finálé lesz tetszik hogy van végre egy finálé ami nem arra megy ki hogy a doktort megöljék ;D mert ha belegondolunk az utóbbi 3 évad erre lett kihegyezve

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7026 Dátum: 2014. november 05. - 17:40:18 »
Ne érts félre, nincs semmi bajom a Mesterrel. Sőt! Csak arra számítottam, hogy azért nem lesz ennyire kiszámítható a dolog. ;)

Nekem a 9. tetszett a legjobban, a 2D-s lényekkel. A végén igazi epic Doktor momentummal. Szerintem baromi jó lett. A finálét meg nagyon várom, valahogy úgy érzem, nem fogunk csalódni. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 05. - 17:55:20 írta Hoby »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7027 Dátum: 2014. november 10. - 18:25:35 »
Nem szeretném lehúzni a DW szezonzáróját, mint sokan mások. Nem is mondom, hogy nem tetszett, inkább csak azt, hogy kicsit másra számítottam. Valami epikusabbat vártam, valami ütősebbet, valami mélyebbet. Nem mondom, biztos volt aki megkapta ezeket, de én sajnos nem vagyok maradéktalanul elégedett. Még egyszer mondom, nem nevezném rossznak, vagy gyengének a szezonzárót, csak kicsit kevésnek. Összességében azért jó volt szerintem ez az évad, még meglátjuk, mit alkotnak karácsonykor (Nick Frost Santa FTW).
Vélemények?

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #7028 Dátum: 2014. november 10. - 22:09:23 »
hát számomra hatalmas meglepetés volt hogy mi áll missy terve mögött de ezt olyan szépen elszúrták, danny már félholt de azért még bebizonyítja clara-nak hogy milyen is a doktor, majd a master eljut olyan szintre amibôl akár  jó fiút khm lányt khm lehet faragni de akkor is rengeteg potenciál volt benne, bár nem hiszem ,hogy meghalt de akkor is, az  új évadok fináléjából 3 volt mesterre kihegyezve és 3 végzôdött azzal, hogy meghalt a mester, bár reménykedek ,hogy azért volt ilyen se füle se farka sztori mert  még csak most kezdték el ezt a szálat, pár érdekesség: missy felébredései, a tardisa, ha láncra vernék ha vissza menne gallifery-re akkor hogy jött el? tudja hol van gallifery+ amúgy se annyira rossz indulatuak a szándékai = lehetzéges együtt működés a doktorral stb +1 kérdés; clara azt mondja hogy a doktor azért ölje meg missyt amit tett stb, de jelenleg semmi igazán gázat nem tett, nem ölt meg senkit szinte (oké egy két embert de ez még a türhetôség határán van magához képest) csak halottakat használt fel ami nem akkora bűn danny így is úgyis meghalt na mindegy.... meglátjuk milyen lesz a következô évad , sokak elsô évadjához képest nem volt rossz
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 15. - 19:11:51 írta Carnor »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7029 Dátum: 2014. november 12. - 20:25:21 »
Íme az új Fekete Kanári:

:oh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7030 Dátum: 2014. november 12. - 20:37:58 »
Azért neccharisnyában és tornadresszben sokkal,de sokkal szexibb!  8)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7031 Dátum: 2014. november 12. - 21:03:30 »
Azért ez egy tv show és így sokkal, de sokkal reálisabb.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7032 Dátum: 2014. november 12. - 21:09:42 »
Heh, tök jó a harisnyatartót imitáló, combon lévő pisztolytáska!   :oh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7033 Dátum: 2014. november 12. - 21:11:07 »
Azért ez egy tv show és így sokkal, de sokkal reálisabb.

:spidey:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7034 Dátum: 2014. november 12. - 21:22:47 »
Valahogy jobban bejön, mint a Sarah-féle Kanári. Lehet, hogy csak a csaj szája irritált, de szerintem a ruhája sem volt az igazi. :D

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7035 Dátum: 2014. november 12. - 21:57:01 »
Nekem nem jön be ez a Laurel az új Kanári dolog.Sarah ezerszer jobb volt,Laurel meg egy rinyagép akinek a karaktere nekem elég unszimpatikus.Amúgy meg hogy lesz belőle hős?Kemény két hét küzdősporttal a háta mögött?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7036 Dátum: 2014. november 15. - 15:11:30 »
Na kezd magár találni a Constantine. Remélem nem lesz belőle kasza. Főleg, hogy az első sztorit dolgozták fel, ami itthon is mejelent.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7037 Dátum: 2014. november 22. - 15:07:13 »
A Constantin 4. része tényleg valami iszonyú zseniális lett. :ohmy: Alig várom hova fog kilyukadni az egész.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7038 Dátum: 2014. november 22. - 21:03:14 »
Szerintem is brutál jó volt, tényleg nem értem azokat akik lehúzzák.. Ezt a sorozatot várom minden héten az egyik legjobban. Remélem marad a nézettség, vagy inkább erősödik és nem kaszálják idő előtt.

Ja, és Zed nagyon aranyos karakterre sikerült :D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7039 Dátum: 2014. november 22. - 21:22:06 »
Gotham egyre jobb. A gyerek  Bruce vonal kicsit lapos, de a többi egyre jobb. Flash szintén fejlődik. Arrow pedig tartja a szintet.