Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043289 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #7040 Dátum: 2014. november 24. - 09:34:57 »
Sorozatjunkie: Az NBC leállította a Constantine produkcióját, a sorozat nem kap plusz epizódberendelést. De no para, ez most nem jelent kaszát. Bár ugyanez történt a Bad Judge és az A to Z esetében is, míg azoknál a döntés kvázi kaszának minősült, a Constantine továbbra is esélyes lehet 2. évadra. Minden attól függ, hogy a folytatásban hogy alakul az eddig nem túl combos nézettség, s hogyan produkálnak az NBC bemutatás előtt álló sorozatai.

Háát...

BuB

• Pókfej
« Válasz #7041 Dátum: 2014. november 24. - 09:50:59 »
No, fene... ennyire bukdácsolt a cucc?
Hát ez nem vett túl jó fényt az esetleges JLD múvira... és itt ismét megmutatkozik a Dc hülyesége... ha felvezették volna a lehetséges mozit ezzel máris nőhetett volna a nézettsége... de neeem, dehogy, helyette inkább kijelentik, hogy a Flash-ben és az Arrowban se lesz soha megemlítve Gotham, vagy Metropolis...  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7042 Dátum: 2014. november 24. - 17:07:32 »
Gotham egyre jobb. A gyerek  Bruce vonal kicsit lapos, de a többi egyre jobb. Flash szintén fejlődik. Arrow pedig tartja a szintet.

Az nekem is egyre inkább tetszik.Bruce úrfit és lakáját ha kivennék belőle,akkor egy nagyon patent sorozat lenne.  8)
Jada Pinkett Smith egy szexi dög!   :brow:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7043 Dátum: 2014. november 24. - 17:48:13 »
Csak néha túljátsza magát.. van, hogy már soknak érzem a jelenetben. De amúgy igen, lassan az is egész jó színvonalon fut. Engem az Arrow idei teljesítménye viszont kicsit elszomorít, a tavalyi évad nagyon magasra tette azt a bizonyos lécet, és szerintem eddig nem tudják megugrani.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7044 Dátum: 2014. november 24. - 18:22:39 »
Engem az Arrow idei teljesítménye viszont kicsit elszomorít, a tavalyi évad nagyon magasra tette azt a bizonyos lécet, és szerintem eddig nem tudják megugrani.

Ezzel nem vagy egyedül. Szerintem is gyengébb, mint az előző évad. A The Flash viszont szerintem nagyon jó eddig, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a crossoverből jövő héten. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #7045 Dátum: 2014. november 25. - 15:29:23 »
A Constantin 4. része tényleg valami iszonyú zseniális lett. :ohmy: Alig várom hova fog kilyukadni az egész.
Én csak a pilotot láttam, mert az valami nagyon szánalmas lett, szerintem. De ezek szerint maga a sorozat jobb?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7046 Dátum: 2014. november 25. - 16:10:33 »
A pilot számomra is kissé felemás lett, de ez a 4. rész minden szinten odaver! Ha mást nem az első 4 részt vagy legalább a 4.-et nézd meg! :)  A "csavar" kiszámítható, de a történet zseniális ábrázolása a függőségeknek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7047 Dátum: 2014. november 25. - 19:46:10 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7048 Dátum: 2014. november 25. - 19:48:26 »
A Zöld Íjász szerkója még mindig hibátlan.De Flash?

balogh44

• Thanos
« Válasz #7049 Dátum: 2014. november 25. - 20:23:18 »
Szerintem is, a lábai olyan furák.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7050 Dátum: 2014. november 25. - 20:27:33 »
Mi a baj Flash gúnyájával? Szerintem irtó frankón összehozták. Eleinte kissé zavart, hogy nem fehér a háttér az emblémán, hanem vörös, de ezt az apróságot simán megszoktam, sőt, amikor gyorsan mozog nagyon királyul fest. A fülek, a villámminta a ruhán, a csizma, a ruci anyaga, a maszk, a kis "állrész" stb. egyszerűen tök jól néz ki.   8) Meg a jövőbeli fotón fehér a háttér, szóval lehet, hogy ez idővel változni fog. :nezze:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7051 Dátum: 2014. november 25. - 20:31:11 »
Hát a fejfedője nagyon Mörika Kapitányosra sikeredett.  :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7052 Dátum: 2014. november 25. - 20:37:12 »
És ez miért gond? Eredetileg sincsen sok különbség. Kb. csak színben. Meg egy csomó másik szuperhősnek is ilyen maszkja van.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7053 Dátum: 2014. november 25. - 20:40:31 »
Én szeretem az egyedi dolgokat.Ruházkodásnál is mindig odafigyelek,hogy olyan darabokat vegyek,amit máson nem szeretnék viszontlátni.
A gond itt van,hogy nincs sok különbség.Gondolj bele,ha minden egyes szuperhős ugyanabban az egyenszerkóban űzné az ipart!Milyen egyhangú,snassz lenne már.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7054 Dátum: 2014. november 25. - 20:47:05 »
"Talán jobb lenne egy sárga sztreccshacuka?"   :hehe: Akkor Flash a képregényben se tetszik neked, mert szabásában hasonlít a maszkja Amerika kapitányéhoz? Bizonyos csapatoknál pl. szerintem tök jó a nagyon hasonló egyenruha (X-Men, F4; S.H.I.E.L.D. stb.).  ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7055 Dátum: 2014. november 25. - 21:12:00 »
Ott se.Nem áll hozzám közel Flash karaktere.Se vásznon,se papíron!Mondhatni, hidegen hagy.
Viszont ez az Arrow sorozat ellenben ott van a szeren.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7056 Dátum: 2014. november 25. - 21:17:59 »
Engem pont az Arrow sorozat nem fogott meg, Flasht meg nagyon. :) Pedig Zöld Íjász tök jó karakter a képregényekben, rajzfilmekben. Csak egyszerűen a sorozata számomra unalmas volt, egy olcsó Batman hasonmást csináltak belőle.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7057 Dátum: 2014. november 25. - 21:44:45 »
A pilot számomra is kissé felemás lett, de ez a 4. rész minden szinten odaver! Ha mást nem az első 4 részt vagy legalább a 4.-et nézd meg! :)  A "csavar" kiszámítható, de a történet zseniális ábrázolása a függőségeknek.
Oké, kap még egy esélyt :D A párom úgyis külföldön van a héten, addig behozhatom a lemaradásom (ő nem hagyta abba a pilot után). :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7058 Dátum: 2014. november 25. - 21:49:19 »
Engem pont az Arrow sorozat nem fogott meg, Flasht meg nagyon. :) Pedig Zöld Íjász tök jó karakter a képregényekben, rajzfilmekben. Csak egyszerűen a sorozata számomra unalmas volt, egy olcsó Batman hasonmást csináltak belőle.

Én szeretem az ilyen Batman szerű szuperhősöket.Sima emberek,akiknek nincs semmi földöntúli erejük.Ilyen is kell.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7059 Dátum: 2014. november 25. - 22:06:22 »
Sima emberek,akiknek nincs semmi földöntúli erejük.Ilyen is kell.
Én úgy szeretném akár Batman, akár a sorozatos Green Arrow térdeit... ;D Annyit ugranak és esnek, hogy adamantium-mithril ötvözetből kell lenniük. :lol: