Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044248 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:TV Műsorok
« Válasz #7060 Dátum: 2014. november 25. - 22:25:26 »
Oké, kap még egy esélyt :D A párom úgyis külföldön van a héten, addig behozhatom a lemaradásom (ő nem hagyta abba a pilot után). :)
Majd írd le hogy tetszett, legalább a 4. részt! :)

Idézet
Én szeretem az ilyen Batman szerű szuperhősöket.Sima emberek,akiknek nincs semmi földöntúli erejük.Ilyen is kell.
Félreértettél. Nem az ilyen látszólag földözragadt hősökkel van bajom. Mint mondtam ZÍ képregényben szeretem, de a sorozatban nem a képregénybeli karaktert hozták (legalábbis az első  kb. 12 részben , amit láttam), hanem egy Batmant, akinek íja van, zöld és sokkal gagyibb. Az egész sztori is nekem olyan unalmasnak tűnt. Egyébként Batsy-t is nagyon csipázom. A többi DC sorozat (Gotham, The Flash, Constantine) viszont eddig teljesen korrekt, sőt! Valahogy az Arrow-t nekem nem sikerült eltalálniuk, szimplán unalmas.

Idézet
Én úgy szeretném akár Batman, akár a sorozatos Green Arrow térdeit... ;D Annyit ugranak és esnek, hogy adamantium-mithril ötvözetből kell lenniük. :lol:
Nem beszélve a többi izületeikről és egyéb szerveikről, gyorsaságukról, szerencséjükről (!) stb... ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 25. - 22:27:01 írta Psycho »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7061 Dátum: 2014. november 26. - 01:04:44 »
Én az Arrow sorozatot imádom, a Flasht még nem láttam, de szerintem fogok tenni vele egy próbát. Viszont a Gothamra nem nagyon vagyok kiváncsi. Filmsorozat a gyerek Bruce Wayne-ről? Minek? Ennél még a Smallville-nek is több értelme volt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7062 Dátum: 2014. november 26. - 05:55:50 »
Inkább szól Gordonról, Bullockról és a gothami alvilágról sem mint az ifjú Bruce-ról.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7063 Dátum: 2014. november 26. - 06:50:13 »
Én az Arrow sorozatot imádom, a Flasht még nem láttam, de szerintem fogok tenni vele egy próbát. Viszont a Gothamra nem nagyon vagyok kiváncsi. Filmsorozat a gyerek Bruce Wayne-ről? Minek? Ennél még a Smallville-nek is több értelme volt.

Pedig ha valami,akkor az aztán egy sz@r volt!  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7064 Dátum: 2014. november 26. - 18:50:55 »
Nekem eléggé tetszett. Meg aztán nem véletlenül volt (talán) az első sci-fi sorozat, amely 10 évadot is megélt...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7065 Dátum: 2014. november 26. - 18:53:39 »
Akkoriban még nem voltunk elhalmozva ennyi sorozattal,mint manapság.Persze,hogy tetszett a műfaj rajongóinak.
Nekem akkor se,most se jön be.  :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7066 Dátum: 2014. november 26. - 19:17:47 »
Nekem eléggé tetszett. Meg aztán nem véletlenül volt (talán) az első sci-fi sorozat, amely 10 évadot is megélt...
Öö... az szerintem a Stargate SG-1 volt, de mindegy. :D Amúgy nem t'om, az utolsó két évad szerintem botrányosan rossz volt a Smallville-ből, sőt, már a nyolcadiknál is rezgett a léc (akármennyire is szerettem Cassidy Freemant, Lex nélkül mégsem volt az igazi), de úgy az 5-6. évadig tényleg szórakoztató volt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7067 Dátum: 2014. november 26. - 19:54:17 »
Öö... az szerintem a Stargate SG-1 volt, de mindegy. :D
Oh, the memories! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7068 Dátum: 2014. november 26. - 20:39:42 »
Öö... az szerintem a Stargate SG-1 volt, de mindegy. :D Amúgy nem t'om, az utolsó két évad szerintem botrányosan rossz volt a Smallville-ből, sőt, már a nyolcadiknál is rezgett a léc (akármennyire is szerettem Cassidy Freemant, Lex nélkül mégsem volt az igazi), de úgy az 5-6. évadig tényleg szórakoztató volt.
Valóban. :) És igen, Lana nélkül már nem volt az igazi a vége. Lois borzasztóan erőltetett volt, csak Supergirl mentette meg a sorozatot.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7069 Dátum: 2014. november 26. - 21:13:56 »
Nekem Lana valahogy egyáltalán nem hiányzott, bár tény, hogy nem irritált és nem éreztem annyira erőltetettnek a karakterét, mint Loisnak. Loisnak néha olyan szövegeket adtak a szájába, hogy én szégyelltem magam az írók helyett. Nálam Chloe volt végig a favorit. Hogy szegényt mennyit kínozták az írók... :(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7070 Dátum: 2014. november 27. - 01:14:45 »
A Csillagkapu sorozat tök jó volt! :D Messze túlszárnyalta az eredeti mozifilmet. Mondjuk ezek a sorozatok általában addig jók, amíg az eredeti főszereplők vannak benne. Ha már elkezdik lecserélgetni őket, akkor általában romlik a színvonal is... :uhoh:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7071 Dátum: 2014. november 27. - 15:30:16 »
A Csillagkapu sorozat tök jó volt! :D Messze túlszárnyalta az eredeti mozifilmet. Mondjuk ezek a sorozatok általában addig jók, amíg az eredeti főszereplők vannak benne. Ha már elkezdik lecserélgetni őket, akkor általában romlik a színvonal is... :uhoh:
Hát igen. Richard Dean Anderson eszméletlenül sokat tett a sorozathoz. És az eredeti 4 tagú csapat Hammond tábornokkal csúcs volt. Az Atlatis igaz még jó volt de a Universe már csak itt-ott ment el.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7072 Dátum: 2014. november 27. - 15:39:23 »
Engem az a sorozat nem tudott megfogni. Egyetlen olyan szereplőt sem láttam benne, aki lett volna olyan szimpi, hogy nézzem. A Sliders ellenben nagyon tetszett. Persze a katonákat sosem bírtam igazán, mióta én is voltam.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7073 Dátum: 2014. november 27. - 15:42:29 »
Engem az a sorozat nem tudott megfogni. Egyetlen olyan szereplőt sem láttam benne, aki lett volna olyan szimpi, hogy nézzem. A Sliders ellenben nagyon tetszett. Persze a katonákat sosem bírtam igazán, mióta én is voltam.
A Sliders első 2 évada tetszett, na jó, talán még a 3., de utána már nem is nagyon néztem. Mi bajod volt a katonasággal? Én élveztem. (igaz én már csak 9 hónapot voltam, mivel pont abban az évben csökkentették le 12-ről)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7074 Dátum: 2014. november 27. - 15:45:34 »
Hát, hadd ne soroljam. Én másfél évig voltam, talán EGY dolgot tudnék mondani, ami jó volt benne, a többit úgy utáltam, mint még semmit. Te mit szerettél benne?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7075 Dátum: 2014. november 27. - 16:10:57 »
Egy kollégámat idézem szó szerint,aki a következőképp nyilatkozott:
"A katonaságnál megtanultam,hogy a legszemetebb,patkány,állat a világon,az az ember!"  :D
Egy másik kollégám ezt mondta:
"Jó buli volt a katonaság,mert állandóan ittunk,meg ment a hülyeség.De a k*rv@ anyjukat!Elvettek az életemből másfél évet!"   :lol:
Mindketten a '80-as években voltak soldier-ek.  ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7076 Dátum: 2014. november 27. - 17:07:56 »
Öö... az szerintem a Stargate SG-1 volt, de mindegy.

Valóban a Stargate érte el előbb a 10 évadot, viszont a Smallville-ből több rész készült (igaz, csak hárommal), így az a hosszabb. ;D

Egyébként én szerettem mindkettőt. A Csillagkapu volt az egyik első sorozatom, amit hétről-hétre néztem.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7077 Dátum: 2014. november 27. - 18:41:34 »
Most néztem végig a Walking Dead 5/1-7. részeit. Meglepően jók, egyedül a 4., a kórházas rész nem tetszett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7078 Dátum: 2014. november 27. - 18:44:41 »
Most néztem végig a Walking Dead 5/1-7. részeit. Meglepően jók, egyedül a 4., a kórházas rész nem tetszett.
Az 5. évadba most én is bekapcsolódtam. Nem is rossz, csak Carlt kéne apró darabokra harapdálni, marha idegesítő a kissrác.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7079 Dátum: 2014. november 27. - 18:45:29 »
Ugyan, most alig játszik. :)